Nakon toliko vremena opet sam se vratio kući moram da priznam ovo je su bila jako čudna iskustva pitam se da li je samnom sve u redu*Kaneko otvara vrata i ulazi u kuću* izgleda isto kao kad sam otišao odavde nemam vremena da razmišljam ovde *Kaneko nailazi na svoju majku* Mama mislio sam da je neću videti sva sreća pa smo svi živi i zdravi *Dolazi kanekov otac* i tata je živ ova porodica postaje sve bolja i bolja,otac mi je ispričao priču o danima kada je on služio narodu kao ninja,bila je to zanimljiva priča dok nisu primetili nešto čudno i misteriozno na mojoj ruci nismo znali šta je pa smo krenuli da istražujemo stare knige koje su u našoj maloj biblioteki koju držimo u podrumu uzeo sam jednu knjigu pod imenom novo stvaranje i otišao u sobu počeo sam da je čitam
:Postoje drevna i misteriozna bića čije je poreklo nepoznato ... ta bića idu od planete do planete u potrazi za hranom od 1 do 10 strane. Iskreno nisam verovao da ću ovo ikada da pročitam svakako moram da nastavim sutra sa čitanjem sada sam previše umoran *Kaneko se bacio na krevet i zaspao*