Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Glavna kancelarija

First topic message reminder :

Kancelarija Kagea sela skrivenog u vodopadu je monumentalna prostorija koja odražava moć i autoritet vođe sela. Na zidovima se prostiru raskošni tepisi sa uzorcima koji prikazuju istoriju sela i njegove najslavnije trenutke. U centru prostorije se nalazi impozantna stolica, izrađena od najfinijeg drveta i ukrašena dragocenim kamenjem.

Veliki prozor na suprotnom zidu pruža spektakularan pogled na selo, dok se sunčeva svetlost prelama kroz vodene prskalice, stvarajući prelep prizor koji oduzima dah. Na vrhu prozora, ponosno stoji veliki simbol sela, izrađen od najkvalitetnijeg mermera. Simbol predstavlja srce sela, simbol njegove snage, ponosa i tradicije.

Glavna kancelarija - Page 3 Z

Pored prozora se nalazi radni sto Kagea, prekriven papirima i dokumentima koji svedoče o svakodnevnim poslovima i odlukama vođe. Na stolu se nalazi i mali držač za pera, izrađen od prefinjenog jantara, simbolizujući mudrost i odlučnost vođe.

"Razumem," rekoh dajući do znanja da sam shvatio šta je kage hteo da kaže. "Spreman sam da krenem na festival kada god Vi kažete. Ako želite da se odmorite pre samog puta biću u svojoj kući, lekajući Vaš poziv."

Nadao sam se da ćemo na put krenuti što ranije. Sve te misije i posao koji sam odradio za svoje selo donosili su pored fizičkog i duhovni umor. Trebao mi je odmor i mala razonoda, a festival je zvučao kao pravo mesto za to. Nakon izgovorene poslednje rečenice otpozdravio sam kagea glavom i krenuo ka vratima kancelarije.

Kako je krenuo ka vratima kancelarije, zaseo sam za svoju stolicu i nastavio raditi dosadni posao oko papirologije. Ali sam se u poslednjem trenutku prisetio nečega, što sam bio zaboravio da napomenem.

I još jedna stvar

Rekao sam, na šta je Yasgar zastao na momenat odmah pred vratima kancelarije. Stajao je i radoznalo me je gledao, iščekujući ono što ću naredno da izgovorim.

Armani Esau... oko njega ne moraš da se ustručavaš. On je prijatelj našeg sela, zato je i skinut sa naših poternica.

Dodao sam, na to umalo da zaboravim. Potom, uzeo sam svitak i počeo pisati poruku stražarima, koju ću im predati odmah nakon što izađem iz kancelarije. Reč je bila o Tsumijevoj nagradi za dobro odrađenu misiju koja će mu biti dostavljena na kućnu adresu.
(100 000rya, 70 tokena, 19 skrolova)

Za sat vremena biću na kapiji, onda možemo krenuti

Trebalo mi je još malo vremena kako bih završio još neke važne stvari oko papirologije, nakon toga možemo obići festival koji traje još neko vreme.

Yasgar je na moju vest o Armaniju, kao i o mestu nalaska klimnuo glavom, a potom izašao iz kancelarije.

Glavna kancelarija - Page 3 Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
Već nekoliko dana prošlo je od kako sam se vratio u selo, ništa neuobičajeno se nije dešavalo, svaki dan radio sam svoja zaduženja. Provodeći svoje vreme u kancelariji imao sam nešto što mi je odvraćalo pažnu sa mog rada. Mnogo vremena je prošlo od kako nisam čuo ni traga i glasa o Yashinu, prošle su nedelje, čak i meseci od kako smo se prošli put videli. Iako sam bio svestan njegovog jutsu arsenala kao i njegovih veština, bojao sam se onog najgoreg. Dal je njegova smrt ili izdaja bila u pitanju nisam mogao biti siguran, možda je negde zarobljen, nisam mogao znati sa obzirom da nikakvu poruku od njega skorašnje nisam dobio, mogao bi biti bilo gde u svetu. 

Takođe, prošlo je nekoliko nedelja od kako se Tim 2 nije vratio sa svoje misije špijuniranja na koju smo svi išli, verovao sam da nije bilo moguće da tako olako padnu, ali sama činjenica da ni od njih nisam ništa čuo vodila me je na misao da su zarobljeni ili mrtvi. Nadao sam se da to nije bio slučaj jer bi to bio jak udarac za selo vodopada, kao da sam gubitak Yashina nije bio dovoljan, a sada i gubitak trojice vernih shinobija preko toga.

Nisam želeo gubiti svu nadu, iako je ovoliko odsustvo u shinobi svetu značila kao sigurna smrt. Morao sam se nekako uveriti i saznati šta se desilo sa njima, ali na našu sreću makar smo znali njihovu poslednju lokaciju na kojoj su bili, gde sam ih ja lično i poslao. Morao sam poslati nekoga da proveri to mesto kako bismo bili sigurni.  Ustao sam sa svog stola i došao do vrata kancelarije, otvorio sam ih i obratio se stražarima.

Dovedite mi Tsumija ovamo

Uz jedan klim glave razumeli su moju naredbu i smesta su krenuli da ga pronađu i dovedu u što kraćem vremenskom roku.

Glavna kancelarija - Page 3 Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
...

Strazari su mi pokucali na vrata kuce i rekli mi kako me je Genji pozvao u njegovu kancelariju. Odmah sam se uputio da vidim o cemu se radi i kolika je hitnoca ovog poziva. Nasao sam se pred vratima kancelarije, pokucao i lagano usao.

* Tsumi ulazi u kancelariju i odmah je ugledao Genjija *

Genji je sedeo mirno, ali njegov izraz lica govori mi kao da me ceka nesto veoma mracno. Krenuo je da zapali njegovu cigaru, nesto sto je uobicajeno za njegov karakter, prazna stolica ispred njega bila je indirektan govornik da trebam da sednem.

* Tsumi prilazi i seda na stolicu *

U kancelariji preovladavala je hladna tisina. Imam osecaj da sam povratak sa ekspedicije nije prosao kao sto smo predvideli.

Zvao si me, Genji..

Odazvao sam se veoma brzo, nije proslo dugo, a vec deluje da cu dobiti svoju novu misiju. Gledao sam u Genjija ocekivajuci njegov odgovor dok je on lagano palio svoju cigaru.

Znao sam da je postojala mogućnost žrtvi na toj misiji, ali nikada nisam verovao da će jedan ceo tim nastradati, nadao sam se da nisam u pravu. Par trenutaka nisam ni obraćao pažnju na Tsumija, bio sam previše izgubljen u svojim mislima. Krivio sam sebe jer su njihovi životi bili u rukama mojih odluka zbog kojih su se i našli na tom mestu. Možda da sam sklopio bolji tim možda bi se sve bolje odvilo, ali u tom trenutku nismo imali previše opcija. Sada to nije važno, nisam hteo prerano donositi zaključke jer sam možda i grešio oko njihove sudbine.

Tsumi...

Rekao sam tihim, takođe i hladnim glasom. Bio sam dosta uznemiren oko ove situacije.

Od tima 2 i dalje nismo čuli ni traga ni glasa, verujem da su negde zarobljeni ili da su izgubili svoje živote na misiji.

Toliko odsustvo sa misije nije moglo da sluti na dobro, pomislio sam.

Dajem ti lokaciju na koju su poslati, zaputi se tamo i probaj da otkriješ šta se desilo. Takođe, povedi nekog sa sobom ako to želiš.

Zapisao sam koordinate lokacije na papirić koji sam potom gurnuo na kraj druge strane stola na kojoj se Tsumi nalazio.

Izgleda da se Tim 2 jos uvek nije vratio. Slutio sam na najgore, ali mislim da cu ipak morati sam da se uverim u to. Nisam pomisljao da bilo koga mesam u ovu ekspediciju jer je rizicno otici tamo samo po sebi, a kamo li da cimam nekog nizeg ranka da ide sa mnom.

Jasno.. Idem istog trena.

Vreme je bilo da ponovo stavim svoju masku na lice i uputim se u sam ulaz Amegakure-a, ali ovoga puta sam.

#card328
* Tsumi stavlja masku na lice i upucuje se ka vratima *

Glavna kancelarija - Page 3 Tumblr_mm70n1uuWJ1qifmivo1_500

Ocekuj da cu se brzo vratiti.

* Tsumi izlazi iz kancelarije i upucuje se ka datim koordinatama *

https://www.youtube.com/watch?v=jqWs4l8l0Zs

Kageove Nove Krpice

Esau
Genji

Prišao sam mu kako bih isprobao njegovo delo koje je napravio od igle i konca. Pomogao mi je da ga obučem tako što ga je raširio i pridržao kako bih mogao provući svoje ruke kroz rukave. Bilo je to čisto belo odelo napravljeno od najboljeg postojećeg materijala, na pogled prelepo, osećaj dok ga nosiš još lepši. Sve je bilo perfektno odrađeno, svaki konac je u milimetar bio precizno provučen tako da je svaki deo odela bio tu gde treba po meri. Prelepo - pomislio sam.
Glavna kancelarija - Page 3 SsCjETm
Šta reći... koju posluku porati

Pripitost me je malo udarila, dobar je to bio sake sa kojim smo se družili prošlih nekoliko sati, nas tri musketara.

Da li si sam sebe prevazišao sada ne znam, ali si zato prevazišao moja očekivanja, hvala ti na ovome.

Napokon sam dobio jedno kvalitetno odelo koje mogu nostiti svakodnevno, sva moja odela koja imam bila su generalno klasična, elegantna, veoma slična, ali ni jedno nije bilo ovakvog kroja.

Ispravio bih Genjievu kravatu a potom ispravio tkaninu u predelu ramena. Prešao bih svojim mekim dlanovima po njegovom svilenom odelu. Šeširi nisu baš bili moj forte, ali sam se potrudio oko njega - i trud se isplatio. Odkoračio bih nakon nameštanja, gledajući ga od glave do pete

'Skoro izgledaš bolje od mene.'

Rekao bih s blagim osmehom. U sledećim trenucima krenuo sam da zevam. Pogledao sam ka prozoru, videvši da je sunce polako zalazilo. Svi ti sati provedeni s Genjiem su delovali kao minuti.

'Mislim da je vreme da krenem u svoj smeštaj. Mogli bi smo sutra da se nadjemo za ručak.'

Dao sam mu predlog, zanima me kakvu kuizinu praktikuju u vodopadu. Pokupio bih svoje koferče, a potom krenuo da radim znakove ruku.

'Vidimo se sutra, Genji.'

#card21

Nestao sam u obliku dima iz njegove kancelarije.

Glavna kancelarija - Page 3 NyUixBx
pokucao sam na vrata ali niko nije odgovorio onda opet i nista onda sam odlucio da sacekam 5 minuta ali niko ne dolazi ali cu za sad sacekati 10etak minuta a ako se niko ne pojavi krenucu prema tribinama da vidim da li mogu da upoznam nekog novog

- Sutradan -

Sedeo je u svojoj fotelji i obavljao svoje dužnosti kao i uobičajeno. Većina stvari koje su ležale na stolu na jednoj povelikoj gomili papira bili su uglavnom dnevni izveštaji, zahtevi kojima treba njegov potpis i slične stvari sa kojima se druži svakoga dana. 

Bilo je jutro, nije prošlo mnogo od kako se pojavio u kancelariji sa svojim jutarnjih čajem sa kojim započinje svaki dan, stavio ga je na sto sa strane malo dalje od svog dohvata kako ga slučajno ne bi prosuo po važnim dokumentima. Kako je svoj pogled pomerio na drugi deo stola, mogao je uočiti jedan neobičan svitak koji je tu stajao, svi svitci su uglavnom bili beli, dok je ovaj bio totalno crn sa svojim crvenim krajevima, pitao se zašto.
Glavna kancelarija - Page 3 Scroll-Back-Bling-Fortnite-50
Na samom svitku je bio znak koji označava šumu, što je označavalo da je svitak poslat iz Zemlje Šuma. Uzeo ga je u ruku i odvezao 2 kanapčića koja su držala svitak zavezanim, svitak se sporo kontrljajući otvorio u njegovoj ruci, nakon čega ga je počeo čitati. 

- Par minuta kasnije -

Posle poruke koju je pročitao razumeo je zašto je svitak bio obojen u crnu boju, slučaj je bio veoma ozbiljan i sama crna boja je označavala hitnu intervenciju koja je bila potrebna od strane Sela Vodopada. Hitrim pokretom uzeo je papir sa drugog kraja stola i pregledao spisak slobodnih Jonina koji se trenutno nalaze u selu.

Straža!

Dvojica čuvara koji čuvaju sama ulazna vrata kancelarije su se istog trena pojavili u istoj.

Dovedite mi Arona Uchihu i Senju Yasgara što je brže moguće.

- Jasno gospodine Takikage! - Posle tih reči obojica su otišli da obave svoj zadatak. Tog trena Genji otvara fioku koja mu je pored desne noge i iz nje vadi pero i mastilo kao i jedan običan skrol koji će iskoristiti za poruku. Jednim znakom ruke prizvao je orla glasnika koji se pojavio u malom obliku dima na drvenoj gredi kod prozora, strpljivo je čekao poruku koju će dostaviti na lokaciju koju je Genjiju poverio Bado Shunsui. Ovog momenta u Selu Vodopada nema mnogo slobodnih ljudi, time bi pomoć iz Amegakurea bila dobrodošla.

Napisao je poruku i svitak vezao za orla koji je narednog trena odleteo da je dostavi ljudima iz Amegakurea.
#card380

Tog jutra gužva u selu bila je manja nego obična. Kako se jesen približavala kraju izgleda da ljudi nisu ustajali tako rano i bezobavezno šetali po selu. Brzo sam se, krećući se sa kapije probio kroz sam centar sela i došao do same glavne zgrade sela. Hitrim korakom preleteo sam par stepenika koji su sa napolja vodili u samu unutrašnjost zgrade. Dolazeći ovde već nebrojano puta ostao sam zapamćen svim čuvarima koji su me bez previše ispitivanja puštali dalje.

Krećući se kroz hodnik ubrzo sam se našao ispred vrata Genjijeve kancelarije. Pokucao sam tri puta, a onda lagano otvorio vrata i zakoračio unutra.

"Poštovanje Kage, zvali ste me." - uz duboki naklon reči sam uputio kageu koga sam zatekao unutra.

Prostorija se nije ni malo promenila od poslednjeg puta kada sam bio ovde. Otvoreni prozor dopuštao je jutarnjem jesenjem povetarcu da ispuni sobu i zameni miris starog papira koji mi je bio urezan u sećanju na ovo mesto.

Po povratku u selo Vodopada nakon uspešno obavljene prve A.N.B.U. misije, Arona su stražari na kapiji odmah preusmerili ka kancelariji Takikagea, kažu da ga Kage treba hitno. Maštao je o porciji ćevapa iz famozne ćevapdžinice još dok je veslao nemirnim okeanom, ali njegova želja za deset u pola sa lukom ostaće samo želja, bar još neko vreme. Iz obaveze u obavezu. Put iz jednog zadatka nije se završavao masnim obrokom i flašom kvalitetnog vina kako je on maštao da će bivati onda kada se dočepa nešto višeg ranka u hijerarhiji. Ne, put se završavao i počinjao novim zadatkom, jer tako to obično biva. 

Za trenutak bi pomislio kako nikada nije trebalo da napusti gospodina i gospođu Gerum i da bi mu advokatsko odelo poprilično lepo stajalo. Svakako, baš u ovakvim trenucima sigurno bi ovaj crni kaput uflekan tamnim mrljama krvi zamenio jednim fino upeglanim teget odelom. Kretao se laganim ali nesigurnim koracima kroz dvorište Kage zgrade, ističući svoj čin na vidljivo mesto dok je otpozdravljao gardu, u nadi da mu niko neće uzimati dragoceno vreme bilo kakvim besmislenim pitanjima. I tako je i bilo. 

Ubrzo se našao pred vratima kancelarije svog Kage-a. Pokucao je tri puta, skoro u prepoznatljivom ritmu pesme koje niko nije mogao ni da se seti. Tek kada je čuo potvrdan odgovor dozvolio je sebi da okrene pozlaćenu kvaku i otvori vrata. Yasgar ga je već čekao unutra, a Kage je sedeo u svojoj fotelji i delovalo je kao da se čovek bori sa dosta stresa. Aron bi se zakleo da je mogao da vidi nekoliko sedih dlaka kako probijaju kroz šiške Genjijeve plave kose. 

No, brzo se fokusirao i usresredio na momenat u kom se nalazi, te se upristojio držanjem i govorom shodno situaciji. Desnu ruku stavio je na leđa, oslanjajući levu na dršku katane koja je bila zapasana u futroli za crnim, kožnim kaišem. Prvo je uputio blagi naklon Genji-ju: "Kage-sama.." a potom se okrenuo i ka Yasgaru kako bi na isti način pozdravio svog saborca: "Yasgar-san. Ćast mi je biti u prostoriji sa Vama. Nikada nisam imao priliku da Vas sretnem, do sada." rekao je Aron sa poštovanjem, a potom se opet okrenuo ka svom Kage-u: "Kage-sama, verujem da postoji debeo razlog za usplahirenost garde na kapiji. Umalo me nisu lično doneli, trčećim korakom. Kako Vam mogu biti na usluzi?" upitao je Aron, zauzimajući mesto na par koraka od Yasgara.

Glavna kancelarija - Page 3 PHjLaHf
Nije im mnogo vremena trebalo da se pojave, stražari su kao i obično veoma brzo obavili svoj zadatak. Njih dvojica su disciplinovano stajali na sred kancelarije spremni da saslušaju razlog svog dolaska. Situacija je bila veoma ozbiljna, Genji nije hteo da gubi previše vremena oko ćaskanja i pitanja kako zdravlje, već je odmah prešao na pravi razlog zbog kog ih je obojicu pozvao.

Dobrodošli obojica, nemamo mnogo vremena za pozdrave, imam veoma važan zadatak za vas.

Otvorio je fioku od stola i iz nje izvadio crni svitak koji je stigao iz Zemlje Šuma, a potom ga stavio na sto kako bi obojica mogli da ga vide.

Ovo je svitak koji nam je stigao iz Zemlje Šuma, gde ćete se i zaputiti.

Rekao je to sa velikom ozbiljnošću u svom glasu, prostorijom se mogla osetiti ozbiljnost ove situacije.

Naime, glavni starešina jednog sela odande zamolio je za našu pomoć. To selo iako je omanje, dosta je razvijeno u trgovini i poseduje svoja bogatsva. Vredni predmeti, kao i velika količina rya im je do sada ukradena u proteklim noćima. Takođe, dosta seljana im je nestalo bez ikakvog traga.

Zastao je, uzeo je gutljaj čaja koji je bio na stolu kako bi osvežio svoje grlo pre nego što je nastavio. Pljačke i ovakve stvari su se dešavale redovno od lokalnih bandita, uglavnom su to bili sitni lopovi i neiskusni shinobiji koji se skupe u grupu i pljačkaju dok ih pravda ne stigne pomoću tragova koje neiskusno ostavljaju za sobom. Ali, redovne pljačke u ovolikoj količini na istoj lokaciji bez toga da ostave za sobom i jedan trag značilo bi da ovoga puta nije reč o svakodnevnim banditima lutalicama koje viđamo svaki dan, već o jednoj ozbiljnijoj grupi sposobnoj za veće stvari kojoj se mora stati na put.

Arone, kao vođa ćeš voditi tročlani tim na ovu misiju, za sobom povedi Ishigaija i Waimarua, možeš odmah krenuti dok ja malo popričam nasamo sa Yasgarom.

Odgurnuo je jedan svitak koji je proklizio stolom sve do Arona, tu su bile sve njemu potrebne informacije, od lokacije samog sela do lokacije njegovih saboraca kako bi ih što brže pronašao pre nego što odu.

Budite oprezni, nije reč o običnoj grupi bandita, da je tako ne bih slao nekoliko timova na ovu misiju. Takođe, očekujte tim iz Amegakurea koji će vam doći kao pojačanje, svitak sam im već poslao orlom glasačem pre nekog vremena.

Odmah nakon što sam pozdravio Kagea u kancelariju je ušao još jedan jounin sela. Do sada nisam imao priliku da ga upoznam lično, ali sretali smo se tu i tamo na raznim sastancima, događajima, a verovatno nekada i po samom selu. Njegovo lice kao i ime bili su mi dobro poznati.

Otpozdravio sam ga blagim naklonom glave, ali bez reči želeći da što pre prepustim Kageu mogućnost da preuzme situaciju u svoje ruke. Ovaj sastanak verovatno ima veze sa onim što mi je Esau juče pominjao na trgu, pa sam želeo što pre da saznam detalje svega toga. 

Čim je Genji izvukao svitak, pogled mi se još više fokusirao. Informacije o nestalim seljanima i ukradenom bogatstvu bile su znak da ovo nije obična misija. Znao sam da takve stvari nikada ne prođu bez ozbiljnih posledica. Nestanak ljudi obično ukazuje na organizovanu grupu, a to je uvek komplikovano. Sa pažnjom sam slušao o problemima sela iz zemlje Šume trudeći se da upijem što više informacija.

Ostao sam miran, dok je Kage delegirao zadatak Aronu i njegovom timu. Moje oči su pratile svitak koji se klizao do Arona, beležeći svaki detalj. Iako mi se činilo da nisam bio deo ove misije, znanje o dešavanjima u selu bilo mi je jako bitno.

"Arone," rekao sam tiho, ali dovoljno čujno da me svi u prostoriji čuju, "srećno na zadatku. Budi oprezan, ovo mi ne deluje tako bezazleno."

Sačekao sam da napusti prostoriju, a onda sam pogledao Genjija, strpljivo čekajući dalje instrukcije. Atmosfera u kancelariji bila mi je nekako napeta, nisam znao šta da očekujem. Još uvek nismo raspravili situaciju oko Vinna i sve oko tog sastanka, sve se to izdešavalo dosta brzo.

Klimao je glavom dok je pažljivo slušao informacije koje mu je davao predpostavljeni. Nije imao pitanja, niti je ovo bio trenutka za ista, s toga je samo uzeo skrol koji mu je Kage namenio i smestio ga u unutrašnji džep svog kaputa, na sigurno. Još jedno putovanje bilo je pred njim i ćevapi su izmicali u daljini. Sada već više nije bio ni gladan, samo je želeo da završi ovo čim pre i vrati se izučavanju spisa koje sadrži istine o njegovom nasleđu i istinskoj moći Uchiha klana. 

Nakon što je bio siguran da je Kage završio svoje izlaganje, blago mu se poklonio, potom učinivši isto i za Yasgara. "Gospodo, ostavljam vas vašem razgovoru, odoh po momke." rekao je, a potom se okrenuo na peti galopirajući ka vratima samo da bi se zaustavio nakon što mu je ruka sa drške katane skočila na kvaku, bacajući pogled preko ramena kako bi dodao: "Yasgar-san, strpljivo ćemo te čekati na kapiji. Predlažem da putujemo zajedno u formaciji kako bismo zaštitili jedne druge prilikom kretanja". Nakon reči upućenih Yasgaru, Aron je napustio kancelariju i otišao dublje u selo kako bi pronašao Ishigaija i Waimarua. 

Glavna kancelarija - Page 3 PHjLaHf

Novi Sannin je tu.

Genji
Yasgar

Ispijao je svoj jutarnji čaj dok je gledao kroz prozor kancelarije, pogled na selo i okolne vodopade uvek mu je prijao, tako lep pogled pružao mu je duševni mir, i uvek mu je dobrodošao kao mali odmor od papirologije koja ga je redovno čekala na stolu. Posla je imao manje u poslednje vreme, danima nije išao nigde van sela već je po ceo dan provodio u kancelariji, sada je napokon imao malo lufta.

U jednom momentu na drvenu gredu kod prozora sleće orao pismonoša koji je za svoju nogu imao zavezano pismo. Odvezao je konopče koje mu je bilo vezano oko noge i uzeo je poruku koju je odmah počeo da čita, poruka je bila pozivnica od starog prijatelja koja je došla u pravi čas, onda kada Genji nije imao mnogo obaveza u kancelariji. Nakon što je pročitao poruku, ispio je svoj jutarnji čaj nakon koga je otišao po neke stvari koje će mu trebati za put pre nego što se zaputi van sela.

Izveštaj je pristigao.

Genji
Karinkushi

Čitao je izveštaj sa misije iz Kasairo šume, njegove nindže su se pre nekog vremena vratile odande sa uspehom. Pored drugih poteškoća sa kojima su uspeli da se izbore, jedna stvar koja ih je dodatno zadržala bio je Aron koji se izgubio u samoj šumi bez ikakvog traga i glasa, srećom, kako vidi po ovom izveštaju Yasgar i ostali su uspeli da ga pronađu i sve je bilo u redu, što je duboko u Genjiju budilo olakšanje. Bio je veoma zadovoljan što je napokon imao na umu da niko drugi nije stradao na ovoj dužnosti.

Sada kada su se svi vratili odande, bilo je vreme da napokon održi ceremoniju koju planira već neko vreme. Nedugo pre kada su uz Esauovu pomoć saznali šta se desilo sa Yashinom i gde ga je sudbina odvela, bilo je vreme da se odredi njegov naslednik koji će preuzeti titulu Sannina sela vodopada. Izneo je svitke na sto i počeo pisati pozivnice za one koji će imati čast da prisustvuju na ovoj svečanoj ceremoniji.

Osobu je već imao, samo je još trebao to i da zvanično proglasi svima u selu ovom ceremonijom.

[Pozivnice je dao stražarima koji će obavestiti nindže iz sela]

Odmah nakon održanog sastanka došao je u kancelariju kako bi pripremio sve za Aronov odlazak. Pre svega morao je poslati poruku vrhu iz Amegakurea i da najavi Aronovu posetu kako bi ga oni dočekali negde u okolini sela. Takođe, morao je napisati poruku jednom od nindži kojeg je odredio kao telohranitelja na Aronovom putu do Amegakurea. Otvorio je fioku od stola i izvadio dva svitka, ispisao je pozivnicu koju će udeliti jednom od stražara da pronađe dotičnog koji će biti kompanjon Aronu, a drugu poruku čim je ispisao je jednim mahom ruke prizvao orla glasnika na prozoru od kancelarije i vezao je za njegovu nogu. Odmah nakon toga orao je poleteo u nebesa i zaputio se prema severozapadu gde se i nalazio Amegakure.
#card380