Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Takezova kuca

Takezova kuca D2999d9072c9f35ccdf3020b69009f73
Stara kuca lezi usred guste sume, okruzena visokim drvecem koje skriva njenu oronulu strukturu. Zidovi su od starog, tamnog drveta, a krov prokišnjava, ali pruza skloniste.Oko kuce nema tragova ljudskog prisustva, samo divljina i tisina. Bez komsija, bez puta, jedini nacin da prezivi je lov na divljac i prikupljanje plodova.Bez komsija, bez puta, jedini nacin da prezivi je lov na divljac i prikupljanje plodova.savrseno mjesto za samuraja koji trazi samocu

Približio sam se oprezno, osećajući kako me šuma posmatra. Vrata su bila poluotvorena, škripala su na vetru. Unutra je vladala tišina, samo tragovi nekadašnjeg života ,prašnjav pod i ognjište pokriveno pepelom. Nisam imao izbora. Spustio sam oružje pored ulaza, ušao i osećao kako me obuzima spokoj koji dugo nisam osetio.

legao na tvrdi pod. Hladnoća je prodirala kroz mene, ali umor je bio jači. Oči su mi se polako zatvorile dok sam slušao šum drveća napolju. Misli su me vukle u prošlost, u dane kada sam imao čast i put. Sada, u ovoj nedociji, pokušavao sam naći mir, ali san me obuzeo pre nego što sam stigao do odgovora.Utonuo sa u duboki san Zzzzzzzzz.

Probudilo me slabašno svetlo koje je ulazilo kroz napukle daske na zidovima. Teško sam se podigao, osećajući bol u telu od spavanja na tvrdom podu. Vetar je hujao napolju, donoseći miris vlažne zemlje i drveća. Ispred mene, ognjište je još uvek bilo hladno i tiho, bez ikakvog znaka toplote. Znao sam da će preživljavanje ovde zahtevati napor. Pogledao sam mač  nekada simbol moje časti, sada samo alat za lov i preživljavanje. Otišao sam napolje, odlučan da pronađem nešto za jelo, osećajući kako me priroda sada potpuno obuzima.Takezova kuca 64103b6db30f2401650c5145180aea0a

dok sam izlazio iz kuće, hladan jutarnji vazduh obavio je moje lice. Oko mene, šuma je bila tiha, ali puna života koji se skrio od pogleda. Uzeo sam mač i krenuo dublje među stabla, pažljivo osluškujući svaki zvuk. Tragovi u zemlji vodili su me prema potoku, a tamo sam ugledao jelena kako pije vodu. Uzeo sam dah i smirio misli, podsećajući se na veštine koje nisam koristio godinama. Jedan precizan potez i jelen je pao. Osetio sam mešavinu tuge i olakšanja. "to je sada bio moj život."