Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sparing House

First topic message reminder :

Kuća shinobija, u koju svi dolaze samo da napreduju. Sudija sudi borbu te nikako ne možete umreti što znači da se možete boriti dokle god želite. Uglavnom ovde ljudi dolaze samo da treniraju nakon kazne od poglavica sela.

Zavrsavajuci protivnika u svom stilu, zemlja je krenula da se trese ispod njegovih nogu. Kao odgovor na to Beo je poleteo i uz taj sam uzlet, bacio veliku vetrovitu ruku koja je trebala da zahvati treceg protivnika odmah.

#card138
#card127

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world209

Ponovivsi napad od svog prijatelja, Beo je tacno znao kako da se brani u datoj situaciji. Izvadio je iz seala surikene i krenuo je da ih baca kao odbranu i kao kontra napad.

#card391
#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world202

Ponavljajuci napad Beo se vise smorio i krenuo da se brani ponovo sa svojom tehnikom vetra, bacio je 5 surikena pretvorisi ih u veliki suriken i 6ti je nastavio na protivnika da ga dovrsi.

#card144 #card331
#card1479

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world214

Dva protivnika su se sa strane pojavila niotkuda, nisu licila na prvog korisnika. Iskoristio je svoju najjacu tehniku klana kako bi razrusio citav dojo i da bi mogao sa malo snage sto mu je ostalo da pobedi poslednjeg.

#card1477

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 2 #world183 Sparing House - Page 2 #world187

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world204

Zbog prevelike guzve Beo je bio prinudjen da baci veci broj surikena na sve strane kako bi se razresio svih pretnji. Pobacao je na svaki napad po suriken i na svakog protivnika ostatak je trebao da zavrsi posao.

#card331
#card1481

Ukupno 5 surikena.

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 2 #world184 Sparing House - Page 2 #world184

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world201

Kao odbranu na brz prilazak, Beo se posluzio starom tehnikom. Oblozio je svoje telo vetrom i zabranio mu da zamahne macem. Kao refleks u ruci se pojavio suriken koji je iznad ramena bacen pravo u protivnikovo celo. I odbranio sebe od dva prestojeca napada.

#card150
#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world201

( da ga duvas majmune )

Stajao je i dalje iza njega, Beo je uzeo jos jedan suriken koji je stajao u dzepu u tom trenutku, i bacio ga u jetru. Nadao se da ce ovog puta protivnik odustati, i da moze konacno da ode kuci, polu mrtav.

#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world202

( suriken mi ima po defaultu 1010 dmg sad )

Od svog umora Beo je krenuo samo da baca suriken po suriken da bi zavrsio ovo sto pre. Oblozio je svoje iduce surikene chakrom i napravio ih malo razornijim da bi mogao da se brani u potpunosti od napada.

#card1474
#card331
2 surikena.

' NPC Tennin' :

Od umora Beo je napravio tehniku koja ce mu vracati surikene da bi ostalo ovo malo sto ima. Uzeo je i bacio 3 surikena kako bi se odbranio i ostavio jos malo stete da osigura smrt svog protivnika ako ne izbegne napad.

#card1466
#card331

' NPC Tennin' :

Od umora Beo je napravio tehniku koja ce mu vracati surikene da bi ostalo ovo malo sto ima. Uzeo je i bacio 3 surikena kako bi se odbranio i ostavio jos malo stete da osigura smrt svog protivnika ako ne izbegne napad.

#card331

' NPC Tennin' :

#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world211

Konacno je pao i treci protivnik. Sada je ostalo na Beu samo da prezivi dovoljno dugo dok se cetvrti ne srusi. I da moze lagano da ode kuci bez pomena da je ovakav trening bio tezak i naporan. Stvorio je vetrovitu ruku i molio Boga da ce da se zavrsi borba.

#card127

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world207

Od nervoze stvorio je veliki suriken koji je imao dovoljno stete da prodje kroz chakra kule i da obezglavi protivnika na mestu. Zabacio je citavo rame pustivsi suriken, i samo cekao reakciju nindze.

#card1475

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world213

Došao sam ovamo četvrti dan za redom, bilo je vreme da se sve ovo digne na viši nivo i da se kazna odsluži. Nadao sam se da se straešine sela neće ljutiti ako porazim četvoricu odjednom, pa sam zato im krenuo to da uradim. Izazvao sam ih svu četvoricu nasumično te sam prvi krenuo u napad.

#card1445
#card1448
#card1459
Sobzirom da obuhvata ceo teren ide na svu četvoricu.

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world203 Sparing House - Page 2 #world201 Sparing House - Page 2 #world209 Sparing House - Page 2 #world204

Videvsi dva velika zmaja iza njegovih ledja, Beo se odlucio da poleti i odatle baci suriken. Mislio je da je ovo pravo vreme da se zavrsi ova borba i da moze da ode konacno kuci. Nadao se da je Kuro zavrsio vec ovo.

#card138
#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world204

Protivnik je ponovo stvorio kao i njegove kolege barijeru koja je predstavljala kavez. Od umora i dosade Beo je samo bacio suriken nadajuci se da ce ovo zavrsiti borbu, jer mu je sad stvarno bilo dosta ove muke.

#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world205

Protivnik je ponovo stvorio kao i njegove kolege barijeru koja je predstavljala kavez. Od umora i dosade Beo je samo bacio suriken nadajuci se da ce ovo zavrsiti borbu, jer mu je sad stvarno bilo dosta ove muke.

#card331

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world208

Kada sam napao stunom uspeo sam da savladam jednog od četvorice, to je značilo da ih je za jedan manje, odlučio sam pak da to rešim ponovo, bilo je malo zeznutije odbraniti se od oba napada i napasti ali nekako sam to uspeo.

#card116
#card92
40ch ulazem to je 600 hp i 600 ciste ch primam
#card108
(zid se stvara nakon sto primim 600 dmg)

Edit: card108 -> card116

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world213 Sparing House - Page 2 #world211 Sparing House - Page 2 #world209

Kako je video ponovo da protivnik plavi imao je sliku u glavi da ce on morati da padne od napora. Pojeo je 2 pilule i iskoristio najjacu vetrovitu tehniku za odbranu, da bi se osigurao dok ne umre.
#card379
#card152

' NPC Tennin' :

Cekajuci u svojoj tehnici Beo se odlucio da miruje za svaki slucaj, da skupi dovoljno chakre ako protivnik ipak ostane ziv dok Beo ne bude mogao da odrzi ovu formu.
#card8

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world214

Ponovo su se iste stvari dešavale kao i pre, kao i u prethodna dva dana... Nisam mogao da verujem svojim očima šta se ovde zapravo događa, uspeo sam da izbegnem neke od napada ali sam morao opet da se branim od čiste čakre.

#card107
Stvaram ispred zida iz prošlog poteza
#card97
ostaje na terenu zid iz prošlog poteza
#card330
#card19
Ubijam stunovanog protivnika.

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world203 Sparing House - Page 2 #world206 Sparing House - Page 2 #world209

Situacija je počela da se zagušćuje sobzirom da nisam napao već duže vreme, stvorio sam golema na terenu te sma njemu dopustio da me odbrani od napada poslatog na mene. Uz to spremio sam se te sam ih gadjao peskom.

#card119
Golem radi:
#card107
Dovoljno da u pola prepolovi napad i da ostane zid od 600 defa, takodje isti taj zid sada ima 200hp i 600def
#card1463
Ide na sve dmg 1000

' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world207 Sparing House - Page 2 #world201 Sparing House - Page 2 #world214

Cekajuci u svojoj tehnici Beo se odlucio da miruje za svaki slucaj, da skupi dovoljno chakre ako protivnik ipak ostane ziv dok Beo ne bude mogao da odrzi ovu formu. Stvorila su se jos dva protivnika, ali u tom trenutku nisu imala nista da rade.
#card8

#1 'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 2 #world189 Sparing House - Page 2 #world185

#2 ' NPC Tennin' :
Sparing House - Page 2 #world208

Izasao je iz vetrovitog imuniteta, a ispred njega su ostala samo dva pomocnika. Glavni protivnik je pao na guzicu, na ovo je Beo samo bacio napad i nadao se da ce konacno da zavrsi posao.
#card1482

'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 2 #world188 Sparing House - Page 2 #world181

Kao odgovor na dva napada pomenutih pomocnika. Beo je stvorio svoj najrazorniji napad i time zbrsisao sa mape obe pretnje, jedan od njih je pao a drugi nepomican cekao da ga napad pogodi.
#card1475

'NPC Chunin' :
Sparing House - Page 2 #world184