Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Skate ramp

Skate ramp Sk8_training_ground_bg_by_basemakerofdarkness_denol36-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9OTE1IiwicGF0aCI6IlwvZlwvMjhiNzM5MDgtMWU5Yi00Nzk1LWI5NzktNDc3NzMzN2E4Y2Y1XC9kZW5vbDM2LWM3MTUwNmNmLTMzOWUtNDYxZi1hNDFhLTU1YWI3NDNiY2EyNi5qcGciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTI4MCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19
Nadomak gradskog parka nalazi se  skejt park. Spreman da pruzi uzitak svim ljubiteljima ovog hobija kako onim iskusnijim tako i najmljadjim koji tek ulaze u ove vode. Domacin je redovnih turnira i takmcenja u ovoj disciplini na ciji se pomen i onim malo starijim stanovnicima grada javljaju uspomene i secanja na dane kada su svakodnevno svoje slobodno vreme provodili ovde

Danas je vreme bilo jako lepo i suncano pa sam se dogovorio sa svojim sinovima da cemo ici u setnju gradomPrvo mesto na koje smo otisli bilo je skejt park jer je moj mladji sin dobio zelju da se okusa u voznji. Ajmo sokole moj da vidimo sta znas. rekao sam pokazujuci na rampu i davati mu ohrabrenje da se prozova i da mu razbijem tremu

Izletevsi sa glavog puta Beo je dosao do skate parka koji mu totalno nije imao smisla sa ciljem koji je dosao. Ali ipak morao je da prodje malo kroz njega i da potrazi da li je njegov pobratim poludeo i krenuo da skejtuje sa decom. Nakon traganja dugackog 3 minuta Beo je ustanovio da nema coveka njemu bitnog i samo se okrenuo i otisao ka glavnoj zgradi.

Kad malo bolje pogledam ov mesto mozda nisam toliko star, mozda bih mogao da u gradu vidim da li postoje skejt bordovi za moju velicinu i koji idgovaraju i podrzavaju moju kilazu . Ako je u meni ostalo jos nesto iz mladosti trebalo bi da sam i dalje dobar. Moracu i da nadjem nekog ko bi isao sa mnom malo me je sramta da dodjem sam

Izasao je iz biblioteke, a naspram nje glup i nebitan skate park. Bas iz tog razloga, bio je miran i pogodan za citanje. Nije bilo ljudi, tako da je Swatsu samo seo na klupu i krenuo da prelistava stranice knjige da bi imao neku zelju da je procita kad dodje kuci. Uhvatio par bitnih stavki, ustao i zapravo krenuo da prati put ka svojoj zelejnoj destinaciji.

Izavsi iz kupke pravo naspram nalazio se mali skate park gde su deca ucila da se vozikaju, igraju i beze jedni od drugih. Swatsuu je zaseo na prvu klupu, digao vrat tako da gleda nebo. Nije imao nikakav plan sta da radi i gde da ide, imao je neku nadu da ce do kraja dana pre izlaska na kapiju smisliti novi smisao zivota. Mislio je mozda i da batali skroz nindza zivot. Ustao je sa klupe i polako krenuo da prati put.