Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Park

First topic message reminder :

Park - Page 2 Park-anime-visual-novel-game-beauty-design-generate-ai_98402-31919
Zabaceni park ovog grada pun zelenila dom je mnogobrojnih vrsta zivotinja i biljaka. Ispunjen mnogim isprepletanim puticima odgovornim za bezbrojne setnje i razgovore kojima naizgled nikad kraja. Mesto gde se na drvenim klupicama mogu sastati najmladji i nastariji i podjednako uzivaju u aktivnostima koje su skoro neogranicene. Diskretna i strateski postavljena rasveta drzi cari ovog parka budnim i u kasnim nocnim satima

Hvala ti pre svega i razumem sta hoces da kazes ali ni jedan drugi posao u ovom gradu za koji bih mogao da se prijvim i za koji sam kvalifikovan ne bi bio placen kao ovaj trenutni. Moram snositi rizik ali verujem u sebe necu razocarati svoju porodicu. Osmehivao se oliva dok je ponosno izkazivao biceps koji samo sto nije rastrgao rukav kosulje

To si u prav, poveci se covijek tesko mi je zamisliti kako bi izgubio od nekog, bar ne u fer borbi. Ali pazi se ne bore se svi prsa o prsa pazi se tih ljudi. Pa sta bi sad mogli da radimo ? Ima li u bilzini nesto zanimljivo gdje bismo mogli ubiti vrijeme.

Rekao je prizeljkivajuci nesto fizicki zahtijevno imao je viska energije-

Mogli bi malo da sednemo i odmorimo na klupici ili sesti pored vode da vidim kako su patke koje tu zive. Cesto dodjem sa decom da ih nahranimo hlebom koji prethodno kupimo u prodavnici na trgu jako su druzeljubive i ne plase se ljudi izgovara dok se u sebi dvoumi sta bi on radije izabrao

Patke ? Ne znam bas o tome, odakle ja dolazim patke su samo hrana i nista vise. Ne gledamo na njih kao ljubimce alo shvacam zasto bi neki ljudi to radili. Pretpostavljam da ni ti nisi tako velik od biljaka i zelenjave nego od mesa. Rekao je sa smijeskom na licu gčedajuci u gromadu od 150 killa

Jako su slatke patke i lepo je gledati ih kako plove po jezercetu, kao i videti majku patku kako je deca prate u kolini i idu za njom. I da u pravu si meso je glavni uzrok moje velicine pored hiljada i hiljada treninga ali vise volim meso sisara cak ne ni domacih vec divljac, da da divljac rece oliva dok je trljao sake prisecajuci se ukusa

Aha, sada sve ima smisla. Moram probati tu dijetu mozda i ja narastem jos pola metra. Iako vise mislim da je do genetike ( XD ). Ali kad vec tako kazes slatke su patke. Iako vise volim malo slane ali i ovo je ok.
Pa ima li jos cega zanimljivoga negdje u blizini ?

Dobre su patke u jednoj stranoj zemlji pripremaju pastetu od njih i smatraju to specijalitetom ali ja bas i nisam uzivao u ukusu. Prihvatam samo meso skinuto direktno sa vatre u svoj izvornom obliku. U ovom parku bas i nema jos mnogo toga specijalnog ali mozemo sesti malo pa otici do trga ili tako nesto

Jeo sam pastetu u par navrata i moram ti reci da mi se sviđa ali dobro nemaju svi isti ukus. Nekom se sviđa nesto nekom ne.
Trg hah. Nemam bas dobrog iskustva sa njim. Zadnji put kad sam bio na trgu neka ciganstura me odvukla u neku tamnu prostoriju. Od tad nisam zalazio u tu ulicu a bogami ni nigdje blizu

U pravu si svako ima svoj pogled na to sta je lepo ili ukusno rekao je dok je slagao ramenima Oliva pa ako nisi raspolozen mi ne moramo otici ali tamo je najveca koncentracija ljudi i desavanja. Svakako ne bi trebalo da se to ponovi pored mene znaju me po gradu polako sticem ime

Pa nadam se da si u pravu i da te znaju, ne bi bilo dobro da nas spopadnu. Kazem ti lud neki lik. Jos me je i vrijeđas a nista mu nisam skrivio. To je neka mafija Akumetsua nema biti sta drugo.

Rekao je dok se rastezao spreman da prosetamo negdje malo dalje.

Mozda si u pravu nisam upucen sto tiga tice u pricu ali verujem ti covek kakva jeste, covek velikog srca ima poverenja u ljude Hajmo onda ka tamo da vidimo ima li cega zanimljivog a i pojeo bih jedan sladoled, bas bi mi dobro lego sad po ovoj vrucini ili mozda samo neki hladan napitak videcemo

E vidis sladoled ne bi bio losa ideja, ajde pratim te, Rekao je dok je polako kretao da hoda prema trgu. Kroz njega su i dalje polako prolazili trnci jos od posljedneg puta kad je bio tamo. Ne do bog da se opet istresiram kao sto sam se zadnji put istresirao. Ko zna gdje je moj drug Ushiwakamaru ne vraca se kuci vec par dana

Veliki dio grada sam vec obisao i dosao sam do nekog parka. Tu vec je slabo ko bio, Odma sam pomislio da je prelijepo mjesto da se dovede neka djevojka sa kojom budem nesto planirao u buducnosti ko zna, ali misli su misli, a realnost je nesto drugo kad shvatimo zar ne. Posle odmora treba nastaviti i put.

Opet se vrativši na onu istu klupu ugledao sam golubove. Pored mene je bio neki hljeb. Uzeo sam ga u ruku i polako ga poceo da sitnim i tako hraneci razmisljao sam koliko te moze obradovati tako mala stvar u zivotu.

Nakon opustajuceg kupanja u tolim vodama zena i mladji sin su mene i mog sokola prvenca ostavili da prosetamo dok su se oni zaputili kuci. Skuknuli smo do parka da udahnemo malo svezeg vazduha koji nam pruzaju ovi stameni cetinari koji su svoje mesto na svetu gradili preko 300 godina.
Ahhh sine moj sto ti na svetu nema ravnog, ne znas ti sta ja znam a ne znas ni koliko si usrecio i mene i majku svoju svojim dolaskom u nase narucje i na nase ognjiste smeskao se Oliva dok je pribijao svog sina blize sebi i tapsao ga po glavi.
Na meni je da ti pokazem cari ovog sveta i ovog grada dok sam jos tu sa tobom da ti pokazem, da nikad nisi sam i uvek imas na koga da se oslonis i na koga da se ugledas. Ali ne brini nista necu te ja ostaviti samog jos dugo, jos u meni kuca srce tinejdzera i u cetrdesetima.
Mnogo je bio srecan Oliva dok su se setali kroz park

Spustio se sa planine. Prva prekretnica do koje je stigao bio je park. Ispunjen raznim vrstama zivotinja i ljudi koja su na ovom mestu samo prizaljkivala odmor. Posto u datom trenutku njegov fokus je bio totalno obmanut idejom da krene da trenira, nije ni osetio tu energiju mirnoce samog parka kao inace. Proleteo je brzim koracima sa jednim ciljem.

Swatsuu Inuzuka opusteno seta kroz park, uzivajuci u svezem vazduhu. Koraci ga vode ka kuci, a njegovo lice odrazava spokoj i zadovoljstvo. S osmehom na licu, Swatsuu pokazuje svoju prijateljsku stranu, uzivajuci u mirnom trenutku u prirodi.

Bou je dosao u ovaj di an park i reko. Ovaj par nisam dugo vvidio