Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zlatna Plaza

First topic message reminder :

Zlatna Plaza - Page 2 Beach-sunlight-anime-visual-novel-game-generate-ai-photo

Dok se zlatna plaža prostire pod blistavim suncem, tirkizno plava voda lagano miluje obalu, ostavljajući tragove svog povratka na prekrasno belom pesku. Palme nježno klimaju svojim granama na povetarcu, pružajući hlad i sklonište onima koji traže trenutke odmora i tišine. U daljini, azurno more prelazi u nebo bez kraja, stvarajući osećaj beskrajnosti i čiste slobode. Šarenilo koralja i riba u blizini obale poziva ronioce na istraživanje podvodnog sveta, dok jezici plamena s roštilja blagotvorno mirišu i šire se plažom. Na ovom izoliranom komadiću raja, vreme stoji, a svaki trenutak postaje večnost.

Dvojica shinobija instantno padaju na zemlju, uguseni od silne vode koja je posla na njih, njihova tela neprepoznatljiva vise. Do duse sva trojica uspevaju da bace po napad na mene.
Radim nekoliko znakova rukama I ispred sebe stvaram vertikalni zid koji anulira sve njihove napade.
#card103
20 ch
Nakon sto njihovi napadi budu zaustavljeni izlazim pored zida i ispaljujem zmaja od 600 dmga na zadnjeg nindzu.
Predaj se vec jednom, prepusti se smrti!
#card102
20 ch

Im sure you know that this is....The Point Of No Return...
The member 'Julius' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world171

Moj zemljani zmaj probija zadnjeg nindzu, on umire na mestu i ovim se moja misija ovde zavrsava. On uspeva da ispljune uragan vatre na mene ali ja ga izbegavam obicnom tehnikom zamene. Moje telo menja se u kamen dok pravi ja polako odlazim sa plazice.
#card1
10 ch
Borio si se dobro, dacu ti to...
Nakon cega sam jos jednom pogledao dokument bacajuci ga u vodu pored mene i stavljajuci ruke u dzepove dok koracam nazad.

Im sure you know that this is....The Point Of No Return...
Pele je stigao na zlatnu plažu, gde sunce sija poput zlata, a tirkizna voda miluje obalu. Uzbuđenje ga je preplavilo dok je stajao na belom pesku, upijajući mirise mora i slanog povetarca. „Ovo je raj“, pomislio je, dok su palme lagano klimale svojim granama. Svi su delovali opušteno, uživajući u svakom trenutku. „Vreme je da se kupam“, odlučio je, krećući se ka obali. Osjećao je kako mu srce kuca brže dok su mu talasi dodirivali stopala, najavljujući trenutke slobode i uživanja.

Pele je zakoračio u more, osećajući kako ga tirkizna voda obavija. „Savršeno je!“ razmišljao je, dok su se talasi lagano zapljuskivali oko njega. Hladna voda je osvežila njegovo telo, a sunčevi zraci su se odbijali od površine, stvarajući čarobne odsjaje. Plivao je lagano, dok su mu ruke i noge slobodno plivale kroz more. „Ovo je sloboda“, osećao je, dok je uživao u svakoj sekundi. Svaki dodir vode donosio je novi osećaj, čineći da zaboravi na sve brige. Bio je potpuno prisutan u ovom trenutku.

Dok je plivao, Pele je ugledao šarenilo koralja i riba blizu obale. Njegova radoznalost ga je ponovo pozvala da istražuje. „Moram videti šta se krije ispod površine“, pomislio je, zaronivši pod vodu. Vodeći se instinktom, plivao je između koraljnih grebena, fasciniran raznobojnim ribama koje su se igrale u vodi. Osećao je kao da je u drugom svetu, gde su boje bile živopisnije, a zvuci umirujući. „Ovaj trenutak ne želim da zaboravim“, razmišljao je, dok je s divljenjem posmatrao morski život.

Nakon plivanja, Pele se vratio na obalu, sunce ga je grejalo dok je ležao na pesku. Uzeo je gutljaj vode, a miris roštilja se širio plažom. „Kako je ovo savršeno“, pomislio je, dok su ga palme štitile od vrućine. Zatvorio je oči, upijajući zvukove talasa i smeha ljudi u okolini. Osećao je kako se svaka napetost u njegovom telu tope. Uživao je u tišini i miru, shvatajući koliko su ovakvi trenuci dragoceni. „Samo ja, more i sunce“, razmišljao je, dok je vreme prolazilo.

Kada je sunce počelo da zalazi, Pele se podigao, osećajući kako mu srce kuca od sreće. „Vreme je da krenem dalje“, pomislio je, dok je gledao zalazak sunca koji je obasjavao more zlatnim nijansama. Ovaj dan će zauvek ostati u njegovom sećanju. Dok je hodao prema izlazu sa plaže, svaka talasna šum se činila kao oproštaj. „Neizvesnost budućnosti me uzbuđuje“, razmišljao je, dok je napuštao ovaj raj. U njegovoj duši, avantura se tek počela, a more i sunce ostavili su mu neizbrisiv trag.

Nakon par dana i par noći sa Shigeruom, stižemo do date lokacije za misiju.. Sunce se jedva prodiralo kroz oblake, dok su koraci Shigerua i mene odzvanjali uskom stazom prema Zlatnoj Plaži.
A.. Šta reče, gde je treća budala koja je trebala poći s nama?
Jel da ga čekamo?

Gledam Shigerua.. Našao sam koga ću pitati o nečemu ozbiljnom…
Videh da osim sto je oko nas sneg i plaža je skroz zaleđena… Šteta, taman sam mislio da je i ovo more jedno od termalnih voda…
#card186
palim mod munje malo da ae ugrejem
#card1366
#card203
smanjujem cd constant combat stance
#card402
#card353

Zlatna Plaza - Page 2 IMG-3508
The member 'Ishido' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world46

Mislim da mi je ovo mjesto visoko na listi novih omiljenih letališta. Šteta što sam ovde sa ovim smradom umesto sa. . . . na primer onom konobaricom. Ček sad kad razmislim stvarno znam mal broj žena u selu vodopada. . .To moramo da korigujemo što brže moguće po povratku. Jedva sam registrovao da mi ovaj reče nešto?

Ko? . . . . Ahhhhhh!

Onda se setih nekoga lika na papiru, čekaj sad kad razmislim čovek sa kojim smo zakazali misiju je isti onaj kojeg sam imitirao u kvalifikacijama. Kad smo kod njega. Odraće me ko vola ako me nadje.

Sad kad me podseti . . . mislim da smo zaboravili da ga pokupimo na putu...

Popišano sam rekao, shvatajući da sam sjebo budućeg saborca. U tom momenti neki momci odeveni u crna odela su počeli da se deru na nas da se skinemo sa plaže. Medjutim neki privatni posed, nešto neka porodica nešto mafija, uglavnom ih nisam slušao. A za onog Arona. . .izviniću mu se nekada.

Zlatna Plaza - Page 2 1000012718-optimized
Hladnoća mi je štipkala obraze dok sam stajao na zaleđenoj obali, a vetar je bacao sitne komadiće snega u lice. Led je škripao pod Shigeruovim koracima dok se pokušavao pravdati, ali njegov mutav izgovor gubio se u povišenim glasovima dva čoveka.
Pogledao sam prema njima, predstavljaju se kao obezbeđenje i tražili nam novac da bi smo bili ovde… Koliko znam, ovde je besplatno kročiti.. Mora da su samo kriminalci koji haraju ovde za sitne pare!
Zaboravio si ga…
Pogledao sam ponovo u onu dvojcu, ne izgledaju mi najnormalnije. Verovatno im treba novac za supstance koje konzumiraju.
A vi seronje, šta će vam naše pare?
#card196
prvi stav, 60 ene 1 slot
#card919
Drugi stav, 10 ene( aktiviran bushido, +600 dmg)
#card200
Shumpam se izmedju njih dvojce, 40 ene 1 slot (zbog stava magle dobijam +600 dmg na kenjutsu)
#card189
2 zamaha jedan na jonina i drugi na tenina, 40 ene 4 slota

150+400+600+600=1750 na jednog, pa na drugog

#1 'NPC Jonin' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world200

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world208

Šta se u ime svega svetog uopšte dešava?!?!? Ishido kako ih je napinjao tako su i ova dvojica izgubili sav svoj razum u momentima. Jedan hajd i smireniji ali idalje ludački odma počeo da radi znakove rukama ojačavajući svoje telo munjom, dok je ovaj drugi ful manijak sašmrkao je nešto sa svoje mačete i urlikanjem je počeo da trči ka nama.

Ishido brate jel se ovaj upravo uradio!?!

Sakrio sam se iza Ishida dok je on svojim mačevima nasrnuo na ovu dvojicu.

Šta bre? Uh, dobro je posekao sam bar jednog.. Prvi put primenjujem stil magle šteta bi bila da nistam ostavio nikakav utisak hihi! Ovaj levo je dobio po ruci malo
ups. . . pocepa ti se malo rukav.
Dok je ovaj desno lagano samo izbegao sa pederskim osmehom na licu.
Uradio se jako
Okrenuo sam pogled pozadi nazad na Shigerua u nadi da se sada i on zaleće na njih
. . .
Druže!
Shigeru pozadi zeva kao tele i čačka nos.. Dok se va ovde šibam jer nisam hteo dat sitne pare.. Nisu mi nikakav napad uzvratiti? Odlicno vreme je za rundu broj dva
#card203
smanjujem cd true strike stancu, 20 ene 1 slot
#card920
ulazim u stav i aktiviram bushido, 10 ene(600 dgm bushida)
#card189
2 zamaha jedan na jonina drugi na tenina, 40 ene 4 slota

po zamahu: 150+400+600+600=1750 jedan na jonina, jedan na tenina

#1 'NPC Jonin' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world200

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world212

Zlatna Plaza - Page 2 Tumblr_p01kzjbx1h1rhkdufo4_500

Brate tek što sam iščačkao nešto iz nosa što je izgledalo kao da je u meni provelo koju godinu, Ishido me prepao sa glasnim uzvikom. Kako sam pogledao u njega primetio sam kako ispred njega šišti krv ovom uradjenom. Mislim da mi je faca izgubila svu boju kako je taj pao na zemlju bez daljeg pomeranja.

Šta oćeš bre da uradim, manijače već si ubio jadnog čoveka.

#card869

Kolega je samo pobeleo kao kreč, gledao je u pod ispred mene. Šta li ima tu da se tako užasnuo… U SUNCE TI JEB.. Jel sam mu ovo ja uradio? Juuuuu
Konje, nosi ovog bar kas već nećeš ništa preduzeti.
Vratio sam se na ovog jednog preostalog urađenog. Stisao sam guzove i stegao katanu u ruci
Ajde sad momčino, da vidim jel si dosao samo da se slikaššš!!
Šta bre!? Šiljak izlazi iz zemlje.. Glupost.
Gasim mod munje.
#card203
smanjujem cd tsuriki stavu i dobijam sad 200 na kenjutsu do kraja misije, 20 ene i slot
#card918
Dupliram dmg, 10 ene (bushido 600 dmg)
#card190
Zamah odozdo, tako da blokiram dmg šiljka i da nastavi na jonina, 30 ene 20ch 1 slot

150x2+350x2+600=1600 - 500 od šiljka
1100 nastavlja na jonina

'NPC Jonin' :
Zlatna Plaza - Page 2 #world194

Pade i ovaj.. Šteta, nisam ni stigao da se dokažem kolegi. I da jesam nije ni gledao samo je čačkao nos
Kolega, smotaj jednu cigaru
Samo što sam krenuo nazad pa sam osetio neobičan povetrac na leđima. Kad ono jonin iz poslednjeg atoma snage, iz petnih žila je potegao i bacio jedan tornado te pao i lipsao. S obzirom da gospodin nema ikakva preča posla od kopanja zlata, hajde i njega ću branit.
#card200
shumpam se pored shigerua 40 ene
#card153
300 ch branim nas od 1800
Nakon uspesne odbrane, samo sam zurio u shigerua….
Jes ti dečko upameti
Gasim mod munje.

Cim je dosao u ovu oblast osjetio je energiju istu kao kada se nalazio sa Monkom ali ipak malo blazu, Osjetio je kako struji chakra kroz ovo mjesto skoro pa se nista nije culo. Dok se priblizavao vidio je dvojicu ninji te se zapitao, Ko li su ovi… Nakon cega se uputi prema njima, Prisao im je na otprilike 10 metara te progovorio.

Izvinjavam se sto upadam ovako ne najavljeno, Ko ste vi?

Nakon cega je pokretom ruke sklonio kosu sa cela te je iz dzepa izvadio cigaretu koju je nosio sa sobom zapalio je, I cekao odgovor…

Krenuo sam da vadim cigare iz džepa da uslišim želju radnom Ishidu. Brzim razmišljanjem dečko nas je oboicu spasao od žestokog lufta. . .moram da ga častim. Tada mladić crne kose u odelu spremnog za svečanosti nam je postepeno prilazio. Dok sam ga gledao kako prilazi vadio sam jednu cigaru za sebe iz poluprazne paklice malo pogužvane kako sam legao na nju.

Kuku mene~
Ja sam znao da smo mi ludi, ali izgleda da ima još takvih popud nas.

Rekoh Ishidu dok sam mu pružao paklicu sa izvučenom cigarom. Gledajući u trećeg čoveka koji je došao u po mrtve zime na more. Nije imao nikakve oznake sela, niti je izgledao nešto sposobno ili jako. Izgledao je kao definicija civila, ili ti u možda najboljem slučaju neki plemić.

Zlatna Plaza - Page 2 Gintama-gintoki-sakata

Valjalo bi prvo da se prestaviš pre nego što pitaš išta mišu.

Sav srećan kako mi je Shigeru dao cigaru, prekinuo nas je neki zalizani crni mladić. Drpio sam upaljač iz Shigeruovih ruku i zapalio cigaru kako bih mogao nastaviti konverzaciju.
Joj jesmo ludi, kolega... Hvala za cigareticu!
Gledavši ovog zalizanog.. Joj Bože kao krava da ga je pljunula.. Mada sad kad vidim trećeg ninju ovakvog skockanog, da im on nije šef kojim slučajem i da smo trebali platit? Ma ko bre da plaća!?
#card186
Palim mod munje, ali ipak mi kolega deluje pametnije u ovim situacijama..
Jel i njega , aa?

Uz lagani povjetarac koji je bio hladan, Strujao je kroz kozu Morana. Gledao je ova dva tipa izgledala su jako cudno ali pustio je to na stranu, Sva trojica smo drzali cigare u ustima dok su njih dvojica brbljali nesto u bradu tek sto sam jedva nesto cuo sa tipom s bjelom kosom odlucio je progovoriti.

Hmm, Ja sam Moran..Drago mi je lutam svijetom nemam prebivaliste zato smo se i pronasli.

Nakon cega se blago nasmija te razmisli dobro o ovim tipovima, Imali su slicnu energiju kao Monk s kojim je razgovarao predhodno, Da je on sada tu mozda bi bilo drugacije… Mozda bi mi on pomogao da steknem nesto vise od svojih trenutnih sposobnosti, Cak sta vise mozda bi se i mogli udruziti… Hiljadu stotina misli mu je prelivalo glavu dok u jednom trenutku munja ne obasja crnog tipa te progovori nesto sto je Moran jedva cuo, Ostao je opusten te progovorio.

Ovdje nisam dosao da se borim, Nego da suradjujemo. Imam jednu ponudu za vas dvojicu, No prvo bih vas zamolio da se predstavite posto sam i ja…

Nakon cega je uzivao puseci cigaru i gledajuci na more u daljinu…

Ne znam kud ova dvojica udaraju, Ishidu izgleda idalje jako lupa srce pa mu ona dvojica nisu bila dovoljna, jer je već zapet da i ovom ulubi limariju. Dok je sada poznat dečko po imenu Moran u miru pušio cigaru i gledao nedje u tri lepe ko da mu ovaj nije sijao sa naponom dovoljnim za pokretanje jedne kuće. Poštujem muda koja je gosn Moran imao, ali Ishido se neće sam smiriti.

Smiri se čoveče, ne izgleda mi toliko bogato da ima svoju privatnu plažu.

Rekao sam Ishidu pokušavajući da ga smirim koliko toliko. Ipak me zanimalo šta dečko ima da kaže, jer je rekao da je tu da suradjujemo? Odakle nas ovaj uopšte i zna? Ili možda bolje pitanje je, šta on ima tu da doprinese nama.

Drago mi je Morane, ja sam Shigeru, čovek pored mene je Ishido.