Urui Cult Overgrown Temple
First topic message reminder :Davno napišteni hram izgrađen duboko u šumi kako bi se monasi mogli potpuno lišiti iskušenja i pogodnosti savremenog života u svrhu postiyanja umnog i duhovnog uspeća. Preuzeo ga je misteriozni Urui kult, izazvavši opsežno negodovanje i nemir u okolnim selima.
Re: Urui Cult Overgrown Temple
Ponovo ista stvar. Ovaj prokletnik samo nije želeo da odustane. Iako krvari i vidi se da je na izdanku snage i svojih mogućnosti on bira da se bori sa mnom i da se pripremi za sledeći potez, ali mu to ništa ne može pomoći. Slabić će uskoro umreti i onako. Priprema se još jednom i postaje još ružniji a ja ga gadjam svojim stilom munje u nadi da ću ga ovaj put završiti.
#card165
The member '
Ichikawa' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Moj protivnik je konačno pao ali ono što mi je najžalije ne od mojeg kaguya sečiva već od naboja struje, ali dobro, šta je tu je. Pre nego što je umro ovaj ludak je poslao ogromnu količinu plamena koja će u glavnoj zgradi izazvati ogromnu eksploziju i upozoriti APSOLUTNO sve u hramu. Ovaj metež i plamen ću posle (odbrane) iskoristiti kao dimnu zavesu da pobegnem sa lica mesta i sakrijem se od ostale četvorice koji će doći tu da vide šta se dešava.
#card191
Ulazim u svoj borbeni stav, ovim ujedno prokujem i bushido (30 energy i 1 slot)
#card209
Skačem na plamen koji ide ka meni i sečem ga. Ovo će izazvati ludačku eksploziju na sve strane. Demage plamena je 2000 a demage mog zamaha je 400 osnovnih + 200 od pasivne munje + 300 od snage + 200 od stance + 300 od bushida i + 800 (2200). Moja oštrica me je u potpunosti spasila a ja ponovo bežim u senke hrama. Moj cilj su sada čuvari kula.
Kada je grupa neprijateljskih nindža stigla na mesto "zločine" videli su samo nered i haos. Od poslednje eksplozije sve je otišlo u vazduh, čitava glavna zgrada hrama, njihovi prijatelji, apsolutno sve. Četiri jonina su probali da otkriju što više, jedan od njih je govorio kako se nada da je Muzan razneo onog protiv kojeg su se borili dok je drugi bio nestrpljiv i non stop je govorio ostalima da požure i otkriju šta se dešava. Ja sam u magli ove velike eksplozije na kraju uspešno uspeo da se sakrijem iza jednog od pomoćnih tornjeva hrama. Nadam se da me tu još niko neće pronaći. Čekam da padne gušći mrak.
Skriven iza pomoćnog tornja hrama, pokušavam da regulišem disanje i smirim ubrzano kucanje srca. Osećam kako se hladan znoj sliva niz lice dok pažljivo osluškujem glasove jonina koji se nalaze nedaleko od mene. Magla koja se nadvila nad ruševinama hrama deluje kao blagoslov, ali i kao pretnja. Svaka senka može da krije neprijatelja. Svetlost eksplozije polako se gasi, a mrak postaje sve gušći. To mi daje priliku da se neprimetno povučem dublje u ruševine. Polako se krećem, stopljeni s okruženjem, izbegavajući krhotine i preostale plamene jezike. Dok se povlačim dublje u senke, osećam kako adrenalin popušta. Znam da ne smem da se opustim, ali moram da osmislim sledeći potez.
Krećući se kroz ruševine, osećam kako me adrenalin drži na ivici. Svaki šum izaziva trzaj, svaki pokret u magli pretvara se u potencijalnu pretnju. Upravo kad pomislim da sam se dovoljno udaljio, tihi šapat preseca tišinu noći.
„Ovde je!” čujem glas iza sebe.
Srce mi se stegne u grudima. Dva jonina, članovi kulta, već su me okružili, njihova silueta se nazire kroz maglu. Prvi jonin staje ispred mene, sa zlokobnim osmehom na licu, dok drugi polako zatvara prolaz iza mene, presecajući mi put za bekstvo.
„Mislio si da se možeš sakriti?” reče jedan od njih, dok se crveni odsjaj Sharingana pojavljuje u njegovim očima.
Drugi jonin polako podiže ruku, pripremajući se za napad. Nemam izbora – moram brzo da reagujem. Osećam kako napetost raste, a u tom trenutku, svi moji instinkti se fokusiraju na preživljavanje. Znam da će svaka greška ovde biti moja poslednja.
Znao sam da je borba sa ovom dvojicom morala da bude brza. Ako su me ova dvojica pronašla pronaćiče me i drugi. Krenuo sam na njih kao grom iz vedra neba. Cilj mi je bio da ih ubijem ili da im što pre pobegnem. Dozvolio sam da me opkole amateri i sada moram platiti cenu svoje nepažnje.
#card1386
Vadim svoje kaguya sečivo (30 chakre i 1 slot)
#card186
Dobijam 400 na kenjutsu (20 chakre i 2 slota)
#card191
Ulazim u svoj borilački stav i sledećoj tehnici smanjujem cd za 1 (30 energy i 1 slot)
#card1392
Napadam jonina broj 1. Demage mog zamaha je 1100. (40 energy i 2 slota)
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Prvi jonin je pao sa lakoćom. Njegova smrt je aktivirala neki čudan seal koji je prozurokovao tornado koji je razneo njegovo telo i napao me. Drugi jonin je u drugu ruku spremao se za sledeći napad, bio mi je sumnjiv i bolje je da se pripremim za njegov sledeći potez. Znao sam već koliko ovi ludaci iz kulta mogu biti opasni.
#card1392
Od tornada se branim tako što ga velikom silinom sečem, sve eksplodira oko mene i tornado nestaje. (40 energy i 2 slota)
#card190
Napadam drugog baticu i pokušavam da ga presečem kao pitu. Demage mog zamaha je 1450. (30 energy 20 chakre i 2 slota)
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
I drugi je pao poput prvog ali kada mu je glavica pala sa ramena i ovaj je imao neki čudan seal na sebi. Njegovo telo se pretvorilo u lavinu ogromnih plamenova koji su ispunili čitav prostor. U poslednje vreme se dosta susrećem sa ovakvim stvarima - plamenovi, seal,ovi i čuda. Mislio sam kako više nema poštene borbe. Nakon što je plamen probao da krene na mene rasekao sam ga i poslao na drugu stranu - Ovo će definitivno upozoriti i ostale.
#card195
Ulazim u svoj defanzivni stav. (30 energy 1 slot)
#card189
Branim se od plamena sa od 1900. (20 energy i 2 slota).
Plamenovi su se povlačili u talasima, udarajući o zidove ruševina hrama dok sam se borio da ih kontrolišem. Osetio sam kako toplota probija kroz moj oklop, ali nisam imao vremena da razmišljam o tome. Moram da ostanem fokusiran. Znao sam da bi eksplozija mogla privući još neprijatelja, a to se pokazalo tačnim.
Čujem korake koji se približavaju. Oštri, precizni koraci koji odjekuju kroz gustu maglu. Dva nova jonina izlaze iz senki, njihova lica odlučna, oči pune gneva. Jedan od njih, visok i mršav, podiže ruku i formira znak rukama – genjutsu! Na trenutak, svet se zamagljuje, a senke postaju žive, pokušavajući da me obuzmu. Drugi jonin, snažan i robustan, koristi priliku da se baci na mene s mačem, spreman da me preseče. Napetost u vazduhu raste, svaki njihov pokret odaje vrhunske veštine. Izbegavam njegov napad u poslednjem trenutku, dok ujedno raskidam genjutsu pre nego što potpuno zavlada mojim umom.
"Zar nikada ne odustajete?" reknem kroz zube, dok se borim da održim ravnotežu između napada i odbrane.
Znao sam da moram da budem brz i smrtonosan, baš kao i sa prošlom dvojicom. Vreme je da zaplešemo. Moj mod munje mi je dao agilnost, brzinu i snagu. Vreme je da ih dokrajčim.
#card164
#card205
Održavam mod munje, zadržavam buff do kraja borbe i ulazim u drugi stance (70 chakre i 3 slota)
#card1392
Napadam jonina broj 1. Demage mog zamaha je 1500. (40 energy i 2 slota)
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Jedan od njih, oćito ne vodja ove grupe, probao je da zaustavi moj zamah zemljanim stilom ali mu to nije pošlo za rukom. Napao me je poslednjem času ali je ubrzo podgledao ranama i umire. Drugi, ovaj je sigurno vodja, stvorio neke munje koje su počele da šure teren i da ga polako uništavaju napadajući mene.
Održavam mod munje (1 slot)
#card136
Stvaram naboj vetra oko sebe i oslabljujem njihove napade (30 chakre i 2 slota)
#card138
Poleteću u vazduh i odbraniti se od ostatka štete. (30 chakre i 2 slota)
#card1392
Koristim pasivnu tehniku kaguye da smanjim slot i napadnem svog protivnika. Zamah ima 1500 demage. (40 energy i 1 slot)
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
I ova budala je probala na isti način da se odbrani i napadne ali očekivao sam ovako nešto. Pošto sam u vazduhu šiljci i ne dolaze do mene (ni oni prošli a ni ovi sada). Mada zbog silnih borbi, erozija i čuda hram je devastiran - pretvoren u hrbu kamenja. Pokušavam da se ne povredim i izletim iz hrama. Posle završene misije letim u nepoznatom pravcu kako bih kontaktirao svoju braću iz bratstva.
Stigli smo u srce planina, u stari hram izgubljen u senkama. Vazduh je gust, svaka pukotina u kamenu deluje kao da skriva nešto. Naslonjen na stub, osluškujem tišinu koja visi u vazduhu, dok mi puls usporava u onom poznatom ritmu iščekivanja. Shigeru stoji pored mene, smiren, ali mu ruka nenametljivo prelazi preko oružja. Nema potrebe za rečima… Osećam da nas protivnici posmatraju iz prikrajka, čekajući pravi trenutak.
#card353
Vadim ga (0 slotova, imam belt)
#card186
prokuje se i pasivna, 400 dmg na kenjutsu(3 slota, 10 ch)
#card203
smanjujem tsuriki stav(1 slot, 20 ch)
Kako je piksla-majstor popalio svojih tridesetdvije štake, koje mu omogućavaju da bude samuraj, tako su i 4 kineza, u neobičnim nošnjama, sa svirepim maskama na licu iskočili pred nas. Kako znam da su kinezi? Ništa ih razumeo nisam dok su počeli da pljuju po nama. Jean izmedju njih je imao veliki svitak na ledjima, koji je usput i izgledao kao šef ove njihove stanice.
Nebi im trebalo dugo da počnu vaditi nede egzotične instrumente za kuhinju koje bi mahali u našem pravcu.
Takigakure izgleda je stvarno centar za pacijente.
Prvo ti sa pikslom onda ovi iz kineskog restorana.
Stao sam ispred Ishida i počeo da im uzvraćam sa svojim geng znakovima.
#card181
Napad ne ide na Ishida.....ovaj put :)
The member '
Shigeru' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Stojao je predamnom i bacao jak grom s neba… Umišlja nekog jakog, a ja mogu bolje pržiti…. Kinezi su stojali pravo od nas, mumlali i bacali magije. Videh da je jedan umro odmah nakon Shigeruovog udara, ostala trojca su preziveli i napali.
Osetio sam da je trenutak kada ja nastupam.
Gledaj kako se roka!
Abmadul škarul bubrul kriun!! Rekoh u sebi… BAM!
#card181
rokam masivan 1350 dmg (4 slota, 190 ch)
Vidi se da si sa severa… Potrudi se malo
Gledao sam ga s sarkasticnim osmehom, ali on stvarno nije normalan…
Vidim da ovaj sto je pao ima veliki skroll na ledjima, moram ga videti nakon što ih pokoljemo..
Gde nadje ovog doktora, čoveka boli briga za sigurnost. Jel on umislio da sam mu personalni bodyguard. . . .al kad smo u istom selu, ne smem ga pustiti da umre. Genji-kun će da prsne venu.
Jedino si dobar za klovna, Ishido.
Prije nego što bi ovaj našminkani klaun umro ščepo sam ga za rame, i prebacio sam nas dalje od napada.
#card338#card20#card913
Nalazimo se 30 metara blago levo nazad od naše početne pozicije.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Ja ne verujem kakvi su ovi kinezi nenormal….. *Shigeru nas magijom pomera*
Mogao si me bar upozoriti debilčino
Hvatam se za ruku i stavljam je na Shigeruovu glavu, udaram mu macolu(0slotova). 2 kineza su pala, ostao je samo jedan maleni mišićavi. Vidim da ogromni napdi idu na nas, pitam se šta li još Shigeru ima na umu kada je već počeo borbu magijom pomeranja. Daj ja ću poleteti, možda razume moj znak da se stvori do mene kao na našoj prvoj misiji.
#card138
polećem(2 slota,20 ch)
#card152
Troja nakon sto se on teleportovao do mene.(4 slota, 140 ch)
Sad je ma tebe red, udri
Rekoh u nadi da ga fokusiram, ne bi li iradio nesto glupo sta nam moze praviti problem… E moj Shigeru, nasitićemo se jedan drugog
Ishido je odlepio, bio sam siguran. Njegove akcije bile su impulsivne kao što je munja bila. Eno ga sad poletevši ostavio me samog da se branim. Ali nema veze-
SWOSH~
-pojavio bih se odma pored njega. Brzo padajući na zemlju kako je moja ruka prošla kroz njegovo rame.
-Govno Malo!
Rekao sam mu prije nego što bih pao nazad na tlo, ali moje noge izdržale su....."naučio je" pomislih pre nego što bih se zaleteo na zadnjeg kineza, napadajući ga sa kunaiem
#card439#card191#card200#card190
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
I poslednjeg je odvalio Shigeru… Obojca smo po 2 sredili, znači jednaki smo? Ne… Videvši da je jako blizu poslednjeg napada kineza, a on nije bio spreman, brzo sam reagovao… Izašao sam iz troje i spuštam se na patos pored Shigerua.
Pazi umišljeni!!
#card153
Stavljam zid izmedju nas i napada kineza.(300 ch, 4 slota)
Napad je gotov, osvrnuo sam se po poslednji put da budem siguran da nema još kineza ili zamki u ovom izvrnutom hramu. Sve je čisto, dolazim do voðe koji ima ogroman skroll na leðima i kradem ga s njega.
Hajde sad polazi dok nas još ne zadesi još luðaka
…
Stvarno nisi normalan kad te ja moram braniti
Odlazimo nazad u selo.