Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Restoran pokojnog Kireia

First topic message reminder :

Restoran pokojnog Kireia - Page 3 Eo2Wtx6

(u restoranu živi Kirei -kuća Kireia-)
-Mali restoran je otvoren od strane Uchiha porodice. Civilna porodica je ovo mjesto vodila i usavršavala i skoro su prenjeli svoj biznis. Meni sa receptima koji karakterišu ovaj region, usavršavan je i prenošen na svoju novu nadu mladog Kireia. Uz prijatnu i opuštenu atmosferu restoran pruža tople obroke koji ispunjuju čovjeka snagom i duševnim mirom.

Radni sati:
Pon-Pet 07:00 - 22:00
Subota 07:00 - 16:00
Nedelja - ne radimo

Pa drago mi je što si i i za druženje. Naravno sada kada smo se upoznali viđat ćemo se u selu.

Nakon što je i on popio svoje pivo mahnuo je konobarici i naručio nam još jednu turu.

Ah da nisam to spomenuo, ja sam iz Kaguya klana. Hvala za pivo al ovo da bude zadnje haha ipak treća tura mi je ovo, a i nisam toliki fan alkohola

Vazi brate ,jos ovo i kraj ,svakako i ja moram da idem .
Sad cu biti cesce u selu uzeo sam nekoliko slobodnih dana da malo odmorim ,jer sam stvarno premoren.
Popio sam ostatak piva na eks i pozdravio Karinkushija.
Izvini me sad bih morao da odem ,bilo mi je drago.

Pa nakon što je moj novi prijatelj odbio ponudu za piće uputio sam se sa trga ka svojoj kući. Međutim prolazeći kraj restorana pokojnog Kireia odlučih sam sjesti i popiti jedno pivo. Ušao sam unutra našao prazan stol koji je gledao na ulicu i mahnuo konobarici.

Jedno hladno pivo

Piće je stiglo sa velikom brzinom te sam odmah konobarici dao 100 ryoa zbog njene brzine.

Usao sam u Restoran Kirea, ugledao sam polu prazni kafic. Pogled sam uputio coveku sa crnim ogrtacem i velikim macem na ledjima. Uputio do praznog stola pored njega, obratio sam mu se blagim klimom glave.

Pozdrav, crnokosi. Kako je kod tebe?

dok cekam njegov odgovor, pozivam konobaricu.

Moze li hladna pomorandja?

Nisam bio raspolozen za neku zustrinu, pa sam se odlucio za hladnu pomorandju koja me podseca na morsku klimu.

Princ od peska
Restoran pokojnog Kireia - Page 3 24EFxdU
Tišinu i mir mi je prekinuo nepoznat glas koji me pozdravio. Na trenutak me iznenadilo njegovo ne baš lijepo ponašanje s obzirom da se nije ni pretstavio, ali dobro svakako mi je cilj upoznavati nove osobe i ako mu dopustim da sjedne možda ga malo bolje upoznam.

Zdravo momče. Sjedni do mene, ja sam Karinkushi, a ako se ne varam nisam čuo tvoje ime

U tom trenutku stiže i njegov sok te sam izvadio još 50 ryoa te platio i njegov račun

Pozvao me je da sednem pored njega, kada sam mu se priblizio i seo za njegov sto. Cuo sam da me je pitao kako se zovem.

Zovem se Ishigai, drago mi je Karinkushi na lepom gestu.

Ugledao sam da je krenuo da plati moj sok. Sto i nije okej sa moje strane, nisam zeleo da mi neko za sad nepoznat placa pice. Te sam ga prekinuo.

Stani Karinkushi, ja cu platiti svoje pice. Nema potrebe da mi vi placate isto, znamo se nekoliko minuta.

Nadam se da se nece razocarati i da se necemo prepucavati oko jednog pica.

Karinkushi iz kog klana potices?

Dok cekam njegov odgovor, krajickom oka gledam ambijent samog restorana.

Princ od peska
Vratio mi je novac neželeći da ja plaćam i njegov račun.
Prihvatio sam to jer nisam želio nikakvu svađu oko jednog pića. Nakon toga me upitao za moj klan što mi svaki put probudi onu mračnu misao u glavi, ali uvijek uspijem da se priberem i ostanem hladan pri svome odgovoru.

Pa dolazim iz Kaguya klana, lutao sam po svijetu i otprilike prije dva mjeseca sam doselio ovdje u staru djedovu kuću.

Primjetio sam i tikvu koju ke nosio sa sobom i spustio ju kraj svoje stolice. Viđao sam takve predmete prije kod osoba koje su vladale pijeskom. Sjetio sam se i one cure sa festivala, Ryone ali nisma želio pitati ništa svog novog prijatelja dok ga još ne upoznam.

Ova tikva otkriva da koristiš pijesak. Pretpostavljam da si iz klana Santon, jesam li upravu?

Vidim da je lepo povezao dve stvari moju tikvu sa peskom i klan odakle dolazim.

Kaguya klan je mnogo ugledan klan, to je moje licno misjenje svako ima svoje.

Tako je ja sam iz Santon klana. Svoju tikvu nosim jos od malena.

vec neko vreme zelim da ga pitam o tom njegovom macu na ledjima,

Vec neko vreme zelim da te pitam, o tom tvom velikom macu. Odakle si ga dobio?

Nadam se da nije nekog ubio zbog tog maca hahahah samo neslana sala u mom umu pomislih.

Dedina kuca? Jel ti je deda jos uvek na ovom svetu?

Nakon sto sam ga to upitao, uzeo sam gutljaj hladnog soka od pomorandje, koja mi je ljubazna teta kasirka donela.

Princ od peska
Mač, djed sve je vraćalo na tu kobnu noć. Odlučio sam uzeti gutljaj pova te hladno i kratko odgovoriti ne želeći još otkriti nešto o svojoj prošlosti osobi koju sam tek upoznao.

Pa moj mač sam dobio dok sam radio kao pomoćnik kod jednog kovača, ali kako sam počeo da učim jutsue ne koristim ga skoro nikako, više ga nosim za ne daj Bože, a i zato što me spašavao gladi dosta puta prije nego sam stigao u selo. A što se tiče kuće, da djed je umro, ali nisam ga se baš ni sjećao. Samo iz priča znam da je u mojim godinama živio ovdje i onda otišao

Cuo sam da je mac dobio od svog sefa kovaca.

Mac ti je onda sigurno dragocen, zar ne?

Upitavsi ga. Bilo mi je zao njegovog deke.

Karinkushi zao mi je zbog tvog deke.

Iskreno se nadam da se Karinkushi, nece potresati zbog mene, jer sam mu mozda probudio neko tuzno secanje na svog deku iz prica.

Karinkushi jel znas da obicno Kaguye koriste svoje kosti kao svoj mac? Da li si razmisjao i ti da to pocnes praktikovati?

Nakon svog ovog pricanja, osetio sam da su mi se usta osusila i uzeo sam par gutalja pomorandje.

Princ od peska
Pa da ovaj mač mi je dragocijen i čuvat ću ga do kraja života. Da znam za sposobnosti svoga klana, ali još ne poznajem način izvođenja tih tehnika. Ako se stvori prilika učit ću, ali me baš ne vuče tolika želja za tim.

Rekao sam to i popio posljednji gutljaj piva te dao čašu konobarici u prolazu dajući znak da ne želim više

Razumem, postujem tvoju odluku o ucenju tehnika tvog klana.

usput zeleo sam nesto da ga pitam.

Da li poznajes nekoga iz ovog sela?

ispascu nekulturan sad ali vreme je da krenem.

Izvini ali moram da idem kuci nesto se hitno desilo ostao mi sporet upaljen

Moram da zurim rekao sam u sebi.

Princ od peska
Pa upoznao sam nekoliko osoba, ali ne puno njih.

U tom trenutku moj novi prijatelj je rekao da pod hitno mora otići što mi je dobro i došlo jer sam i sam planirao da uskoro krenem. 

Vidimo se onda neki drugi put druže

Rekao sam prije nego je brzinom svjetlosti izjurio iz lokala. Nakon toga sam i ja ustao pozdravio konobaricu i uputio se ka svojoj kući.

Nekoliko dana poslije misije prošetao sam selom i svratio u restoran pokojnog Kireia. Bilo je malo manje gužve nego inače s obzitom da još nije bilo ni podne. Sjeo sam za stol koji koristim zadnjih nekoliko puta, bacio pogled na cestu i sačekao konobaricu.

Standardno
Okrećući pogled ka bačvi sa pivom. Konobarica je samo klimnula glavom i otišla do drugog stola.

Nakon vodopada Waimaru je odlucio posjetiti obliznji restoran da proba hranu. Ovaj restoran su svi hvalili te ima jako dobru hranu po pricama mjestana. Waimaru je odlucio sjesti do prozora i sacekao je konobara da dodje da naruci

Za stol pored mog sjeo je ninja kojeg do sada još nisam viđao.nakon što mi je stiglo pivo platio sam i zahvalio sam se konobarici. Kako nepoznatom ninji niko nije došao odkučio sam prići i upoznati ga.

Zdravo. Da li je slobodno?

Upitao sam i čekajući odgovoro odmjerio ga od glave do pete

Waimaru kada je sjedio citao je svoju knjigu dok mu nije prisla jedna osoba koja je izgledala bolje i ozbiljnije od predhodne ipak je mislio da je on konobar al se prevario..

Zdravo, Sjedi naravno. Mozemo li se upoznati?

Nakon cega je konobar dosao i Waimaru je narucio svoju hranu

Dopustio mi je da sjednem. Stigao je konobar i on je poručio svoju hranu. U odlasku rekao sam mu da donese i jedno pivo za mog novog prijatelja kojem još ne znam ni ime. Konobar je klimnuo glavom i uoutio se ka konobarici koja je već točila čašu znajući šta ću poručiti.

Hvala, ja sam Karinkushi, a ti? Ako se ne varam nisam te viđao u selu prije. Novi si ovdje?

Dok sam postavljao pitanja stigla je njegova hrana i pivo

Nakon sto je Waimaruova hrana stigla i ovaj novi decko je narucio pivo za sebe, Waimaru je bio sretan jer je upoznao u danasnjem danu 2 nove osobe i radovao se tome.

Drago mi je Karinkushi,Ja sam Waimaru i da novi sam ovdje. Prije par nedelja sam doselio tu

nakon cega poce jesti svoju hranu

Pretstavio se kao Waimaru. Bacio se na svoju hranu i sačekao sam da pojede ne želeći da ga ometam. Nakon što je završio sa jelom poručio sam novo pivo za sebe ali jedno i za svog prijatelja.

Drago mi je što smo se upoznali Waimaru. Nego iz kojeg klana dolaziš?

Upitao sam kada je stiglo pivo. Platio sam i to i ostavio bakšiš i za konobara, a i za konobaricu za šankom.

Nakon sto je zavrsio sa svojom hranom Waimaru je dobio jedno pivo od Karinkushija i bilo mu je drago sto je upoznao njega

E pa vidis ja dolazim iz Nara klana, Klan sjenki nadam se da znas koji je to klan, Iz kojrg si ti klana Karinkushi?

nakon cega je eksirao pivo koje mu je dobrodoslo nakon hrane

Nara zanimljivo pomislio sam. Upitao me za moj klan kaji me potsjetio na onu kobnu noć. Ostavio sam hladnokrvnost na licu i nastavio razgovor.

Da čuo sam za Nara klan, poznajem nekoliko pripadnika. Ja sam iz Kaguya klana druže. Kako ti se sviđa selo?

Upitao sam ispijajući posljednji gutljaj piva.

Slusao je pazljivo njegove rijeci jer se cinio kao da je Karinkushi pravi prijatelj i osoba koja bi mogla Waimaruu pomoci u njegovim namjerama nakon cega je Karinkushi upitao

Svidja mi se selo al ipak nisam upoznao mnogo ljudi… Ti si druga osoba koju sam upoznao.

Nakon cega je zapalio cigaretu i cekao sta ce Karinkushi reci

Zapalio je cigaretu i rekao da ne poznaje mnogo ljudi ovdje. Dim mi nije smetao iako nisam bio neki fan cigareta.

Ma znam kako ti je druže i ja po dolasku u selo nisam poznavao skoro nikoga, ali sada je druga priča. Znam da će tako biti i sa tobom. Gdje živiš ako nije tajna?

Nakon cega je sacekao svog prijatelja vidio je da je zainteresovan za njega trudio se da ostavi dobar utisak sto je i ucinio ovaj mladic ga je upitao

Zivim na kraju sela daleko od svih jednostavno volim mir i tisinu

Aa drago mi je zbog toga. I moja kuća je malo udaljena. Nalazi se u selu, ali na jednom brijegu. Naravno, u slučaju bilo kakvih poteškoća možeš doći kod mene. Kuća je u solidnom stanju, a ima i dovoljno soba.

Rekao sam mu to srećan što je i on zainteresovan za razgovor, ali to nisam pokazivao. Idalje sam držao ozbiljan izraz lica.

Nakon razgovora sa ovom osobom razmisljao je o onoj prosloj osobi gdje je sada i dal bi bilo u redu da ga spomenem pred ovom osobom. Ali ipak Waimaru jije htio jer nije znao da li su u dobrim ili losim odnosima izmedju sebe te je nakon toga zvao konobara i rekao mu da donese jos 2 piva jednu za Waimaruua i drugu za njegovog prijatelja

Naručio nam je još jedno pivo. Shvaćajući da sam možda pretjerao eksirao sam ovo pivo još malo popročao sa svojim novim prijateljom i odlučio da je vrijeme da idem.

Drago mi je što smo se upoznali Waimaru. Sad moram da idem. Nadam se da se vidimo ponovno.

Nakon toga ustajem i odlazim ka vratima.

Nakon duge price i upoznavanja sa Karinkushijem odlucio je otici Karin. Nadao se da ce ostat u dobrim odnosima sa njim nakon svega ovog uzeo je zapalio jednu cigaretu platio pice i hranu te polako krenuo prema vratima ima jednu vaznu misiju da odradi za koju je dobio naredjenje.