Cvecara Blossom je prilicno opremljena raznim vrstama cveca i biljaka. Dobrodosli su svi sinobiji koji zele da obradaju svoje lepse polovine kao i svako ko trazi neke fine aranzmane za specijalne prilike. Dobrodosli nasi dragi kupci!
Re: Cvecara Blossom
Vau kako lepo mirise ovde. Prvi put sam u cvecari malo mi je glupo. Zbunjen sam jer ne znam sta da kupim. Gledao sam izbor, ali sta ja znam o cvecu. Oci su mi lutale s jednog cveta na drugi. Izabrao sam cvet za majku, a prodavacica mi je rekla da je to Amarilis. Pozdravio sam tetu i uputio se ka kuci.
Na putu ka ne znam ni ja gde sreo sam naku cvecaru imali su razno cvece meni ono nije trebalo ali stao sam i pomirisao jedno mirisalo je predivno tu sam malo razgledao i odlučio da krenem dalje usput sam video i neku sobu dok sam išao šumom kako leti
Zumorukato na putu ka akademiji uvidi cvecaru i pomisli da kupi cvece kako bi odneo roditeljima na grob i udje u prodavnicu pogleda radnika i pozdravi ga Dobar dan gospodine ja se ne razumem toliko u cvece ali bih zeleo majci i ocu da odnesem na grob... pa bih hteo da mi napravite nesto lepo po vasem izboru..Nakon akademije cu doci i pokupiti cvece hvala vam.. I tako Zumorukato izadje iz prodavnice i nastavi putem ka akademiji.