Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hakirarieva Kuca

Hakirarieva Kuca 71SGVbVjQ0L._AC_UF894,1000_QL80_

Mala kućica na dnu jezera koja ima dva stabla lijevo i desno od Urbanog sela koja nalaznicima pruža prekrasan pogled nakon prekrasnog pogleda i pruža prekrasno mjesto za one koji vole mir i tišinu

Nakon što sam ušao u moju kuću i nabavio hranu i vodu krenuo sam jesti posle toga sam odma krenuo na trening trčao sam radio na kondiciji tela celokupnog da bi izdrzalo za fizicke i mentalne stvari.

Posle svega toga došao sam kući kasno i legao da spavam
Kad sam se probudio otišao sam u trgovinu da kupim hranu kada sam kupio hranu Sretnuo sam blizu moje kuće jednog starog čoveka.

Kada sam njega sretnuo pitao sam starca šta želi
Hakiraro: Šta zelite: Gospodine
Nepoznati Stari Čovek: Imam kuću 200metara od tebe pa sam došao da razgledam ovu prelijepu kuću i jezero
Hakiraro: Drago mi je to čuti
Nepoznati Čovek da li ovde ima da se ulove životinje inace ispričavam se zovem se Jokaro imam Šezdeset Devet Godina
Hakiaro: Ja sam Hikararo Gospodine naravno da ima zeceva zmija i tako dalje
Jokaro: Oo Hvala planiram da se bavim tim poslovima Ali odoh ja Pozdrav svojoj kući :wave::wave:
Hakiraro: Dovidjenja Gospodine

Kad sam ušao u kuću stavio sam hranu na stol iz Trgovine i poceo sam da jedem i otišao sam da treniram izdržljivost ili ti staminu kretanje brzinu

Napredovao sam u poslednjih deset dana kad sam počeo da treniram
moram naučiti tehnike posle sam otisao u trgovinu da uzmem namirnice dje sam sretnuo nekoliko Nindzi u selu nosili su borbene uniforme kad sam ih vidio Idem prema kući ne koncetresisati na njih

Kad idem prema kući sretnuo sam starog čoveka Jokaroa pitao sam ga jel to tvoja kuca
Hakiraro: Jel to tvoja kuća starče
Jokaro: Jeste
Hakiraro: lepa je da li mogu ući u nju
Jokaro: Naravno

Ulazi na vrata...
Jokaro: Sedni molim te tu idem ja da donesem čaj
Hakiraro: Niste trebali ali hvala
Jokaro Unesuje čaj i poslužuje za nas dvojicu
Hakiraro: Jel to živite sami kući zar nemate nekog bližnjeg rodbinu
Jokaro: Nemam Otac i Majka su mi umrli
Hakiraro: Primite moje duboko saucesće
Jokaro: Hvala dečace
Popili su čaj i Hakiraro je rekao...
Hakiraro: Starče moram da idem kući hvala ti na čaju :)
Jokaro: Nista dečace vidimo se srećno
Tu se trenutno zavrsava njihov razgovor

Hakiraro ide kući i počela je da pada kiša potrčao je i jedva stigao da ne pokisne posle par sati opet treniranja u kući legnuo je da spava

Kad sam se probudio dočekao me lep sunčan dan za malo oblaka otrčao sam na moj svakodnevni trening kao običajno i pogledao sam da je trenutno na Akciji popust ramen uzeo sam ga za poneti da imam sta jesti
I Vode kad sam otisao da tčim sanula mi ideja za treniram u šumi da steknem moć i kad sam otišao u šumu počeo sam sa radim trbušnjake i sklekove po sto komada kad sam to uradio sretnuo sam jednog Nindzu opet

Nepoznati Čovek: Hej ti jel to treniras
Hakiraro: Da a ko ste vi?
Nepoznati Čovek : Ja sam Renzo a vi?
Hakiraro: Ja sam Hakiraro drago mi da smo se upoznali
Renzo: Dje zivis Hakiraro
Hakiraro: Živim u selu urbanom imam kuću blizu lepog jezera za lep pogled

Renzo: Ooo Super Ja isto imam kuću izgleda da smo komšije Ha Ha ...
Hakiraro: Super Da li želis sparing
Renzo: Naravno
Posle toga su počeli sparing borbu

Hakiraro: Dobar si
Renzo: Naravno i ti dje si naucio takve pokrete veštine brzina?
Hakiraro: Samo Radom i disciplinom :)

Hakiraro: Vidimo se Ćao
Renzo: Pozdrav

Posle toga Hakiraro,Renzo su otisli svojim putevima prema nečemu

Otišao sam kući da skuvam Ramen za večeru nista nisam jeo ceo dan
Njam njam mmm

Otiso sam posle da spavam sa tolikim umorom Bye Bye Z z Z

Kada sam došao kući legao zaspao sam opet probudio iz svog Sna Ujutru i odlučio sam da želim Avanturu i pičeo sam da spremam stvari za putovanju na drugom djelu grada

Spremio sam sve za svoje putovanje u drugi delu grada
I krenuo sam . . . Otišao sam i sretnuo sam Renza

Hakirari: Renzo sta ima
Renzo: Nista ti Hakirari dje si to krenuo
Hakirari: Krećem u drugom delu grada vraćam se za dve nedelje
Renzo: Uredu ćao
Hakirari: Ćao

Kad sam se pozdravio sa Renzom otisao sam jos i do Starčeve Jokaro-ve kuće
Zdravo starče jesi li tu ? ? ?
Jokaro: Jesam dečace sta si trebao?
Hakirari: Zelim da vam reknem da idem na drugi deo grada necu biti tu dve nedelje
Jokaro: Uredu Uzivaj mi
Hakirari: Hvala Starče uzivaj mi i ti Bye

Kreće dalje na taj put..

Nakong toga svega Hakira došao do drugog dela grada i naleteo na malu radnju za obućom kad je ušao jednu mladu ženu i čoveka prodavali su kapute odeću tako dalje ja sam kupio 1 par odjeća i platio zahvalio im se i otišao...

Posle toga sam šetao kroz put da pronadjem namestaj da se udomim u ove dvije nedelje nakon par sati sam našao

Ušao sam u nameštaj i sretnuo nepoznatog čoveka sa seširom na glavi

Hakirar:: Zdravo
Nepoznati Čovek: Zdravo
Hakirar:: Zelim da iznajmim nameštaj za jednu osobu
Nepoznati Čovek: Razumem na koliko dana?
Hakirar: Na dvanest dana
Nepoznati Čovek : Uredu evo vam kljucovi soba dvadeset
Hakirar: Hvala

Ušao sam u svoju sobu vidio sam krevet i stolovi stolice sednuo sam i spremio hranu koja je bila ukusna posle toga sam otišao napolje i otišao da trčim kao trening zagrejavanje trčim i vidim jednu lepu planinu idem jos trčim posle jednog sata sam odmorio i počeo sam da radim fizički trening bilo je sjajno prvi dan posle sam došao u nameštaj i svoju sobu napravio jelo da jedem i krenuo da spavam.

Svanuo je jedan novi dan u drugom delu grada spremio sam sebi doručak i pojeo krenuo sam posle da idem u trgovinu i kad sam došao do trgovine vidio sam da je radnja zatvorena danas za svu sreću bila je pijaca koji sam uzeo sve sto je potrebno paradajz šargarepa kupus i tako dalje i krenuo sam prema nekoj slobodnoj šumi i krenuo da treniram

Kad sam došao do te šume i počeo da treniram imao sam ponete kuniaeve
I gadjao sam kunaievma precizno svaku metu Kunaia (10) i trenirao sam tako dva sata

Posle toga sam pokušavao da koncetrišem čakru iz svog tela da izadje
Pokušavao sam

I Izbacujem iz sebe čakru raspoledim je  i uspeo sam zadovljan sam bio sa tim treningom čakre otišao posle toga kući da odmaram

#card5

Sutra sam otišo na Akademiju i položio sam Genin ispit sad počinje moj put ninje idem na prvu misiju

Otišao sam na svoju prvu misiju i uspešno sam je završio ubijo sam cetiri coveka ali nebitno posle sam podneo izveštaj i zavrsio misiiju vratio sam se kući posle dve nedelje na drugom delu grada

Kada sam se vratio posjetio sam starčevu kuću Jokaroa prvo
Vidio sam starca u bašti sa puno cvijeća

Hidori: Zdravo Starče
Jokaro: Zdravo dečače jesi li uživao na drugom delu grada
Hidori: Jesam Starče sada sam genin položio sam ispit i bio na prvoj Ninja Misiji
Jokaro: Svaka ti čast hočes da nazdravimo?
Hidaro: Moze
Jokaro: Udji u kuću sad ću ja
Hidaro: Hvala Starče
Starac je ušao u kuću u skuvao biljni čaj
Jokaro: Mislim da si bio iscrpljen tokom misije
Hidaro: Nisam starče misija je bila uspesna bez velkog napora
Popili su čaj
Hidaro: Starče moram da idem pozdrav :wave::wave:
Jokaro: Vidimo se dečace

Izašao sam iz starčeve kuće i krenuo prema svojoj jer nisam bio tu dvije nedelje kad sam otisao kuci otkljucao kucu ušao sam i uneo sam namirnice koje sam kupio sa puta kad sam izašao iz kuće poceo sam da treniram usput sam sretnuo Renzan
Renzo: Dje si Hidaro kako si nismo se videli dve nedelje
Hidaro: Zdravo Renzo bio sam na Akademijski ispit za Genina položio sam i bio sam na Prvu Ninja Misiju
Renzo: Čestitam ali odoh sad ja moram da krenem do moje kuće zdravo.
Hidori: Zdravo Krenuo sam prema celom selu i sretnuo sam par siledzija zadirkivali su decaka intervinisao sam i sredio ih i pomogao nepoznatnom dečaku
Nepoznati Dečak : Hvala sto si mi pomogao ja sam Yakuro
Hidoro: Nema problema ja sam Hidoro Genin :)
Yakuro: Hvala jos jednom Hidoro Živim u ovom djelu sela
Hidoro: Inače nema ovde siledzija ali pronadje se neki haha
Yakuro: Odoh ja Poy
Hidoro: Pozdrav

Kad sam otišao od dečaka išao sam da pogledam dje ima da se kupi nova hrana kad sam vidio da odma sam je kupio i kad sam došao kući bila je bas ukusna

Pojeo sam hranu i odma sam se bacio na traning radio sam sklekove i ostale fizicke aktivnosti nakon toga  sam  išao prema kući i sretnuo sam Renza
Hidaro: Dje si Renzo kako si
Renzo: Evo me idem prema kući da li želis da vidis kakva izgleda
Hidaro: Naravno
Krenuli su prema kući Renza kad smo išli putem neka drva su bila oborena
Hidaro: Kakva su ova drva oborena
Renzo: To sam radio da imam drva za zimu a trenutno je jesen
Hidaro: Aha super
Kad sam išao sa Renzom pokazao mi je njegovu kuću
Hakirarieva Kuca Images?q=tbn:ANd9GcS65evBScPrMatVxX8CSjQ3u88adn_8hNixYeKezWBueA&s 
Renzo: Ovo je moja kuća  kako ti izgleda
Hidaro: Lijepa je iskreno kako si napravio haha
Renzo: Da li želis ući unutra sam živim Roditelji žive na drugom delu grada
Hidaro: Biće mi drago da vidim tvoju kuću prvi put

Kad sam išao prema kućnom pragu izuo sam svoje čizme male nindzske i sačekao sam da Renzo otvori vrata 
Renzo: Otvorio sam vrata udji

Ušao sam u kuću i dočekalo me jedno iznenadjenje vidio sam prelepu sobu i nameštaj 
Hakirarieva Kuca Images?q=tbn:ANd9GcRn_UWbDrbV8I-xeW3XGQdhu6wLqhGcYZizrHJS_jiBJg&s
Renzo: Jel Lepa
Hidaro: Prelijepo je sve što vidim
Renzo: Da li želis da ti poslužim Sokom
Hidaro: Može
Hidaro uzima času soka koju je Renzo  donio i podigao času gore u vazduh i rekao
Hidaro: Podigni času da nazdravimo :)
Renzo: ajmo
Podigli su času i nazdravili  Posle toga  je Hidaro pitao Renza da li može da mu pregleda kuću
Hidaro: Da li mogu pregledati kuću ako ti ne smeta 
Renzo: Slobodno uvijek za mog Prijatelja
Potražio sam kuću i našao sam interesatne stvari naprimer..
Stolica Stol Sat Dva Zatvorena spojena prozora
Veliki Prozorni Ormar Jedna Torba i Dva Pisma  koji nisam želeo pitati
Hidaro: Hvala ti sto ši zeleo da pregledam kuću Ali odoh sad 
Renzo: Ništa Evo da te ispratim 
Renzo otvara vrata i Hidaro prolazi kroz vrata posle je Renzo ispratio Hidara 

Otišao sam kući putem dje sam došao ovim  putem Prošao sam kroz kuče Starča ali nije tu verovatno je na pecanju ili lovu na zečeve došao sam na kuću izuo se bila je noć kad sam došao cetredeset pet minuta sam putovao sam  sjeo sam na krevet pokrio se navlakom i zaspao ZzZ.

Kad sam se probudio izašao sam iz krevata i popoo času vode i počeo da jedem doručak Planiram da danas otidjem da otidjem da uzimam šargarepe i treniram

Otišao sam iz kuće poneo sam kunai da odšecem šargarepe  došao sam do šume i našao sam šargarepe  počeo sam da sečem šargarepu kunaiem
Šecem šargarepu kad sam je odsekao otišao sam da uzmem sa trgovine namirnice

Otišao sam do trgovine i kupio namirnice  i otišao da treniram da trčim do planina i raditi trening tamo

Otišao sam da trčim do Planine kad sam trčao išao sam tri sata i stigao sam do planine puno bregova kamena  Hakirarieva Kuca Images?q=tbn:ANd9GcR8vLM38mAtwzFjTXdyuVqWPSWCME5svQqhqU7VW6UCNihYBnNhiU95SDk&s 
Kada sam došao skakao sam kod kamenova dok nisam došao na vrh snezne planine
Došao sam i skoncetrisao sam se da otključam  moje prvi šharingan trenirao sam i mislim da sam spreman za to ali nakon sati i sati treninga nisam uspeo da ga otključam otišao sam od planine dok nije pala noć i otišao kući kada sam došao kasno uveče otišao ssam da jedem i lagano u krevet

Kada sam se probudio otišao sam do Akademije i obavešteno je da sam dobio Senseia Bio sam zadovoljan što sam dobio Senseia Sensei je bio došao i rekao mi je da marljivo treniram i da radim dobiću ono za šta priželjkujem rekao mi je još ako želi da poboljša moju moć naprimer kao što sam želeo da otključam Sharingan rekao je da od sutra sa njim treniram još mi rekao da danas odmaram da imam energije za sjutra

Pošlušao sam ga i otišao sam kući odmarati.

Kada sam odmarao i zaspao orobudio sam se jutros i dočekao me Sensei ispred kuće nije mi davao svoje ime samo je rekao da ga zovem Sensei i posle je rekao da krenemo u Šumu kad smo krenuli i posle pola sata došli u šumu rekao je da koncetriše sat vremena svoj um
Sensei: Koncetrisi Svoj um sat vremena
Hidaro: Uredu Sensei
Koncetrisao sam se

I Kada sam se koncetrisao prošlo je sat vremena  Sensei je rekao
Sensei: Sada Ustani i probaj sparing samnom ako uspes da izdrzis sparig samnom uspećes da otključas novu moć
Hidaro: Uredu može
Krenula je borba izmedju Učenika i Senseia u šumi puno drva
Hakirarieva Kuca Images?q=tbn:ANd9GcRXlcG10nLxbKhGOYir9QhnzW2v8MNNLBlXBLRwAZVM7Q&s
Prvi sam započeo napad aktivirao sam #card4 Ninja Pokretljivost i raspršao sam se po terenu i pokušao sam ga poseći kunaiem ali se odbranio i poleteo u vazduh povukao sam se i sačekao njegov pokret i on se iznenada stvorio ispod mene nisam očekivao to ali san aktivirao tajno #card1 i uhvatio sam ga iza ledja nespremnog i pokušao sam ga dotaći kunaiem i to je bio klon iza mene se iznenada stvorio leteća munja letela je prema meni  i aktivirao sam uz mnogo adrenalina #card1366 Sharingan uspeo sam da izbegnem napad brzinom  

#card1366

Otključao sam novu moć Sensei
Sensei: Čestitam neverovatno
Otišao sam kući i odmarao da započnem novi dan kada je bila noć odlučio sam da treniram dan i noć da se odreknem svega dok ne postanem najjači shinobi i nindza na svetu Kada je doslo jutro bacio sam se na Doručak i krenuo da treniram

Kada sam počeo da treniram pokušavam da usavršavam šharingan i pokušavam i nakon toga sam uspeo Radio sam Fizičke treninge puno da bi dobio još moći razmišljam u sebi i razmislio sam da treba da usavrsim savršeno Sharingan i Ostale Tehnike još vise da postanem nadprosečan nindža uskoro će biti Jounin Test imam šanse da se dokažem i da postanem najjači nindža kada sam završio oko toga otišao sam do završim osnovne poslove da kupim hranu kad sam kupio hranu otišao sam kući još malo da treniram i da legnem od današnjeg rada

Kad sam se digao iz kreveta odlučio sam da odem na put van grada da napredujem veoma Otići cu posle Jounin Ispita ostavljujuci sve i Dobijem veliku moć Otišao sam da odem da treniram jos više da iznapredujem svoj sharingan na jos više granice Bio sam sretnuo Renza vidio se pa se Pozdravio
Renzo: Zdravo Hidaro odavno se nismo vidili
Hidaro: Zdravo Renzo Treniram svaki dan noć odlučio sam da otidjem iz grada posle Jounin Ispita
Renzo: Zašto??
Hidaro: Da Napredujem i da nadmašim prosečnog Nindžu
Renzo: Ako je to tvoj izbor neću se mešati i ja sam na Jounin ispitu nadam se da će biti dobar meć

Hidaro: Nadam se da me nećes izneverovati i da pokažes svoju pravu moć ako pokažes i malo predomišljanja Ubiću te ozbiljan sam bio i takvim hladnim pokretom otišao
Renzo: Uredu Necu se susdržaviti Pozdrav

Otišao sam da treniram u šumi da učim tehnike i jutsue dojutsue što se tiče sharingana

Padala je kiša bio sam toliko Lud da ojačam da sam penjao na drvove gadjao kunaiema na drva iskoristavao tehnike i dojutsue Napokon sam otključao ono što sam Priželjkavao to zatvorio sam oči Na taj dan te kisne noći sam Otključao 3 oka To ću pokazati tokom Chunin ispita

Otišao sam kući te kišne noći kvasan sam došao kući Oprao sam se promenio odjeću i legnuo sam u krevet i zaspao do ujutru jos Tri dana do Chunin Ispita

Probudio sam se iz sna dje sam video Chunin ispit budući ali mi se san prekinuo ustao ssm i shvatio sam da mi je ostao jos dva dana do Chunin ispita Sensei mi je došao ispred kuće i rekao mi je
Sensei: Želim ti sreću na Chunin ispitu nadam se da ćes položiti i pobediti
Hidaro: Hvala ti Pobediću i položicu

To mi je trenutni mali cilj odoh da treniram vidimo se Sensei
Kad je Sensei otišao otišao sam da treniram danas sa pola snage moje Sharingan oči sam testirao vidio sam napade i brzinu veliku sam dobio zadovoljan sam otišao sam do Starčeve kuće da se oprostim
Išao sam do Starčeve kuće vidio sam ga i pričao sam sa njim
Hidaro: Starče kako je
Jokaro: Dečace zasto si došao da li ti treba nešto?
Hidaro: Došao sam da kažem da za dva dana polažem Chunin Ispit posle se premeštam u drugi dela sela ili van cele države
Jokaro: Razumem to je velika odluka razmisli ali srećno ti na Chunin ispitu
Hidaro: Hvala,vidimo se
Otišao sam do kuće i odmarao

Ostao je još jedan dan do Chunin ispita spreman sam na sve šta će se tu desiti danas sam otišao na sveto Shinobi mesto dje su se sretnuli najveći legendarni shinobiji svih vremena i posle otišao do trgovine i kući