Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hot springs

[center]Topli Bazeni, u selu udaljeni malo više od same periferije, uglavnom ovde dolaze matorci, ali vidi se po neki mladi shinobi koji dolazi ovde da razbristi misli
Hot springs Konoha_Hot_Springs

Ovog puta je on odlučio da odvede pobratima na svoje najopuštenije mesto gde mu je uvek mirno, to su bili topli bazeni, dok su hodali pored gilendera sa putica imali su pogled na kanale koji su prolazili kroz celo selo, nadao se da će se Kurou svideti ovo mesto nakon biblioteke.

Pratio je Beoa kroz neke šume i prašume, prateći kanal koji prolazi kroz celo selo, zapalio je svoju cigaru dok je bio iza Beoa, te se nije sikirao oko sledećeg mesta jer je predpodstavio da će biti neki izvor vode ili tako nešto.

"Gledaj od muke do statue, i od psihicke muke u knjigama. Ja sam tebe morao da odvedem na nesto da se opustis u oba ova smisla, ovde samo dodjes da iskuliras pred spavanje i posle ovoga idemo kuci. Pa cemo neki drugi dan jos neke stvari da prolazimo."

Usao je sobicu gdfe su bili topli bazeni pokazavsi mu rukom na sta misli

"U redu, čuo sam za ovo mesto ali nikad nisam imao prilike da dođem vamo zbog obaveza."

Pričao je sa Beom dok je bacao svoju cigaru a zatim usao tamo, sekretarica ih je uputila u mušku svlačionicu de su i otišli.

" Ne treba jos i ovde da te ucim kako da se okupas. Samo upadni u vodu i iskuliraj. "

Stavio je peskir oko svojih genitalija i upao u toplu, skoro vrucu vodu. Cekavsi da mu se Kuro pridruzi bez ikakvih pokazivanja pristrasnosti da on to uradi. Za to vreme je uzeo sapun i prosao kroz svoje telo.

"Puši ono što se... Malo ćemo i kibam odavde odo kući."

Kad je rekao malo mislio je malo, odlučio je da sačeka Beoa da se iskupa dovoljno pošto je njega brzo smorilo. Kada su se dogovorili da izađu to su i uradili.

Izašli su iz vode kao i iz svlačionice, opustio se dovoljno da može da ode kući da legne, proverio je da li mu je sve bilo na mestu te se obratio Kurou.

"Pa, ja sam otišao, kao što sam ti rekao nakon ovog mesta se ide pravo kuči."

"Hajde, vidimo se za koji dan, odoh i ja."

Nakon što su izašli sa celog bazena, Beo ga je obavestio da ide kući, nakon što je Beo kibnuo odlučio je i on da krene za njim ali drugim smerom, tu se njihova zajednička avantura za danas završila ali ne i za mene.

Od sve dosade i mesta na kojim je pokusao da nadje Kuroa, Beo je dosao do toplih tuseva i kada, ne bi li ga nasao sa nekom tetom. Usavsi u kupatilo, video je samo dva matoraca u kupatilu kako se smeju na neke lose viceve, sav snuzden zatvorio je vrata odmah i otisao na put da ga odnese na novo mesto.

Vec neko vreme zivim u ovom gradu ali nekako sam uspeo da propustim ove tople izvore. Vidim da dosta ljudi ovde dolazi da se opusti i uziva u prirodnim dobrima ovog grada. Mozda bih kad uhvatim malo vise slobodnog vremena mogao da dodjem ovde sa porodicom.Moram da se raspitam po gradu i da vidim da li su moji raspolozeni za to

Stigavši do vrucih izvora rekao je " Stigli smo " otišao je do šaltera te izvadio 2 kupona koji su davali ulaz u tople izvore u pola cijene. Ulaz za 2 osobe rekao je pruzajuci zeni na salteru kupone i ostatak novca potreban za ulaz.

Nakon sto ih je zena propustila rekao je prati me ne mozes ovakav ici u izvore prvo cemo se istusirati, doveo ga je do tus kabina te mu dobacio 2 rucnika. Ja sam se istusirao prije nego sam stigao, cekam te

(jebali te peškiri na hrvatskom)

Po dolasku Karako je bio zadužen za birokratiju. Ushi je otišao da se istušira pre ulaska u mineralnu vrelu kupku. Skinuo je svoj kimono i ostavio ga u ormarić za koji je dobio ključ. Taj ključ je jedina stvar koju je morao nositi sa sobom u bazene toplih izvora. Jedna stvar koja je bila jako interesatna jeste to što je svaki peškir imao rupicu o koju bi se ključ obesio tako da svaki posetilac ovog mesta ne bi izgubio isti. Ostavio je peškir blizu, ali van bazena. Ušao je golišav u topli bazen sa Karakom.

Nije znao da li je do pijanstva ili drugih nagona ali Ushiwakamaru je bio previse lagodan skidajuci se se i gol setajuci po izvorima. ( MY BRO IS PACKING ) sa druge strane tu sam bio ja koji sam skinuo sve sa sebe te obomtao rucnik oko stuka te sa njim usao u vodu te legao tako da mi samo glava viri van vode.

Osvijezavajuce, vidis onaj tamo zid. Sa ta strane je zenski dio izvora. Sta mislis da malo provirimo.

Moram naglasiti voda je mineralna i nije prozirna. Konkretno voda je zelene boje. Imam toliko pristojnosti da okrenem bulju i udjem ledjima okrenut tebi da mi ne vidis tuki i onda on slobodan viori po izvorskoj vodi zasticen prelepom zelenom bojom. Nego da nastavim sa roleplayom. (Kako sam ovo pisao kao da je borba u pitanju. Ovo je bre mentalna borba!)

Ajde be beži perverznjaku glupi, da smo hteli da gvirimo bolje da smo ušli direktno u ženski deo da vidimo sve. Sad je kasno...

Karako bi trebao da izvali da je Ushi mislio na tehniku transformacije i da bi njom mogli postati gola žena i uklope se u sredinu te neometano gledaju one silne babe i tetke koje su koristile uslugu toplih izvora. Dobro našla bi se tu i neka mlada lepa al realno bile su u manjini.

Ništa napuštam te ja prijatleju.

Izašao je iz bazena sa mineralnom vodom obavijajući peškir oko struka. Obukao se u svlačionici svež posle ovog oporavljajućeg tretmana. Efekti alkohola isparili su iz njega, sad je bio samosvestan i mogao je funkcionisati. Dosetio se da bi mogao da ode na misiju, bio je red prošlo je dosta od njegovog poslednjeg putovanja. Otišao je na kapiju sela gde će videti na oglasnoj tabli ima li neke misije prikladne za njega.

Karaka korača prema toplim bazenima, osjećajući blagu maglu koja se uzdiže iz vode. Oko njega, par matoraca uživa u tišini, dok nekoliko mladih shinobija razgovara tihim glasovima pod hladnom sjenom drveća. Karaka primjećuje kako se nasmiješeni pogledi mladih boraca sudaraju s onima matorih, stvarajući neku čudnu simbiozu prošlosti i budućnosti. Naslanja se na rub bazena, dopuštajući toplini vode da umiri njegove misli dok promatra tajanstveni ples života oko sebe.

Danas sam imao mnogo bezbeznih obaveza ali morao sam da ih sve odradim. Ipak kao pravi dobar otac skupio sam vremena da u praskozorje svoja dva sina i zenu odvedem na porodicno kupanje u toplim vodama naseg grada. Svi su bili za osim moje zene koja se bunila sto ce jedina biti u zenskom delu sama ali ko bi ja bio kad to ne bi regulisao.
Nista ne brini cvete moj lepsi i mirisniji od svih cvetova na ovom svetu ti znas da pored mene nemas brige
Stigli smo tamo i svi otisli na zenski deo jer nije bilo koga da nas spreci, svi u gradu znaju da sam ja odan i veran samo mojoj zeni najdrazoj koju sam upoznao na moru u predelu sveta koji je imao slican naziv kao i jedna vrsta pasa i da ja nikad ne bi pogledao drugu. A sto se tice mojih sinova dobro je za njih da se od malih nogu edukuju
HAHAHA sokolovi moji sad cete videti cari ovog sveta koje nam je bog priredio i pod tim ne mislim na ovu vrucu vodu

Posle misije oporavak je najvazniji, svratih do vrucih izvora da se okupam i opustim, osecaj je stvarno sjajan, dolazicu ovde cesce.

Od besa i nervoze Swatsuu se odlucio da proseta poslednji put kroz destinacije koje je voleo da poseti u svojim nedacama. Prva stvar u koju je uleteo bila je kupka, topla, dovoljno da se para mogla videti i van. Spustio se lagano na stepenik, naneo biljno ulje na ramena. U njegovoj glavi vreme nije prolazilo, sva cula su bila usmerena na to da toplota ne utice previse. Objektivnih pola sata je proslo i Swatsuu je potkleknuo, ustao je, obukao se i krenuo polako napolje.