Dok sam se dosadjivao dospela mi je jedna ideja na pamet a to je da otvorim svoju sopstvenu kladionicu, koja bi bila naravno ilegalna jer ne bih placao porez o njoj ali ljudi bi znali o njoj i dolazili bi, planirao sam da je napravim iza u velikom dvoristu iza kuce, sam ulazak bih naplacivao, ulazak bi bio veoma jeftin cisto da uzmem neku lovu a onda krece prava zabava, protivnik ulaze novac, (za pocetak baca opciju sansa i pise koliko para ulaze na aparatu ili black ruletu zavisi sta igrate, a sve se igra isto samo je to rp faktor sta vise volite, ako dobije uspeh baca kockicu D6 i koliko dobije npr 4 a ulozio je 70.000ryo-a to je 70.000*4=280.000-30.000 ryo-a a to je znaci da ste dobili 250.000ryo-a od kladionice, uvek ide *taj broj koji ste dobili -30k a ako dobije neuspeh i ulozio je 70.000 on gubi tih 70.000 i kladionica ih uzima takodje ako je dobio neuspeh od koliko je ulozio kladionica dobija pdv od 25% sto je u ovom slucaju 25% od 70.000 je 17.500 znaci kladionica mu uzima 87.500 odnosno gubi to sto je ulozio i jos 25% od tog iznosa) moze puno od ove kladionice da se dobije a takodje moze dosta i da se izgubi posto bih ulazak naplacivao 15.000 ryo-a, svakome bi bio dozvoljen ulazak i svako bi bio dobro dosao ali igre bi ste mogli da igrate samo 2 puta dnevno sve ukupno i black rulet i aparete sve ukupno imate 2 puta dnevno fore da igrate.
Naravno onaj ko izgubi pare a ne plati kladionici i pobegne bice strogo kaznjen i bice mu zabranjeno igranje
licno cu pokusati da ga kaznim i svaki sledeci ulaz onome koje pobegao, sam ulaz ce samo kostati
ogromnih 260.000 ryo-a pa posle bezanja ako zeli opet da svrati, plati i izvoli.
Razmisljao sam dugo o ovom planu da li bih uspeo i kako bih izgledao i odlucio sam se da cu definitino to pokusati da napravim
cim budem skupio jos malo para, planirao sam da na ove moje pare sto trenutno imam da skupim jos 150.000 ryo-a i da je otvorim da vidim kako bih izgledala
(naravno ona je u safe zoni tako da ste bezbedni u neku ruku osim ako ne pokusate da ukradete od kladionice tada ne mogu da cutim, mozete popiti pice i druziti se u njoj a igre ponavljam svako moze igrati 2 puta na svakih 24h, kladionica bi kada nema nikog stalno bila zakljucana i dobro opremljena i radila bi od 08:30h do 02:30h)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A neverovatno ime za kladionicu bi bilo
"Kuboonica"
ili
"Kubaonica"
A mozda bih cak stavio i nesto trece, moram da porazgovaram sa Hugomecuom i da se posavetujem sta on misli za ime i za ovu ideju
pa bih onda tek isao u realizaciju taman dok malo skupim para...
(RAZMISLJAO SAM U GLAVI DOK SAM PIO SVEZE PROTEINE)