Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ryonin dom

First topic message reminder :

Ryonina zgrada je dosta izolovanija od ostalih ali nije previse udaljena od grada.Nalazi se na jednom od mirnijih delova sto joj daje taj mir sto je zahtevala.
Dobila je stan na drugom spratu koji sadrzi dve sobe,kupatilo i dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom.

Unutrasnjost stana :

Spoljasnjost :

SABAKU NO RYONA  
Ryonin dom je bio isti kao uvijek, došao sam ispred vrata nejnog stana koja dugo nisam vidio te lagano pokucao. Čekao sam nekoliko minuta, prisjećajući se tog nekog razgovora koji smo imali prvi put kad smo bili ovdje, pa sam htio da vidim kako je ona. Susetsu se još nije vratio u selo, pa nisam imao baš i sa kim pričati. Mada je bilo čudno, gdje je nestao lik? Je li pobjegao iz sela...ne, to ne naliči Susetsu-u.

Moje misli su bile prekinute nakon što je neko otvorio vrata,prvo sam mislio da je Ryona ali kad sam bolje pogledao vidio sam da je to neka žena koju nisam dosada poznavao, držala je Ryoninog maloga u ruci i fino ga ljuljuškala lijevo desno.Pomislio sam..ovo mora da je jedna od dadilja o kojoj je Ryona pričala, moram iskreno reći bio sam iznenađen u početku,ali nakon finog razgovora saznao sam puno toga i kako je Ryona otišla na neki razgovor sa jedni čovjekom iz sela čije sam ime znao, Divus. Nisam znao mnogo toga o tipu, samo da je bio moćan i bio jedan koji je bio stalno se družio sa gospodinom Badom i imao važnu ulogu. Primjetio sam da je dadilja držala maloga u ruci, ali i ona je izgledala ko da nije imala trunka sna od kad ga je uzela. Osjećaj žalosti prošao je kroz mene. U prošlosti bi vjerovatno samo otišao kući, ali sad me je nešto navuklo da p...POMOGNEM. Bože kako je to zvučalo čudno za i pomisliti, ne daj bože da ikad to moram reći naglas.

"I do not fear death. I fear only that my rage will fade over time."
"Gospođo, oprostite za nekulturu ali nisam mogao a da ne primjetim kako vam kapci postaju teži, da li ako smijem da pitam mogu da pričuvam malog na nekoliko sati a da se Vi odmorite fino."
Gledao sam kako je dadilja podigla obrvu u čuđenju,ufff trebao sam to joj bolje objasniti. Pokušaću ponovo."U redu je. Ryonin sam drug i ona i ja se vrlo dobro poznajemo. Obećavam- Ne zaklinjem se u svoj život da samo hoću da pomognem i Vama i svojoj drugarici."

Na trenutak dadilja je bila tiha, a zatim joj se izraz suspicije i začuđenja pretvorio u blag topao osmijeh, dobro je. Poslušao sam kako mi se fino zahvalila i klimnuo glavom,  a zatim nježno mi predala flašu i maloga,uf bogami je porastao. I zar mu je zaista trebala flaša? Više bi mu rekao da mu trebaju proteini zbog vakvog tijela. Sve u svemu nakon kratkog razgovora uzeo sam Ryujija i počeli smo lagano da se šetamo iz Ryoninog apartmana na ulice Amekagurea.

"I do not fear death. I fear only that my rage will fade over time."
Ryona je odlucila prihvatiti misiju koju je u medjuvremenu dobila i ostaviti Ryujia na kratko kod dadilja.Usla sam u svoj stan i odmah spremila sve sto bi dadiljama moglo biti potrebno.Pogledala sam u Ryujia i sapnula mu:

Sine sada ce doci tvoje dadilje zelim da budes dobar i da ih slusas.Mama se brzo vraca vazi??

Te sam se blago nasmejala sa suzama u ocima gledajuci u moj smisao zivota. Gde je Ryuji samo klimnuo glavom kao i po obicaju.
Uredni sam se dogovorila sa dadiljama i zatvorila vrata mahajuci Ryujiu koji je mahao meni nazad.Te sam pogledala kroz prozor zgrade posmatrajuci monotoniju tmurnog grada i rekla sebi u bradu:

Odradicu ovo brze od svetlosti!

SABAKU NO RYONA