"Dobar dan, ja sam nov u selu i zovem se Kuba, pustio me je kage sela, kako sam dosao ovaj ninja me ceo dan napada i dosadjuje, bio je prvi put oterao sam ga i sada dolazi i pravi probleme, ulazi mi u kucu i radi kako i sta hoce, zeleo je da me napadne sa ovom kornjacom koju je prizvao a da ne unisti nista koriscenjem jutsua nego kornjacu da posalje na mene ali vi ste se ukazali, pretpostavljam da je isao i kod Hugomecua koliko je dosadan, ne znam sta zeli prvi put sam mu lepo rekao da ode a on je tek posle dugo vremena otisao, zatim pretpostavljam da je i kod Hugomecua ovog sa crvenom kosom otisao pa se vratio gde sam mu otvorio vrata i pustio ga a on nepristojno ulazi i radi sta hoce, cak mi je isao i u wc u dvoristu i na to zelim da se zalim, zelim da ide da pocisti i hteo je da me napadne stvarno mislim da ovo nije uredu, sve moze da potvrdi Hugomecu, vi procenite..." dosla je pomoc kao kec na sedmicu, ugasio sam saringan i smirio se, hteo sam da proverim dal mi nije nesto postavio u kuci pa ce probati da se vrati, a sada je vreme da ode tamo gde i zasluzuje, smireno sam sve rekao i ugasio saringan...