Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Elder Ispit: Caesar

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Elder Ispit: Caesar

Ovo će biti tema u koju ću raditi svoj Elder ispit.

Ovo je moj prvi elder ispit!

Član 'Caesar' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Random Anime' :
Elder Ispit: Caesar #world25 Elder Ispit: Caesar #world21 Elder Ispit: Caesar #world25 Elder Ispit: Caesar #world20

Reroll Pokemone i Jojo

'Random Anime' :
Elder Ispit: Caesar #world20 Elder Ispit: Caesar #world20

Opet

'Random Anime' :
Elder Ispit: Caesar #world24 Elder Ispit: Caesar #world21

agen end agen

'Random Anime' :
Elder Ispit: Caesar #world16

Okej, dakle 4 anime-a koje sam dobio su - Jojo's Bizzare Adventure, HunterxHunter, Fullmetal Alchemist i Dragon Ball.

Jojo's Bizzare Adventure :

HunterxHunter :

Fullmetal Alchemist :

Dragon Ball :

Ako se nečega setim u medjuvremenu ću dodati u post, al ono ovo je neko moje mišljenje o navedenim klasama

II Deo - Game Sense

"Kreirajte učinkovat način realizacije osvete nad dosta jačim protivnikom sa detaljno osmišljenim planom i registracijom učešća ostalih igrača."

Smatram da je ovo pitanje jako glupo. Na skriveni dobrog igrača ćeš baš retko da ubiješ, tako da neću diskutovati o takvim potezima, posebno zbog nedostatka kartica (itemi, otrovi itd). Neću sada da pišem šta protivnik ima pošto većina premium kartica nit je nameštena nit išta, tako da ću ovo samo teoretski. Po meni uvek je dobro imati nekog uz sebe što ova verzija omogućava. Ako govorim o jednom protivniku koji nije Dante da sebi dodaje 5000 tokena i ladi jaja, smatram da je ovde jačina u brojevima.

1 :

Nadodaću nešto ujutru ako se setim, laku noć.

Pa ja sam jako lud, idem na Fully Corrupted NPC-a

(Budući da je NPC neću nešto rpati, smatram da je nepotrebno. Jedino ako trebam spomenuću koliko sam udaljen od njega itd)

Cezar je došao u arenu gde se trebao održati njegov ispit. Pošto sam bio mudonja, izabrah jačeg protivnika koji će testirati moje sposobnosti. Ne može biti toliko strašan, zar ne? Iz senki ustao je moj protivnik, na šta nisam oklevao. Zaleteo sam se ka njemu, uputivši mu jednu seriju jako jakih udaraca.

#card227 #card497

(850 damage-a ka protivnikovoj glavi)

"Sve ili ništa!!!!!!!!!!!!!!"

' NPC Fully Corrupted' :
Elder Ispit: Caesar #world202

Paaa neee, kakoooooo - Cezar je razmišljao u sebi. Protivnik je poslao veoma jak napad ka meni, nisam mu ni prišao a već sam morao da se branim. Tako mi i treba kad ne izabrah slabijeg ispitivača. Stao sam u mestu, na šta se štit formirao oko mene, blokirajući porciju damage-a koji je išao ka meni.

#card224

(850)

Ipak moja odbrana nije bila za zavideti, primio sam dobru količinu protivnikovog napada, ali nisam odustajao! Obrisao sam krv sa usne i nastavio sam zalet ka njemu, u nadi da ću ga jako ošamariti dvaput.

#card222

(Prvi napad 435, drugi 520, zbog jojo pasivne i combat pasivne, vraćam 40 energije zbog stance-a)

' NPC Fully Corrupted' :
Elder Ispit: Caesar #world206

(Iskreno borba protiv običnog Corrupted Cavalry vojnika bi mnogo lakše prošla, al ne bi ništa se pokazalo u njoj tkd, ne vidim iskreno ni šta se ovde pokazuje pored toga što mi baš nedostaje skill poen al nema veye)

Oko mene su krenule čudne loptice da se formiraju. Nisam znao šta su nit su me zanimale, samo sam znao da ne sme da mi padne gard. Munjeviti obruči/krugovi su me obavili, na šta su loptice detonirale. Bio sam na granici da se onesvestim, al nisam želeo to sebi da dozvolim, barem ne još.

#card53

Protivnik je bio blizu mene, odlučio sam da ponovim turu šamaranja.

#card222

(Dva zamaha. Prvi napad 435, drugi 520, zbog jojo pasivne i combat pasivne, vraćam 40 energije zbog stance-a)

' NPC Fully Corrupted' :
Elder Ispit: Caesar #world209

(Kao što rekoh, ja da npr imam zemlju u ovom trenutku nešto bi mi više značila od munje sigurno. Borba protiv ovakvih NPC-eva je poprilično teška i ne smatram da je potreban neki skill da bi ga pobedio, nit da bi igrao protiv njega. Eventualno da pokažeš da možeš da što duže preživiš protiv njega, što ja sa trenutnim skillovima nisam u mogućnosti. U suštini ovo je trenutno igra šansi, dal će da me usere opcija ili ne. Jebiga, tako je kako je. Želim samo da naglasim da bih najverovatnije uspeo da dobijem NPC-a da sam npr imao svog saborca na terenu, što je i maltene staple ove verzije, imati nekog pored sebe i istraživati zajedno.)

Udahnuo sam duboko, znao sam šta me čeka.Izvadio sam nož (neću računati slot budući da se nikad nije računalo uzimanje stvari za slot već korišćenje) i uperio ga ka protivnikovom napadu koji se obrušavao ka meni. Zmaj je izleteo i neutralisao deo, a ja sam izbacio dosta moći iz sebe i izvadio štit, sklupčajući se na pod i pokrivajući svoje telo njime, deraći se

#card800 #card54

#card811 #card109

(Izbacujem 500 moći, tj dobijam 500 defense-a. Dmg eksplozije se prvo sudara sa štitom pa tek onda sa mojim defence-om, dakle nema eksplozije više, al nastavlja čitavih 550 damage-a od napada koji se obrušava ka meni)

"NEEMOOO ČIKA ISPITIVAČU, NEMOOOOOOOO"

Eksplozija prvo je udarila u štit, na šta se raspao a potom o moj veoma jak defence. Srećom ostao sam neozledjen od eksplozije al napad koji se obrušio na mene je ostavio baš baš baš jak ožiljak od 25 damage-a. Ostao sam živ al jedva sam stojao, čekajući njegov sledeći napad.

Elder Ispit: Caesar Florida_Box_Turtle_Digon3_re-edited

' NPC Fully Corrupted' :
Elder Ispit: Caesar #world209

Nemam živaca nit resursa da nastavim dalje borbu. Padam i onesvešćujem se.

U suštini ispao sam neko moje mišljenje gore, nebitno, nastavljam ispit u sledećem postu!

Nez, evo ti neke opcije

Dark Legionar :

Dungeon Master Trap :

Dungeon Death Trap :

Dodatan hendikep je to što znam koje zamke i NPC napadi postoje pa sam pokušao nešto što malo odstupa od njih, da nije onako sto posto slično. Smatram da bi ostali učesnici na elder ispitu trebali imati uvid u trenutne zamke/npc opcije ako već planiraš da im daš ovakvo pitanje gde trebaju nešto novo za igricu da smisle.

I DEO - Znanje o Igri:
3/8
II DEO - Game Sense:
4/7
III DEO - Borbena Spremnost:
7/8
IV DEO - Igračka kreativnost:
5/9

UKUPNO: 19/32

ISPIT: POLOŽEN
OCENA: E