Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Second Temple: Ruins Cave 4

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Second Temple: Ruins Cave 4

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Second Temple: Ruins Cave 4 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Nastavili smo dublje u pećinu. U ovoj novoj "prostoriji" nalazio se čudan krstal koji po malo pulsira svetlošču. Naravno tu je bio i već dobro poznat izbor. Uvog puta sam samo čekao da moj tim odluči šta će dalje raditi. Samo sam mirovao kako bih povratio malo moći.

#card104

Nekako su uspeli da prezive i usli su jos dublje u pecinu. Raneki se setio da je Yukiteru, u cijem je telu trenutno, posedovao sense koji moze da oseti jaku energiju. Podigao je ruku ne znajuci bas tacno sta da ocekuje jer je ovo prvi put radio. Nije puno trebalo da se pojavi cudna energija na njegovoj ruci kojom je pokusao da oseti energiju u blizini.

#card835

Član 'Yukiteru' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 4 #world68

Stigli su u narednu prostoriju. Taisei je bio ugazen i premoren ,zeleo je kuci , bilo mu je dosta ove spasilacke misije i jebenog lavirinta. Zeleo je da bude kuci da pije sokic i da cilira ,ali nije bilo nista od toga barem ne jos neko vreme.

Haos ljudi, ko prezivi pricace.

Seo je i krenuo da miruje.

#card104

Podzemni svet u kom smo boravili mi se činio izrazito zanimljiv, vredan neke posete u budućnosti. Kako je to bio i prvi put da vidim nešto novo izuzev onog grada u kom smo svi živeli, ovo je bila posebna avantura za mene. Smirila sam se posle nekog vremena, bez ikakvih pomagala. Najzad mi se razbistrio um, iako je srce bilo nemirno, kao da će se svakog trenutka desiti nešto strašno.  To je valjda bio taj osećaj izlaska iz sigurne zone, kada ne znaš šta će se desiti ako jednom trepneš. Nisam primetila strah kod ostatka tima, ali kako to uopšte i mogu znati? Pa jedva ih i poznajem. Priznajem, zaželela sam se svog kreveta, svoje skromne kuće i kera koji veselo skače čim me ugleda. A ovde, ovde nije bilo mnogo zaustavljanja, pa nisi imao ni vremena da mnogo misliš, a ipak sam ponekad imala sve te slike u glavi.

Za svo to vreme sam mirovala u formaciji.

#card104
(vraća mi se energija od stancea)

Tim 4 je ušao u četvrtu sobu ruševina hrama u njihovoj normalnoj formaciji. Soba je bila dobro osvetljena, okovana u tamničastim kristalima. Bilo je prelepo, ali u istom nekom smislu nije mi se toliko svidelo. Nisam želeo da uništavam ovu 'prirodu', ko zna kakav duh ili ratnik mi možda iskoči nakon što ga dotaknem. Igrati na sigurno je ovde plej, svakako njihov objektiv nije bio da sakupljaju artifakte već da nadju velju. Gde je on, sam će bog znati.

"Odmorite se za sad, te nakon kratkog odmora nastavljamo kroz leva vrata"

Polako sam počeo da se snalazim u ovom mestu. Nisam pitao ostatak tima što beše malo grubo, al mislim da šta god predložim da bi me propratili. To nije bila nikakva povodljivost, ne, već njihova vera u njihovog vodju.

#card104

Sopstveni glas izvuče me iz mojih misli. I dalje nisam mogla da se naviknem da to govori neko drugi, baš je čudno. Mesto koje nas je okruživalo je bilo baš privlačno. Ovako nešto nisam mogla videti ni u prošlom životu. Mora da je svojstveno za ovaj svet. Volela bih istraživati sve, ali kako komandant kaže, tako mora biti.

Klimnula sam glavom i spremila svoj naredni napad, ništa drugačiji od prethodnih.
Second Temple: Ruins Cave 4 Maxresdefault

#card481 #card221 #card222
(prvi zamah 545dmg, drugi zamah 610dmg)
(vraća mi se energija od stancea)

(trenutan hp zida - 845)

Izgleda da je Ines odlučila da krene malo pre vremena, ne bi bilo kavaljerski da ruši vrata sama. Podigao bi top i uperio ka vratima, spreman da izdilam barem neki damage. Kako je ona završila, tako sam rekao

"Paljbaaa!"

Na šta sam ispalio nestabilnu energiju ka njima.

#card833

Član 'Ines von Salome' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 4 #world60

Bravo Cezare, ta ti je bila dobra. Hajde da rešimo ova vrata, ovi kristali su mi previše čudni, ne bih da provodim mnogo vremena ovde...

Polako sam fokusirala ovu čudnu moć u svoje ruke, a onda se zaletela na ista vrata ponovo. Nakon udarca, vratila sam se u prvobitnu formaciju.

#card481 #card221 #card222
(prvi zamah 545dmg, drugi zamah 610dmg)
(vraćam energiju od stanceana kraju)

570 hp ostalo vratima za sad

"Još malo Ineska i gotova su"

Rekoh samouvereno, jedino ako ne bacim koju puvaru sa ovim topom. Valjda se to neće desiti. Uperio sam još jednom top ka vratima, ajde nek me uhvati neka sredja, saradjuj sa mnom magični topeee

#card833

Član 'Ines von Salome' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 4 #world73

Ulazite u pećinu 5 i tu nalazite misteriozni figuru kako leži na podu. Duga crna kosa i mišićavo telo u ožiljcima.

Zajedno smo stigli u sobu s čudnim kristalima. Iskreno, želela sam da istražim sve ovo. Ti kristali sigurno mnogo vrede, šteta je propustiti ovakvu priliku. Pa ipak, nisam došla na ekskurziju da izviđam pećine, već da spasem svog misterioznog sugrađanina. Yukiteru je crtao mapu, ali ja sam je imala u glavi, tako da sam mogla da se snađem i vodim ekipu.

Društvo, na ovu stranu. - pokazala bih kažiprstom na desnu stranu. Tamo bi trebalo da je treća prostorija. Kako je Yukiteru bio poslednji u formaciji, on bi se okretao svaki put i gledao u Veljka, tako da bude siguran da se neće izgubiti.

Uputili smo se ka desnim vratima u staroj formaciji, kako nam je Veljko naredio. Šta da se radi, mislila sam. Nije vreme da se raspravljamo ili lomimo lobanje jedni drugima...

Velja je izgleda bio neki opasan čim mu nije došlo do njegove male glave da smo dobri. Primetio je da je Ines počela malo da naredjuje, što mi je bilo pomalo čudno ali gledajući situaciju razumeo sam je u potpunosti. I ona se brinula za nešto, kao i ja. Razgledao sam okolo, spontano bacajući pogled na Velju svakih nekoliko sekundi.

Prolazi ovuda

#card401