Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sparing House

First topic message reminder :

Kuća shinobija, u koju svi dolaze samo da napreduju. Sudija sudi borbu te nikako ne možete umreti što znači da se možete boriti dokle god želite. Uglavnom ovde ljudi dolaze samo da treniraju nakon kazne od poglavica sela.

/Zid 400hp i 600def/

Golem ovog poteza nije radio ništa, sve sam preuzeo na sebe one kugle su i dalje išle na mene ali sam i to rešio, sada je bilo vreme da preuzmem celu inicijativu na sebe te da preokrenem ovo u svoju korist napao sam protivnike bez oklevanja.

#card1456
#card1460
#card1461
od 1200dmg na jednog ide 800 na ostalu četvoricu sav dmg.

/Zid 400hp i 600def/

Golem ovog poteza nije radio ništa, sve sam preuzeo na sebe one kugle su i dalje išle na mene ali sam i to rešio, sada je bilo vreme da preuzmem celu inicijativu na sebe te da preokrenem ovo u svoju korist napao sam protivnike bez oklevanja.

#card1456
#card1460
#card1461
od 1200dmg na jednog ide 800 na ostalu četvoricu sav dmg.

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world181 Sparing House - Page 3 #world188

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world213 Sparing House - Page 3 #world210 Sparing House - Page 3 #world212

Ponovo nisam morao ni da mrndem sa mesta koliko mi je lagano bilo, samo sam se za ovaj napad čiste chakre pomakao iza zida. Bilo je vreme ponovo da napadnem tako da sam bio spreman na sve ponovo iznova i tako.

#card1457
Sand Burial za 1 na sve na 1 ide 600dmg jer umanjuje
#card379
obe

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world186

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world214 Sparing House - Page 3 #world202

Sve je išlo kako treba, pobedjivao sam za sada borbu iako sam brojčano nadjačan. Spremio sam se stavši u gard te sam čekao da me zid odbrani od napada kojih su dolazili. Problem je bio kako sam srušio jednog ili dvojicu došao je isti broj.

#card1452
Ide na sve

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world190 Sparing House - Page 3 #world184

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world202 Sparing House - Page 3 #world201

Ponovo sam morao da uđem u imunitet, bili su opasni smarači ovog puta zid je bio tu da me odbrani od neke vrste štete koja je išla na mene, nakon toga se srušio a napad je nastavio na mene. Nakon ulaska u imunitet napao sam.

#card116
#card1446
1000dmg

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world183

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world203 Sparing House - Page 3 #world212

Porazio sam većinu ostao sam prsa u prsa sa jednim likom, ovo sam morao da rešim na drugačiji način nego što sam prošli put. Stigao mi je poziv na nešto u kafani morao sam da požurim sa ovim pa onda i kući.

#card94

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world207

Ni ovaj napad nije uspeo protiv ovog čoveka kojem sam naudio neku vrstu štete, i dalje nakon ovog "genjutsua" sam pokušao da ga stunujem jer je mogao da odbije polovinu mojeg napada bez problema. Stao sam u napadačku pozu te sam mu poslao još jedan stun.

#card1455
#card1458

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world208

Stajao sam u mestu čekajući da vidim šta će se dalje desiti, pošto nešto nije bilo uredu sa protivnikom. Gledao sam u sudiju razmišljajući da li će da prekine meč ionako sam ih odrao zaslužio sam slobodu. Mirovaći u mestu čekao sam protivnikov sledeći potez.

#card8

CH:515

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world202

Nakon što je Tennin sačekao malo, ipak je krenuo na mene. Znao sam da mu nije još puno ostalo pa sam odlučio samo da primenim defanzivu za svaki slučaj. Ofanziva mi je bila jedino pokušaj stuna i to je to.

#card1459
#card1454
#card92
Ima 500hp radi je golem, nakon toga golem nestaje dorhuya ima 200hp

ch:465

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world214

Tennini su ponovo prizvali pojačanje sva sreća njih bi lakše rešio nego ovu četvoricu sa početka, trebao sam ovog izdržati jož ovaj potez te bi on umro. Bio sam spreman te sam kruzirao kroz ovu borbu kao nikada do sad.

#card1457

CH:440

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world184 Sparing House - Page 3 #world189

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 3 #world204

Nakon što sam ostao sam prsa u prsa sa jednim od pojačanja odlučio sam da ovo rešim na što lakši mogući način. Ušao sam u imunitet te sam krenuo da napadnem zadnjeg preostalog, potom da idem na poziv koji sam dobio u Garrison.

#card1456
#card1446
CH:390

'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world187

I ovaj napad protivnika prošao je kroz mene sada sam morao da ga završim ne bi li završio ovo i stigao do kuće na tuš te i na poziv u Garrison. Pustio sam mač da prodje kroz moje telo te sam krenuo da konačno završim ovo.

#card1460
#card1452
CH:340

'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world189

Ponovo sam morao da igram isto kao neka cava, ušao sam u imunitet zbog velike razmere napada koji je protivnik vratio na mene, sačekao sam da napad prodje te sam ja napao protivnika u nadi da stvarno ovo završim skorije.

#card116
#card1461
CH:290

'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 3 #world184

Završio sam svoju misiju, sudija mi je prošaptao kroz uvo da ne moram da se vraćam do sledeće kazne, u svojoj glavi pomislih ako je ovoliko teško neću više grešiti. Istršao sam iz sale te sam se uputio ka Garrisonu, ne znajući na čiji poziv trebam da se odazovem.