Prostrana šuma puna palminog drveća nedaleko od plaže. Nije puna života osim palmi koje su visoke bar nekoliko metara i bogate brojnim plodovima kokosa. Međutim, što dublje zalazite u nju, dalje od mora, njena fauna postaje raznovrsnija.
Re: Šuma Palminog drveća
Novo savladanom tehnikom, Makoto je napravio sebi ledenu sekiru. Odmah je počeo da cepa drva. Jedna sekira nije izdržala koliko mu je bilo neophodno, te je morao da kreira nove. Par sati kasnije, završio je posao. Poređao je stabla kako bi ih pripremio za dalju obradu.
#card1407
Trebao mu je odmor nakon stotina i stotina zamaha sekirom. Kad je prošlo par minuta vratio se na posao. Nije bio najsigurniji šta mu tačno treba ali se vodio logikom da ako zafali, to sam znači više treninga. Ipak je i Ratnik pored toga što je i Nindža, znači Nindža Ratnik.
Preradio je većinu drveta u nešto što bi mogao da nazoveš daskama. Ostalo u druge neobhodne stvari.
Bilo je jako očigledno da nije imao ni blizu dovljno da sagradi pristojnu kućicu. Nastavio je isti proces kreiranja sekire i cepanje palmi, tako u krug. Nakupio je veliku količinu te počeo polako da ih prenosi do predodređenog mesta za kuću. Problem je bio što je Makoto zaboravio gde je to mesto tačno bilo pa ga je praktično tražio ponovo.
Vratio se po poslednju turu i umalo nije pao mrtav. Legao je na travu ispod poveće palme što mu čini hlada. Odspavao je par sati tu na hladovini. Kako se probudio, prebacio na ramena ostala drva, i odneo ih pokraj mora gde se spremao da sagradi kućičicu.
Na svom putu ponovo koračam šumama u blizini plaže, miris raznovrsne faune podseća me na dom. Ovog puta svesno koračam ka dogadjaju za koje smatram da će obeležiti novi početak mog života. Svakim korakom osećam kako uzbudjenje raste, siguran sam da ću upoznati makar jednu osobu sličnu meni.
Šuma puna palminog drveća pruža hlad, prolazeći dublje kroz ovo zelenilo naleteo bih na po koji padajući kokosov plod. Sada, sa pozivnicom u torbi koračam putem razmišljajući o lepoti ostrva na kom se trenutno nalazim, ali znajući da ovo nije moj dom nisam se previše želeo zadržavati.
Polako sam se približavao kraju šume pune palminog drveća, svakim korakom predamnom otvara se pogled na lokacije koje ranije nisam video. Osećam vatru unutar sebe, vatru koja će me voditi kroz ovu avanturu, svaki pad lišća i šum vetra postao bi detalj priče mog putovanja.
Na ivici same šume stao bih na trenutak, želeo sam posmatrati zalazak sunca, bio je to prizor za pričati sledećoj generaciji, ako doživim ta vremena. Sa zadovoljstvom iščekujem susret sa novim izazovom, siguran sam da će to mestom promeniti mnogo toga.
Kroz otvor izmedju drveća nazirem skroman brod koji volonterski pruža neki bi rekli siguran put ka mojoj sledećoj destinaciji. Korak po korak, koračam ka brodu ne bi li zaplovio, nikada ranije nisam putovao na ovaj način nadam se da nemam morsku bolest.
Stigao sam i naravno kao po obicaju odmah nasao pretnje i odmah odradio face to face sa njima, da konkretno vidim koji je njihov problem i da vidim sta zele, odmah je pozvao pojacanje a ja sam se odmah bacio na poso #card56 #card78
#card66
850dmg
napao sam dvojicu od njih momentalno i odlucio da ih uklonim odavde...
The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE
'NPC Chunin' :
Nedugo posle toga, obadvojica su previse lako pala a 3. jadnicak je ostao sam, imao sam osecaj da je ovaj jak i da nece tek tako da se da, pa da vidimo da li me osecaj laze #card1
#card59
650dmg
'NPC Chunin' :
naravno da je ispunio moja ocekivanja, pa naravno da sam pogodio, zadnji uvek mora da pravi problem #card1 #card63
da te vidim sad opasni...
'NPC Chunin' :
Posle misije prolazio sam pored ovog mjesta bila je noć i odlučio sam malo da odremam, ujutro sam uživao i divio se ljepotom te šumice, visokih palmi i kokosovim mlijekom, ostao sam do ručka u toj šumici polako krenuo kući.
/Flash back misija/
Misija koju sam dobio vodila me je na istok. Poslednji tragovi mojih budućih protivnika bili su viđeni u šumu palminog drveća gde sam se i ja uputio. Brzo sam stigao, ostavljajući vranca na samom ulazu u šumu, vezanog za neko drvo. Trudio sam se da što pre saznam koliko je ta banda narasla od poslednje informacije koje sam imao. Upalio sam svoj senzor i osmotrio okolinu.
#card10
The member 'Yasgar' has done the following action : #RP-OPCIJE
'Kockica 6' :
Brzo sam locirao protivnike. Bila je to manja grupica od jednog jačeg i dva slabija člana. Izgledalo je kao da je taj jači predvodnik, nekakav vođa, pa sam pretpostavio da će borba protiv njega potrajati duže. Čim sam ih ugledao, odradio sam znake rukama kako bi ih napao i porazio što pre.
"Ovo će biti dovoljno." - rekao sam to više za sebe.
Korenje je poletelo ka njima dok su bili grupisani jedan pored drugog.
#card1214
Dmg je 1100, balst 200.
#1 'NPC Chunin' :
--------------------------------
#2 'NPC Jonin' :
Izgleda da faktor iznanađenja ovde nije radio, pošto su sva trojica uspešno uspeli da izbegnu moj napad. Čim sam video da su krenuli da rade znake rukama ispred sebe sam stvorio zemljani štit koji me je odbranio od svih njihovih napada, a onda na njih bacio, drvenu šumu koja je bila dovoljna da ih sve zajedno pokosi sa zemljom. Nadao sam se da će ovo teže izbeći.
#card103 #card1222
Dmg je 1200. blast 200.
#1 'NPC Chunin' :
--------------------------------
#2 'NPC Jonin' :
Lider, kako mi se činilo, njihovog tima pao je prvi. Ostala su dvojica sa dosta slabijim sposobnostima napada, ali očito jako vešti u odbrani. Odradio sam znake rukama i oko sebe stvorio kupolu koja me je odbranila od svih napada, čak i onih koji su dolazili ispod mene, a zatim je poništio i na dvojicu preostalih ninji bacio poslednji napad.
#card108 #card96
Nadao sam se da će ovo biti sasvim dovoljno.
Dva vuka po 600 dmga.
'NPC Chunin' :
Očito izbezumljeni nakon što im je vođa poginuo nisu uspeli da se snađu i izbegnu moje zemljane vukove koji su ih jurili. Poslednjim atomima snage bacili su dva bedna napada koja sam odbranio prostim stvaranjem zida svuda oko sebe. Drveni zid bio je taman dovoljan da me odbrani od napada i nakon toga nestao. Prišao sam se i uverio da su to protivnici, nakon čega sam nastavio put nazad ka selu.
#card1208
Takami je stigao u sumu palminog drveca gde je poceo da traga za svojim metama. Skakao je kroz sumu par minuta pazljivo gledajuci oko sebe i trazeci dva genina nakon par minuta naisao je na jednog od genina.
Ha nasao sam te.
Takami je skocio ispred svog protivnika i bacio svoje bombe na njega.
#card381
dmg200x2
The member 'Toby' has done the following action : #RP-OPCIJE
' NPC Genin' :
Takami je odmah skocio za njim napravio simbole rukama i napao ga sa svojim.
Lighting beast.
#card159
Odmah zatim Takami je skocio u stranu i bacio ponovo bombu na svog neprijatelja u nadi da ce ga ovaj put srediti sa njom.
#card381
' NPC Genin' :
Takami se osetio umorno i zastao je da odmori jedan potez te se povukao malo u stranu kako bi vratio svoju chakru i napao protivnika u sledecem potezu.
Vec sam se umorio kako sam ovako uspeo da zakazem sa svojim tehnikama nisam se nadao ovome.
Takami se sramio svojih prvih poteza ali odlucio je da napuni chakru i napadne protivnika ponovo.
#card8
' NPC Genin' :
Takami spreman za novi napad odlucio je da mora da bude mnogo brzi i precizniji sa svojim napadima te je skocio na genina sa svojom tehnikom. Puno odlucniji nego prvi put
Shockwave probaj da izbegnes ovo luzeru.
#card156
' NPC Genin' :
Takami vec ljut i isprovociran odlucuje da upotrebi svoju tehniku kako bi protivniku ogranicio kretanje i napao ga sa svojim napadom ponovo.
Lightning Spider Web da te vidim sad kako bezis iz ovoga.
#card158
Odmah zatim Takami je napao sa svojim drugim napadom
Lighting Beast drzi ovo
#card159
' NPC Genin' :
Takami se brzo sklanja od napada protivnika sa svojom tehnikom zamene.
#card1
odmah zatim odlucuje da baci bombu na svog protivnika jos jednom i pokusa da ga eliminise sa tim napadom.
Ha ovo je prelako drzi sad ovo.
#card381
' NPC Genin' :
Takami ponovo koristi svoju tehniku zamene te izbegava napad od ninje kog je savladao.
#card1
Uspeo sam da savladam prvog ovo je bilo puno teze nego sto sam mislio da ce biti.
Takami je odlucno pogledao svoje ruke i odlucio da nastavi da traga za svojim drugim protivnikom znajuci da je vec pomalo iscrpljen ali spreman da savlada svog drugog protivnika.
Takami ponovo koristi svoju tehniku zamene te izbegava napad od ninje kog je savladao.
#card1
Uspeo sam da savladam prvog ovo je bilo puno teze nego sto sam mislio da ce biti.
Takami je odlucno pogledao svoje ruke i odlucio da nastavi da traga za svojim drugim protivnikom znajuci da je vec pomalo iscrpljen ali spreman da savlada svog drugog protivnika.
Takami je odlucio da pre nego sto nadje svog drugog protivnika stane te povrati malo svoje chakre kako ne bi zakazao tokom drugo borbe nije hteo da dopusti sebi da ponovo napravi istu gresku od prvog puta te podceni svog protivnika. Stao je na jedno drvo te odlucio da napravi par minuta pauzu te nakon toga nastavi dalje.
#card8
Sada sam odmoran vreme je da nadjem drugog ninju.
Takami je krenuo da skace dalje kroz sumu u potrazi za svojim protivnikom
Nakon par minuta trcanja i skakanja po drvecu Takami je ugledao svog protivnika te je odlucio da iskoristi faktor iznenadjenja i napadne ga odmah. Napravio je znakove rukama i povikao.
Lighting Beast drzi ovo.
#card159
' NPC Genin' :
Takami je isfrustriran ovom forom te odmah odlucuje da upotrebi svoj sledeci napad.
Izbegni ovo ako mozes saljivdzijo.
Takami je povikao i napravio poteze rukama.
#card160
Odmah zatim je posegnuo ka svom dzpu te izvadio jednu od svojih bombi i bacio ka geninu
#card381
' NPC Genin' :
Takami koristi svoju tehniku zamene te izbegava geninov jutsu.
#card1
Odmah zatim Takami baca svoj Shockwave i trudi se da napada dalje sa svojim napadima kako bi pobedio svog protivnika.
Drzi munju ti slabicu.
#card156
' NPC Genin' :
Takami ponovo koristi svoj jutsu zamene te izbegava napad od genina koji je upucen ka njemu.
#card1
Takami sa zarom u ocima skace pravi znakove rukama i salje svoj napad ka geninu.
Probaj ovo.
#card159
' NPC Genin' :
Takami pravi znakove rukama te ponovo koristi jutsu zamene kako bi izbegao napad protivnika.
#card1
Takami nakon sto je zavrsio sa svojom misijom skocio je od uzbudjenja.
Uspeo sam konacno sam zavrsio sa svojom misijom.
Zatim Takami oseca umor te sedne na zemlju i odmori par minuta. Nakon kratkog odmora krenuo je nazad ka selu kako bi obavestio svoje selo o zavrsenoj misiji.