Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Krabina Pećina

Krabina Pećina FGBwRBx
Velika mračna pećina u kojoj živi porodica kraba. Prijatan povetarac koji njen ulaz proizvodi čini je odličnom lokaciom za meditaciju i razbistrivanje misli. Samo morate biti pažljivi kako ne bi uznemirili velikog krabu i njegovu dečicu.

Makoto je polako zakoračio u pećinu, noseći pod ruku njegovog novog brata krabu. Lagano je ulazio dublje u nadi da pronađe nešto što će mu pomoći u izgradnji kuće. Ubrzo je naišao na kamen sa inzenađujuće ravnim vrhom, savršenim za sedenje. Jednostavno je morao to da iskoristi, pa je seo i stavio maloga krabu u krilo.

"HAHAHA! Dobar kamen. Šta kažeš brate krabo?"

Makoto je bio izgubljen u mislima, verovatno prvi put u njegovom životu. Naravno, nakon samo nekoliko minuta sedenja u tišini sa svojim novim bratom, Makoto se vratio sebi sa velikim kezom na licu. Shvatio je kako može rešiti svoj problem.

"To je to! HAHAHAH!!"

Njegov glasan smeh preovaldao je krik još dublje u pećini. Iz mraka je izašla kraba neverovatnih proporcija.

Krabina Pećina WtLULo8
"Molim! Veliki kraba brat! Jel ti je ovo ćale!?" Iz nekog razloga je upitao malu krabu koju jos drži u ruci.
Bacio je malu krabu i punom brzinom istrčao iz pećine.

Minazuki nije očekivao da naglo promijeni svoj kurs putovanja,međutim shvatio je da se plaši mora i a bi vjerovatno bilo bolje da ne izlazi na njega iz sigurnih razloga.
Gledao je krabe kako šetaju mirno i raspitivao se zašto one žive,uprkos tome da znaju da su na podnožju lanca shrane i dalje žive svaki dan i bore se za sebe. Za njega je ovo bilo važno zato što su ga oduvijek zanimali drugačiji pogledi na život. Njegov stav nikad nije bio ili dobro ili loše,za njega je samo postojala neutralnost. Da li je neki čovjek loš u nečijim očima dok u drugim je možda bio dobar.

Za svim sigurnostima Minazuki se raspitivao zašto i kako sistem funkcioniše,taj isti sistem mu je oduzeo porodicu...njegovu majku.
Ustao je i lagano nastavio put.

Hodajući kroz gustu šumu, koraci me vode ka velikoj mračnoj pećini za koju se priča da je dom porodici kraba. Zastajem na trenutak, posmatrajući njen ulaz iz kojeg izlazi prijatan povetarac, noseći sa sobom blagi miris soli i vlage. Vazduh oko pećine ima umirujući efekat, kao da poziva na meditaciju i razbistrivanje misli.

Ulazim pažljivo, korak po korak, kako bih izbegao da uznemirim stanovnike pećine. Zvukovi šume postaju sve tiši, dok me unutrašnjost pećine obavija svojom mračnom tišinom. Povetarac koji kruži unutar pećine stvara blagi šum, poput melodije prirode koja me dodatno opušta.

Nalazim mesto u jednom kutku pećine, dovoljno daleko od centra gde se krabe možda kriju. Sedim na kamenitom tlu, osećajući hladnoću kamena ispod sebe dok zatvaram oči i usmeravam svoje misli ka unutrašnjem miru. Disanje postaje dublje, ritmično, usklađeno sa povetarcem koji me blago miluje po licu.

Kako vreme prolazi, osećam kako se stres i brige polako povlače, ostavljajući mesto jasnoći i miru. Zvuci pećine postaju deo mog meditativnog stanja, a svaki šum deluje kao nežan podsetnik na prisustvo prirode oko mene. S vremena na vreme, čujem blago škripanje i pokrete kraba u daljini, ali to me ne uznemirava. Prihvatio sam da smo ovde zajedno, deleći ovaj prostor u harmoniji.

Nakon što završim meditaciju, polako otvaram oči, osećajući se osveženo i obnovljeno. Ustajem pažljivo, pazeći da ne uznemirim krabe dok se krećem ka izlazu. Još jedan povetarac me ispraća napolje, kao blagoslov prirode za mir koji sam pronašao u mračnoj pećini.

Dok izlazim iz pećine, sunčeva svetlost me obasjava, a osećaj unutrašnjeg mira me prati dok se vraćam kroz šumu. Zahvalan sam na trenutku tišine i sklada koji sam doživeo, iako sam bio samo gost u domu porodice kraba.

Stigao je na lokaciju gde je trebao da se informise na ulazu koliko ih zapravo ima, pecina keba krabe mu je zvucalo kao simpaticno mesto, te je sa zadovoljstvom odlucio da se uputi na ovo mesto i da gleda krabe okolo, nadao se da krabice nece jadne nastradi pod uticajem borbe koja treba da se dogodi ovde, nadao se da nece biti puno protivnika da ce brzo zavrsiti ovo.

Krabina Pećina SD0xUWH
The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Krabina Pećina #world64

Nakon sto je otrkio koliki broj je u pitanju, krenuo je polako u potragu za njima. Prvo je naisao na petoricu njih, morao je sa njima da se obracuna kako bi nastavio dalje, nadao se najboljem i da ce se ovo brzo zavrsiti, jer stvarno nije imao vremena da se ovde zamajava sa nekim slabasnim ninjama iako je bila u pitanju misija.

#card1366 #card1500
#card1122 #card165
#card1121

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world191 Krabina Pećina #world196 Krabina Pećina #world200 Krabina Pećina #world197 Krabina Pećina #world194

Uspeo je da ubije dvojicu, ali su nova 2 odma pristigla. Vetar se pojavio koji je krenuo da oslabi sve napade koji su isli na njega, nakon toga je stvorio jos jedan koji ga je odbranio uspesno od svega sto je islo na njega. Nakon ovoga jedino sto mu je preostalo jeste da se udalji od ovog sto mu je prisao te da krene opet u akciju sa svojim napadima, verujuci da ce ih se brzo otarasiti.
#card177
#card136 #card141
#card129 #card162
Kombinovano ide na njih.

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world194 Krabina Pećina #world194 Krabina Pećina #world193 Krabina Pećina #world196 Krabina Pećina #world191

Svojim napadom je uspeo da se resi cetvorice, ali su stigli jos toliko. Od ovih napada je odlucio da se odbrani tako sto ce pretvoriti svoje telo u vetar. Nakon sto su napadi prosli, vreme je bilo da se malo udalji i nastavi borbu sa preostalim neprijateljima, nadao se da ce se ovo sto pre zavrsiti, zaista ih je puno bilo, te je znao da ce ovo dosta dugo da traje, ali se nadao zaista da ce sve najbolje proci.

#card152
#card126 #card159

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world199 Krabina Pećina #world194 Krabina Pećina #world196 Krabina Pećina #world193 Krabina Pećina #world197

Morao je brzo da reaguje na ove lude napade koji su isli na njega, zmaj od munje je bio resenje za prvi napad, za ostale je morao da smislja sta ce dalje.

#card168

Sto se tice drugog na njega je odlucio da baci zmaja od vetra kao vid odbrane.

#card135

Potom je poslao jedan napad gore na kisu od gromova, prokletih li gromova

#card156

#card82

Za napad od ciste chakre i zamahe, samo je pretvorio svoje telo u munju i ostao bezbedan.
#card139

Sada je vreme bilo za kontra napad, na stare u nove protivnike, posto su jos dva dosla.

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world196 Krabina Pećina #world197 Krabina Pećina #world195 Krabina Pećina #world192 Krabina Pećina #world195

Uspeo je trojicu da ubije, morao je brzi da razmislja kako da se odbrani od ovih napada, nadao se da ce ovo biti lako stvorio je vetar koji je ojacao i nadao se da ce on biti dovoljan za neke egzbicije. Cunami je ubio svojim tajfunom, a eksploziju ciste chakre blokirao kontranapadom, dok je ostalo defence od vetra ublazio i samo poleteo.

#card144 #card1120
#card156 #card138
#card165

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world197 Krabina Pećina #world192

Uzeo ja da blokira svojim napadom, napad koji je prvi isao na njega, a onda je sa sealom stavio hp stit i jos vetar od proslog sto aktivirao i tako mogao izbeci  napad koji isao na njega, nakon toga je ostalo da ubije samo jos jednog i okonca ovu misiju, te krene na sledecu destinaciju.

#card123 #card1498
#card162 #card1121

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world199

Apsorbovo mu je napad i vratio deo na njega, nije bas bio zadovolja time sto mu je uradio.Inace pobrkali se gore ideve vrv fali jedan broj dokazacu. Morao je brzo da razmislja sta sada da uradi i kako da se izvuce iz ove naizgled bezizlazne situacije, naravno to je bila samo sala, ovo je sa njega samo maciji kasalj kako kazu u narodu.

#card129 #card186
#card162

Krabina Pećina SD0xUWH

'NPC Jonin' :
Krabina Pećina #world191

Samo je pruzio ruku i prizvao masivni udar groma koji je udario pravac u plameni talas i od njega nije vise ostalo ni t od talasa. Takk je njegova misija ovde bila zavrsena. Spakovao se i laganim koracima otisao prema svojoj sledecoj destinaciji, kojoj se radovao vise od svega ovoga puta, verovao je da ce se tamo provesti bolje nego bilo gde drugde.
#card181

Krabina Pećina SD0xUWH