Re: Poligopn Snova Sparing
Dosao je Krkela na mesto i upitao
-IMA LI NEKO JACI OVDE DA SE POBIJEMO 1 NA 1 KO LJUDI!?-
Oto stoji na terenu spremajuci se za pocetak borbe, u planu mu je koristiti prvo pescane tehnike, jer je jedino njima i ovladao do sada, operisan je od drugih elemenata.
#card1445
#card1448
#card1447
(Stojim naspram njega i gledam kako postavlja terne u svoju korist) NECU MU TO DOZVOLITI
#card56
Kako ti se svidja ovo Oto *Priupitah Ota*
I jos uvek nisam gotov #card60
-Zar si mislio da ce biti toliko lako!? nemoj ocekivati da ces mene dobiti tim slabasnim napadima- Odgovorio mu je Ototsu, lagano ibegavajuci njegov napad vatrenom loptom
#card1
Chakra: 390-20
A zatim, krece u kontra napad svojim pescanim stilom
#card1446
#card1449
Kako je izbegao moju vatrenu loptu *pitam se,nisam se ovome nadao*
Mislis da me to malo peska moze zaustaviti ?* Rekoh mu*
#card1
ulazem 30 ch
Za malo si me imao ,ali ne staje ovo nadolazeci drugi napad ,,KISA PESKA ,*moram nesto smisliti i to brzo*
(Ali ne mogu nista uraditi povodom toga .onda mi ne preostaje nista drugo osim sam da napadam )
#card57
ulazem 80 ch
#card63
KAKO TI SE OVO SVIDJA
-Hah, to je vec bolje, ovo ce mi zapravo predstavljati izazov- Rekao je Oto dok su 2 napada isla ka njemu
#card1
Chakra: 330-40
Oto je izbegao prvi napad substitutionom, ali nije znao sta da radi za drugi napad, jer on nije mogao biti odbijen drugim, pa je morao brzo reagovati
#card5
Chakra: 290-150
Oto je odlucio da jedan deo stete primi, jer bi inace iskoristio skoro svu chakru da bi blokirao ovaj napad, sto bi vodilo na njegov poraz u narednom potezu
nakon primljenog napada, prizvao je klona za 30 svoje chakre
#card11
Chakra: 140-30
i zatim napao shurikenima, prvo sa svojim oruzijem a zatim sa svojim obicnim surikenima
#card351
Energija: 250-10
(Nisam ni sumnjao u njega ,tako vest borac izbegao je moj jutsu,ali poznajemo se jako dugo i znao sam da cu ga sa drugim pogoditi )
*Vidim iz daljine da stavlja nekako masinu na ruku i brzim poketima ispaljuje 2 surikena na mene nemam mnogo vremena moram brzo reagovati *
#card1
ch-10
*Vidim da ti se blizi kraj cakre tako da cu pokusati ovo da zavrsim brzo *
*Pokusacu ga samo onesvestiti *Nkon izbegnutih surikena odmah sam jurisem krenuo na njega*
#card13
en -200