Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Park

Park Park-anime-visual-novel-game-beauty-design-generate-ai_98402-31919
Zabaceni park ovog grada pun zelenila dom je mnogobrojnih vrsta zivotinja i biljaka. Ispunjen mnogim isprepletanim puticima odgovornim za bezbrojne setnje i razgovore kojima naizgled nikad kraja. Mesto gde se na drvenim klupicama mogu sastati najmladji i nastariji i podjednako uzivaju u aktivnostima koje su skoro neogranicene. Diskretna i strateski postavljena rasveta drzi cari ovog parka budnim i u kasnim nocnim satima

Prvo mesto prateci asfaltni put koji je vodio Bea i Kuroa je bio park. Prolazili su kroz raznolike vrste biljaka koje su prvi put videli u zivotu i to im je davalo neku novu energiju zivota koju nisu osetili ranije. Poslom kojim se bave navika im je bila da brzo setaju zbog same dinamike posla, ali ovaj predeo grada ih je toliko opustio da nisu imali potrebe za tim. Beo je zaseo na klupicu sa strane i rekao :

" Ajde zabodemo ovde, imamo jos vremena do sastanka."

Sav mamuran od spavanja jedva sam išao rame uz rame sa Beom, ali sam uspeo da postignem njegov tempo, isli smo asfaltom koji je vodio do parka. Kada je Beo zaseo na klupu, ja sam mu se pridruzio.

"Ma to je glupost, kao prijavite se i sad nas proveravaju..."

Smeškao sam se dok sam gledao floru i faunu ispred sebe.

Kako su zaseli trebao je da tece razgovor izmedju njih vise nego sto je uticala okolina. Na to se Beo potrudio da prodju kroz neke teme trenutnog zivota i da vide kuda ce da idu sa nastavkom ovog grada i price:

" Ja mislim da je u redu da pratimo sistem i pravila na pocetku dok ne shvatimo sve. Posle cemo mi lakse da menjamo stvari ako bude do toga stvarno doslo."

Gledajući prelepu prirodu ispred sebe nisam mogao da se fokusiram na reči Beoa, nekako sve je više opuštajuće bilo koliko sam sve više gledao u prirodu kao da sam se naduvao.

"Ma bre, da se iskusimo malo i kibaj"

" Mislis da je resenje da ovde skupimo neku moc i da odemo u svet. Da nam ovo ne bude mesto za koje cemo da se vezemo i da ga branimo zivotima. Mislim ovo je sve apstraktno da bi dobili ovaj osecaj al sto ne bi probali da ostanemo duze pa da vidimo sa ljudima kakvi smo zaista"

Rekavsi to spustio je teme glave na klupu gledajuci nebo.

" Gledaj znas da nisam neki mislilac i da idem u neke dublje teme, volim da zivim u momentu i da cemo shodno desavanjima na sastanku i dalje videti sve da li ima smisla ostajati i prisvojiti tvoju ideju. Ajde jos malo prosetamo da vidimo sta sve ima "

Ustao je sa klupe i nastavio pravcem kojim su prvobitno krenuli

" Znas da jesi upravu, zaboravio sam da si plitkouman sto se tice takvih stvari, neka ti. Ja cu da razmisljam a ti deluj, tako jedino ima smisla da nastavimo da funkcionisemo kao dvojac."

Ustao je sa klupe odmah nakon Kuroa i krenuo da ga prati u stopu dok ne dodju do nekog noviteta.

Naravno dzentlmen kakav jeste morao je skrenuti sa putanje koja je vodila kuci da bi na brzinu prosao kroz park i ubrai nekoliko cvetova svojoj zeni. Nije mogao da ne stane i deo hleba koji je prethodno kupio (pored ostalih stvari namenjenjih porodicnoj veceri) da patkama koje su bezbrizzno plivale u malom jezercu u parku, na kraju dana takav je covek i zeli svima pomoci. Uspeo je da odoli svim ostalim distrakcijama i hitro pozuri do svog prvobitnog cilja.

Nakon što sam obišao trg došao sam u park po dogovoru sa Beom, seo sam na istu klupu na koju smo seli pre sastanka te sam odlučio da ga sačekam. Dok sam gledao prirodu držao sam se malo za seal pošto bol i dalje nije prošao.

Kako se zavrsio sastanak Beo je krenuo ka parku gde su vec on i Kuro bili svesni dobre energiju za odmaranje. Hteo je da sedne i malo da se isprica o situaciji koja se desila i mogucoj dobroj poziciji u gradu koju mogu njih dvojca da stenku. Pa je rekao

" Kako ti se cini sve ovo u vezi sastanka ?"

Seo je pored njega gledajuci ispred sebe.

Sedeći tamo kako je Beo došao sklonio sam ruku sa seala te sam se bratski pozdravio sa njim, pokazao sam mu paklo cigara što sam kupio, inače nisam bio pušač ali zbog problema koji su me mučili, zapalio sam takodje sam ponudio Beu ne bi li mi se pridružio.

"Uzmi slobodno. Nemam neko mišljenje samo želim da znam šta se sve krije iza ovog pečata."

Kako je gledao ispred sebe fokusiran na krivudave linije koje je obrazovalo drvo ispred njega, u njegovom vidokrugu se odjednom pronasla pakla cigara koju uopste nije ocekivao od Kuroa, mahinalno je stavio ruku preko nje i rekao :

" Nema jos potrebe za time. A za pecat cemo videti u borbi, ne bih zeleo da ga iskoristim pre vremena."

Pričajući sa Beom i pušeći svoju cigaru počeo sam da se zamišljam i da se gubim u svojim sopstvenim mislima, verovatno sam delom sa cigarom razočarao Beoa, počeli smo malo dublju konverzaciju nakon što sam se osvestio.

"A da li uopšte može da se aktivira? Šta ako radi pasivno?"

Obraćao sam se pobratimu malo čudnovato.

Sve vreme dok je pricao sa Kurom razne stvari u parku su mu ometale fokus sto se tice cula vida. Izgledao je kao da ima autizam. Kao da mu prolazi voz kroz glavu, nista mu nije bilo jasno. Ali su misli pratile pricu i na to je odgovorio :

" Mislim da se aktivira, sa nase ili njihove strane ali videcemo to vremenom. Mogli bi da krenemo odavde, a ti da zagasis to cudo vec jednom smeta mi."

Pričali smo o pečatu koji smo nedavno dobili, kako je priča počela bol je prestao. Razmišljao sam da li da kažem pobratimu šta me muči, ali sam pak odlučio da prećutim i nastavim sa temom koju smo počeli, usput ugasio je svoju cigaru zbog reči pobratima.

"Ne znam iskreno, ne zanima me do tog momenta. Mogli bi, evo i bacicu paklu za tebe."

Baca paklu u kantu, te ustaje sa klupe i ceka pobratima da krene u nekom pravcu.

Znao je vec vremenom da Kuroa ne zanima dubokoumno da ulazi u razne teme sto mu se i svidelo na neki nacin, posto mu je to odgovarala za situacije u borbama gde bi Kuro prvi odreagovao na sve a Beo analizirao sledeci potez. Ustao je sa klupe i krenuo ka 3. izlazu iz parka gde jos nisu bili, da bi otkrili periferiju grada.

Stigli smo polako do parka i zaseli da pojedemo sladoled koji smo prethodno kupili. U medjuvremenu na putu do parka zaboravio sam da ce se sladoledi otopiti i desilo se. To moje sinove nie sputalo ali naravno moj sladold je samo otpao sa stapica pa sam morao da ga pokupim sa poda i bacim u djubre jer ne zelim da prljam prelepi park. Nakon toga su nam prisle patke iz jezerca kojima smodali prethodno kupljeni hleb.

Setajuci kroz park grada, hteo je da se opusti malo od sve napetosti koja se nasla u njemu kroz jutro i jutarnju rutinu. Zaseo je na klupu u kojoj su inace on i Kuro voleli da sede, i na njoj krenuo da analizira osecaje u sebi.

Kuro je razdragan izasao iz kafane i polako krenuo ka kuci da zavrsi stvari koje su mu ostale, da ne bi morao posle da brine. Setajuci se kroz park video je svog pobratima na klupi i rekao:

"Idi bre covece, sto mi nisi javio da ces da budes ovde"

Mahao je rukom gledajuci ka Beu.

U svoj nekoj tisini u jednom trenutku se nasao Kuro ispred njega, nije ga ocekivao. Podigao je glavu i rekao:

"Ma iskreno, nisam bio za neko druzenje danas. Ali sad kad se vec tako namestilo sedi."

Spustio je svoju levu ruku na klupu, pokazujuci Kurou gde da sedne. Dok je cekao da se priblizi bacio je fokus na male vrabce koji su prolazili pored njegove klupe.

Seo je na klupu pored svog saputnika i pobratima. Bacio je desnu ruku na klupu iza Bea i onda rekao:

"Moramo da vidimo sta cemo da radimo, osecam se kao da gubim dane u ovom gradu. Stagniram, probudim se, prodjem gradom, popijem koju casu i opet u krug dok ne svane."

Izvadio je paklu cigara, i krenuo polako da je odmotava dok je cekao Bea da odgovori na neki predlog.

Kroz istu pricu je i Beo prolazio kada je ustao ovo jutro, samo sto nije cekao nekog da mu dodje do resenja pa je onda rekao:

" Kada se tako osecas, dodjes lepo na mesto koje te ispunjava srecnim, na primer ovo. Mozda ce za tebe da bude kafana puna ljudima, ko zna. Ali bitno je kada ga nadjes da krenes da razmisljas o sebi iznutra, postavi se kao trece lice i kreni da resavas puzlu."

Pogledao je u paklu koju je otpakivao Kuro, i onda zastao.

" Nisi mi odgovorio covece, je l mora svaki put ovaj vid razgovora da prolazi tako sto ces ti da baljezgas o nacinima a nikad o resenju. Svestan sam i ja toga, ali ne mogu da resim puzlu. "

U tom trenutku je izvadio cigaru, upaljac i zapalio je, ali u ovom trenutku je i krenuo da resava neke svoje male zagonetke po glavi da bi mozda i mogao da odgovori Beu u sledecim trenutcima.a

" Ne mora tebi sve na tacnu da stigne, ja tebe teram da dobijes sistem razmisljanja. Pa sta mislis zasto mala deca uce matematiku kao osnovnu nauku. Nije sigurno jer svaki onaj matorac ocekuje da oni znaju kolika je povrsina nekog imaginarnog trougla. "

Zavrsivsi recenicu, shvatio je da Beo uopste nema taj tik gde mora nesto da radi sa svojim prstima. Mogao je da sedi miran, i da razmislja i ispucava sve ideje koje mu padnu na pamet. To je svakako bila prednost u odnosu na Kura i ostale ljude.

"Dobro de, vise mi te je muka. Odustajem od ove teme, shvaticu je sam u nekom trenutku. Ajmo mi polako da setamo kroz ovaj grad, iako smo vecinu presli, mogli bi da dobijemo neke nove teme razgovora."

Bacio je polu ispusenu cigaru na pod, pregazio je nogom i poceo je da je gasi dok je cekao Bea da ustane sa klupe i odredi kojim ce putem on izabrati da krenu.

" Vidis, ovo je nacin na koji ja tebi samo kazem da nema smisla da pricamo o toj temi. Resi je sam ili mi se ne zali. Kad nadjes zenu i krenes da je slusam o bezazlenim problemima, shvatices da ces morati da radis isto ovo sto ja tebi radim."

Ustao je sa klupe i krenuo u smeri njihovih kuca, posto je Beo znao da je Kuro krenuo prvobitno ovim putem.

Ne znajući za prečiću između mesta koje je Beo na sva usta hvalio, morao je da prođe i pored one statue, usput tu je i bacio cigaru te je malo seo na klupu u parku ne bi li malo odmorio od dugog puta koji je prešao, potom je odmah nastavio.

Dosli smo do parka da odmorimo posle dobrog treninga i odnorimo se u hladovini velikih krosnji drveca koje tu raste vec preko 100 godina. Spremio sam jabuke u rancu koje je moja zena uredno oprala. Kada sam ih izvadio i dao svojoj deci osmeh na njihovim licima bio je jednak kao da sam im dao enormno veliku kolicinu para i pustio ih u prodavnicu slatkisa. Bile su slatke i osvezavajuce poput najlepseg tropskog voca

Prateci put koji se nalazio ispred njihovih kuca Beo se nadao da ce naci svog pobratima u parku, to je bilo mesto gde bi se oni slucajno nasli i nastavili dan zajedno. Prolazio je putem i gledao klupu do klupu, ne bi li spazio plavusana koji sedi i pusi u parku. Nije nasao Kuroa, pa je nastavio kroz put .

Prolazeci kroz park video sam jednog starog gospodina kako sedi sam i gleda u daljinu. Delovao je jako slabo i bespomocno pa sam seo pored njega u nadi da ce podeliti svoju pricu sa mnom . Rekao je da je ratni veteran koji je ovde dosao kao izbeglica nakon rata . Dolazi ovde u park cesto da se priseti kako je davnih dana u prirodi sedeo sa svoijm prijateljima i porodicom na zajednickim druzenjima, davnih dana dok su jos bili na ovom svetu

Karaka je šetao usred zelenila parka, promatrajući igru svjetlosti koja je obasjavala staze. Okružen živahnim cvrkutom ptica, osjetio je miris cvjetova dok je prolazio pored klupa. Mjesto prepuno razgovora i smijeha, gdje su se susretali mladi i stari, dijeleći trenutke pod diskretnim svjetlima koje su čarobno obasjavale park i u kasnim noćnim satima. Karaka je ovdje pronašao mir, šetajući stazama koje su isprepletene poput priča koje se nikada ne završavaju.

Šetao se nakon dobro provedenog vremena u kafani. Više se gegao i treznio one silne količine popijenog. Najednom sreo je svog dugogodišnjeg prijatelja Karaka. Odmah je ušao u konverzaciju sa njim. 

Pa gde si prijatelju?? Nismo se videli sto godinaaa!!!

Onako oteglo i pijano ga je pozdravio. Hteo je da se zagrli sa njim, no je oklevao jer je zdibao na alkohol.

Ushiwakamaru kako si druze moj. Odkud ti ovdje ?
Mogao je vidjeti da je pijan ko majka zivjeli su skupa i viđali se svaki dan vise puta iako Ushiwakamaru je ocigledno bio odsjecen od vremena i prostora, sta te je to snaslo druze moj pomislio je. Zagrlio ga je onako muski i potapsao ga 2 puta po leđima

Aaaaaa evo vidišš! Šta da ti kažem!? Jesi smuvao ti onu bolničarku o kojoj si mi pričao?

Nije on muvao nikakvu bolničarku zapravo, nego ovako pijanom Ushiwakamaruu su se mešala sećanja. Mora da je sanjao to, pa je sad spomenuo samo u pogrešnom kontekstu, alii naravno njemu je sve što je pričao imalo savršen uzrok i posledicu.

Ushiwakamaru druze moj kakva bolnicarka ? Ne znam o čemu pričaš. Karaka se nasmijao gledajuci u pijanog Ushiwakamarua s blagom zabrinutošću. Ti si uvek imao maštovitu priču za sve, ali bolničarka nije bila deo mog sveta. Možda si sanjao tu priču. Ali drago mi je što si tu, bez obzira na miks sećanja." Pokušao je umiriti prijatelja s osmehom, nastojeći izbjeći dalje nesporazume.

Aaaaaaa....! Dobro ti znaš kakav sam ti ja kad popijeeeemmm!! Volimmm teee!!

Zagrlio je svog brata, da brata, smatrao je da su toliko bliski. Smrad alkohola i cigareta, onaj izvorno kafanski miris mogao se osetiti iz njegovog kimonoa koji ih je pokupio. Oči je jedva držao otvorene ili bi ih otvarao na smenu, pa pomalo škiljio i tako u krug. Baš se videlo da se unakazio alkoholom.

Kad je cuo njegove rijeci raznjezio se " volim i ja tebe brate moj "  ( no homo braco sa diskorda ).
Pa di si to bio pa si se tako unistio rekao je dok je vadio paklu cigara iz đepa. Izvadio je 2 cigarete jednu za sebe jednu za svog brata.
Evo brate moj pocasti se i ti malo rekao je dok je palio svoju cigaretu, nakon toga je prosljedio upaljac Ushiwakamaruu

Zapalio je cigaretu vešto. Povukao je dim. Nikotin osvežio mu je i čakra puteve i tok misli. Počeo je malo smislenije da govori.

Ajmo... Ajmo kući!

Hteo je da ode u onu šupu/kolibu/kasarnu šta je već bila da bi mogao da prilegne i priča na miru sa Karakom dok ne zaspi. Voleo je duge večernje intelektualne razgovore sa svojim drugom i cimerom.

Vidjevsi kako cigareta radi svoje Karaka je imao drugu ideju na umu. Kakva kuca, sam cemo se osvijeziti idemo da vrucih izvora da te vratimo u zivot. Rekao je dok je iz đepa vadio kupone za izvore. Dao mi jedan drug kupone, danas isticu bilo bi steta ne iskoristiti ih. Prati me

Odlična ideja!

Počeo je da mu se oseća osećaj za ravnotežu. Alkohol je krenuo da popušta.

Hajmo samo ti nas navodi kroz grad ja sam i dalje dezorjentisan. Pratim te.

Poverio je brigu o samom putu do vrućih izvora svom prijatelju Karaku. Agresivno je pušio onu cigaretu, već je bio na pola. Dim za dimom, ispuhivao je iz usta kao parna lokomotiva. Alkohol činio je da dim cigarete ima drugačiju prijatniju teksturu prilikom uvlačenja dima i manji otpor pluća za uvlačenje tog kancerogenog jedinjenja.

Karaka se šeta kroz šareni labirint zelenila, osluškujući cvrkut ptica i tihi šum lišća pod svojim stopalima. Promatrajući raznolikost života oko sebe, primjećuje mlade obitelji kako piknikaju pod velikim hrastom dok se djeca smiju i trče uokolo. Stariji parovi sjede na klupama, dijeleći priče i mudrosti s godinama iskustva.

Vedar dan danas pa sam odlucio da bih mogao da protegnem noge i skocim do parka. Na samom ulazu sam video poznato lice to je bio moj prijatelj koji se u gradu nasao istim povodom kao i ja i zada ga zove svojim domom. Pozdrav brate sta ima i tebe odradilo ovo sunce da izajdes malo rekao sam mu dok sam mahao rukom ne bi li me primetio

Vidio je velikog crnca kako mu mase isprva mu nista nije bilo jasno ali onda se sjetio da ga je viđao vec uokolo. Bili smo u istoj profesiji.

Pozdrav, jeste lijep je dan bilo bi steta ne prosetati malo. Vjerujem da se nismo stigli pravilno upoznati, Karaka rekao je dok mu je pruzao ruku iz pristojnosti

Cao cao ja sam Kakao pruzih mu ruku i pozdravih se. Mozemo malo prosetati ovim lepim parkom i videti ima li jos nekog poznatog mozda tu mora da je jos nekog oo lepo vreme izmamilo napolje. izgovarao sam dok sam rukom pokazivao pravac kuda da krenemo.

Cvrsto mu stisne ruku kad zacuje rijec Kakao, pomalo mu je namamilo grimazan osmijeh na lice " malo sarkasticno " pomilio je pokusavajuci ne puknuti od smijeha.

Naravno, nisam upoznat toliko sa ovim dijelom grada tako da cu tebi prepustiti da mi malo pokazes uokolo.
Pa kako se snalazis u Akemuetsuu ?

Pa nije lose snalazim se lepo zeni se grad svidja a deca se vec polako navikavaju na novo okruzenje ipak je grad dosta veci nego selo u kom smo pre ziveli. Ima mnogo vise ljudi ali i mnogo vise zanimljivih mesta za provoditi vreme. Ovde sam dobio dobar posao i mogu ti reci da sam jako zadovoljan

Opa znaci ozenjen si ljepo ljepo, pa kako ti se zovu dijeca ? Pomalo ga je iznenadilo da cuje da je ovaj covek ozenjen i da ima dijecu, bila je to divna stvar iako njegova profesija je bila pomalo zabrinjavajuca s obzirom da ima obitelj.

Jesi li siguran da je ovo prava profesija za tebe ? Mislim da nije vrijedno rizika za jednog obiteljskog covijeka poput tebe

Moja dva sina dva sokola zovu se Lolek i Bolek. Zena je smatrala da su to prikladna imena a ja nisam neko ko bi joj protivrecio pricao je oliva dok su setali
A sto se posla tice ovo je jako dobar nacin da obezbedim svoju porodicu da ne moraju prinuti o finansijskom stanju

Nisam mislio financijski, jeste posao je dobro placen ali je rizik prevelik. Vjerujem da im ne bi bilo drago da cuju kako si stradao u akciji. U svakom slucaju tu sam da ti cuvam leđa.

Odlucio sam ne komentirat imenja njegova dva sina, vidjelo se da covjek prolazi kroz teske muke sa svojom zenom, nisam mu htio stavljati sol na ran.