Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea'

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea'

Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea' 7b409dec10981d318c52a45e74bd6d71
Mala drvena roštiljdzinica koja se nalazi na jezercetu sa pogledom na okolne vodopade koji svakog trena daju ocaravajuci prizor. Ovo malo mesto pruza autenticno iskustvo rostiljanja u prirodnom okruzenju. Pri samom ulazu goste docekuje prijatna atmosfera sa mirisima roštilja koji se širi iz otvorene kuhinje. Mala terasa roštiljdzinice nalazi se tik uz jezero, pružajući posetiocima savršen pogled na bistri vodopad koji se svakog momenta spusta praveci mirno jezerce ispod njega.



Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea' Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
Kako je hodao kroz selo naleteo je na jednu finu ćevabdzinicu.Bila je od strane treceg Takikage:

(Zanimljivo)

(Pitam se kakva je hrana)

Te je Wertzuir usao i bio je lep pogled pored malog jezerca koji je bio lep prizor.Te sam dosao za sankom i hteo da narucim:

Amm mozemo 10 ćevapa.

Konobar je klimnuo glavom i pitao:

Jos nesto?

Nista vise.


Te je cekao na sanku neko vreme i razmisljao se sta bi mogao da trenira sa Akonom:

(Brate opusti se svasta cemo pokusati da bi uspeli biti tim)

(Ma uredu nego ne znam odakle)

(Pusti to sad brate odakle kad budemo zavrsili sa jelom i dosli da terena za trening onda cemo)

(Uredu onda)

Te je konobar dosao sa ćevapima:

Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea' Cevabdzinica-savcic

Prijatno.

Hvala.

Bio je iznenadjen sa hranom kako je lepo mirisala cak je i brzo dosla uzeo je viljusku i poceo je polako da jede zalogaj po zalogaj:

(Njam brate ovo je stvarno dobro)

(Slazem se)


Posle nekog vremena je pojeo sve.Sav najeden je bas uzivao je u hrani te je dosao konobar:

Jel bilo dobro?

Jeste.


To ce biti 80 ryo

Zacudio se kako nije skupo je dao 100 ryo

Uredu je.

Hvala.

Te je Wertzuir ustao i krenuo je ka terenu za trening.

Vraćao sam se se treninga i prošao sam pored ove ćevapdžinice. Bio sam strašno gladan, pa sam ušao unutra da pojedem nešto.
Sjeo sam za sto i odatle imao sam lijep pogled na jezerce koje se nalazilo pored ćevapdžinice. Došao je konobar i pitao me šta ću da naručim.

Daj mi 20 ćevapa.

Nakon par minuta, konobar mi je donio hranu. Ćevapi su bili ukusni i prejeo sam se. Kad sam završio sa jelom, konobar me je upitao da li je bilo dobro, na šta sam ja samo potvrdno klimnuo glavom i platio. Još malo sam sjedio za stolom i gledao u jezerce, pa sam zatim ustao i otišao dalje.

Htio je pojesti nešto prije odlaska pa je navratio kod ćevapđinice da uzme i pojede nešto. Nije mu bila potrebna hrana da preživi toliko, međutim ćevapi su bili drugačiji. Bili su ukusni slasni i prijalo je njegov želudcu, bilo šta drugo ga je tjeralo da provede 3 sata u WC-u.
Prstom je pokazao da šeli da naruči 7 ćevapa i dvije lepinje.
"Naravno gospodine pričekajte tu." rekao je konobar a aztim otišao pozadi da pripremi porciju ćevapa i lepinje..
Rikuto je mogao osjetiti sočan miris od kuhinje kako dopire do njegovog stola. Nakon par minuta konobar se vratio i Rikuto mu je naplatio a zatim odobrio odlazak. Za 3 minute pojeo je sve i ustao,zatim otišao dalje.
tema :

Dok sam hodao, počeo sam da osećam glad. Setio sam se male drvene roštiljdžinice koju sam video ranije, smeštene na jezercetu. Mesto je izgledalo kao savršen izbor za kratak predah i obrok.

Prišao sam roštiljdžinici i odmah me je dočekao prijatan miris roštilja koji se širio iz otvorene kuhinje. Atmosfera je bila topla i gostoljubiva, sa prijatnim žamorom ljudi koji su uživali u svom obroku. Mala terasa roštiljdžinice nalazila se tik uz jezero, pružajući posetiocima savršen pogled na bistri vodopad koji se svakog trenutka spuštao, praveći mirno jezerce ispod njega.

Seo sam za jedan od slobodnih stolova na terasi, uživajući u pogledu i opuštajućem zvuku vode. Konobar je brzo prišao da preuzme moju porudžbinu. Naručio sam specijalitet kuće koji je konobar i predložio. Kako sam prvi put bio ovde nisam bio upoznat sa hranom pa sam se prepustio konobaru.

Ubrzo je stigao obrok, i miris sveže pečenog mesa probudio je moj apetit. Svaki zalogaj bio je ukusan. Osećao sam se potpuno opušteno i zadovoljno. Bio sam siguran da ću se vratiti ovde da probam sve sa njihovog menija.

Nakon što sam završio obrok, zahvalio sam se konobaru i platio račun. Sa osećajem ispunjenosti, ustao sam od stola i krenuo nazad ka svojoj kući, zadovoljan ovim neplaniranim, ali divnim iskustvom. Dok sam hodao, razmišljao sam o tome koliko je život u selu bogat ne samo prirodnim lepotama, već i jednostavnim zadovoljstvima poput ovog obroka uz jezero. Ovo mesto privlačilo me je sve više i više, nadam se da će vlasti uvažiti moj boravak ovde i uvrstiti me u jednog od shinobija ovog mesta.

Dok sam hodao kroz ulicu, osmatrajući svežinu jutarnje gužve, odjednom sam osetio glad. Mirisi sveže pečenog hleba i začina bili su neodoljivi, a moj stomak je počeo da krči. Odlučio sam da svratim u čevabdžinicu kod Trećeg Takikagea, mesto koje je bilo poznato po svojim ukusnim specijalitetima.

Svratio sam u čevabdžinicu, gde me je odmah dočekao prijatan miris roštilja. Seo sam za jedan od slobodnih stolova i ubrzo je prišao konobar. "Dobrodošli! Šta želite da naručite?" upitao je sa osmehom.

"Jednu porciju čevapa, molim vas i malo luka sa strane." odgovorio sam, osećajući kako mi apetit raste.

Konobar je klimnuo glavom i ubrzo se vratio sa tanjirom punim mirisnih i sočnih čevapa, posluženih sa svežim hlebom i lukom. Počeo sam da jedem, uživajući u svakom zalogaju. Bilo je to savršeno osveženje nakon napornog jutra i dugog puta.

Dok sam jeo, posmatrao sam ostale goste u čevabdžinici, osećajući se kao deo ove zajednice. Razmišljao sam o svemu što me još čeka, ali sada sam bio zadovoljan i usredsređen na trenutak, uživajući u jednostavnom zadovoljstvu dobrog obroka.

Nakon mirnog jutra provedenog kod Shizuka Takija, osećao sam se potpuno osveženo i spremno za nastavak svog putovanja. Dok sam prolazio kroz selo, mirisi sveže pripremljene hrane privukli su me ka čuvenoj ćevabdžinici Trećeg Takikagea.

Čim sam ušao, dočekao me je poznat miris pečenog mesa i začina, mešajući se sa žamorom razgovora i smeha. Bilo je to mesto gde su se ninje i seljani okupljali, deleći priče i uživajući u dobroj hrani. Seo sam za jedan od stolova, naručivši porciju ćevapa, dok sam posmatrao užurbane kuhinjske aktivnosti.

Dok sam čekao hranu, misli su mi se vraćale na misiju predamnom. Bila je to prilika da doprinesem nečemu većem, a svaka nova lokacija koju ću posetiti nosila je sa sobom nove izazove i mogućnosti. Ali za sada, uživao sam u trenutku, opušten i spreman za sve što dolazi.

Kad su ćevapi stigli, uživao sam u svakom zalogaju, osećajući kako me hrana puni energijom i odlučnošću. Ovaj predah bio je neophodan, kratki trenutak predaha pre nego što krenem dalje.

S poslednjim zalogajem, osećao sam se potpuno spremnim za sve izazove koji me čekaju. Platio sam račun, zahvalio se vlasniku i izašao iz ćevabdžinice, sa obnovljenom energijom i odlučnošću da se suočim sa svim što dolazi.

Več je prošlo nekoliko mirnih dana od kako se Genji vratio u selo sa svog neprijatnog putovanja. Odradio je svoje dnevne poslove u kancelariji nakon čega je odlučio malo prošetati po selu, prošlo je dosta vremena od kako je ovako izašao da se prošeta kako bi malo pročistio misli. Došao je u svoju ličnu roštiljdzinicu, voleo je sedeti uz malo jezerce koje je poteklo od okolnih vodopada koji su se spuštali sa planina, dajući mu miran i očaravajući prizor dok užova i svom omiljenom jelu.

-Šefe, jedna mega gurmanska, zadrži kusur-


Pričekao je malo dok mu jelo nije bilo spremno, seo je za stočić koji je bio tik uz jezerce, a zatim uživao u svom jelu gledajući očaravajuć prizor koji su pružali okolni vodopadi.



Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea' Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
Nakon što sam popio čaj kod kuće, odlučio sam da doručkujem na jednom od mojih omiljenih mesta. Krenuo sam ka maloj drvenoj roštiljdžinici koja se nalazi na jezercetu sa prelepim pogledom na okolne vodopade. Dok sam se približavao, mirisi roštilja su me odmah privukli, a prijatna atmosfera me opustila i osvežila.

Ušavši u roštiljdžinicu, odmah sam primetio kako se terasa nalazi tik uz jezero. Pogled na bistri vodopad koji se svakog trenutka spuštao stvarajući mirno jezerce ispod njega bio je očaravajući. Pronašao sam slobodan sto s najboljim pogledom i seo da uživam u ovom prirodnom prizoru. Čekao sam da se konobar pojavi kako bih naručio nešto za jelo.

Ubrzo je došao konobar i naručio sam. Dok sam čekao da mi posluže doručak, uživao sam u svežem vazduhu i mirnom ambijentu. Zvuk vode koji se sliva niz vodopad stvarao je spokojnu melodiju, a ja sam se opustio i posmatrao prirodu oko sebe. Konobar je ubrzo stigao, donoseći mirise sveže pripremljenog roštilja.

Prvi zalogaj bio je pun pogodak—meso je bilo sočno, a ukus savršen. Uživao sam u svakom zalogaju, dok je miris roštilja u kombinaciji sa pogledom na vodopad stvarao osećaj potpune harmonije. Ovo mesto je uvek pružalo savršen spoj prirode i dobre hrane. Definitivno ću preporučiti ovo svima koje poznajem, a i doći još nebrojano puta ovde.

Nakon što sam završio doručak, ostao sam još nekoliko trenutaka da se divim prizoru. Jezero je bilo mirno, a vodopad je nastavljao da širi spokoj. Ustao sam, zahvalio se osoblju, i polako krenuo nazad, osećajući se osveženo i spremno za nove izazove koji me čekaju. Kako je današnji dan bio lep i sunčan zaputio sam se dalje kroz selo.

Wau kako lepo,sedim i cekam konobara.
Konobar:”Zdravo,izvolite”
“Mogu li da dobijem meni?”
Konobar:“Naravno”
“Moze li 10 cevapa?”
“Naravno stizu odma”
“Cevapi su bili fenomenalni moze li racun”
“Naravno”
Platio sam racun i otisao kuci cevapi su stvarno bili dobri.

Usao sam u restoran, a prijatan miris me odmah obuzeo. Odabrao sam sto i seo. Ubrzo je prisla konobarica, s osmehom sam narucio deset cepa s lukom i soljicu toplog caja. Dok sam cekao, opustio sam se, uzivajuci u pogledu.

Nakon što se naporan dan u bolnici konačno završio, odlučio sam da se nagradim nečim posebnim.Za pravu poslasticu mi se činilo da bi to mogla da bude porcija najboljih ćevapa u selu.Ušavši u ćevapdzinicu i već sa prvih mirisa roštilja,umor i stres su nestali,a i atmosfera je bila prijatno opuštajuća.Na putu da nadjem savršeni sto sa dobrim pogledom,sreo sam konobaricu te odmah poručio veliku porciju za sto kod jednog mladića.Prišao sam tom momku i upitao:

Slobodno?



The Strongest Medic
Naravno, slobodno je, izvolite. Bas sam narucio deset cevapa i solju toplog caja, pa ce biti dovoljno za nas obojicu da uzivamo u ovom specijalitetu. Nema boljeg nacina da se opustimo nakon napornog dana. Ako zelite, mozemo pricati dok cekamo.

Sednuvši pored gospodina,u tom momentu stiže moja poslastica koja je,moram priznati,izgledala toliko dobro da bih sve domah pojeo.Slušajući mladog gospodina šta priča,samo sam klimnuo glavom na njegovu poslednju rečenicu dok sam trpao hranu u svoja gladna usta.Posle malo vremena ispraznio sam tanjir,a gospodin je činilo mi se,ostao začudjen kako jedem.

Uh,ovi ćevapi su najbolji.I mladiću koje ti je cenjeno ime?



The Strongest Medic
Zacudjeno sam gledao i nisam mogo da poverujem koliko gospodin ispred mene brzo jede.
Hvala na komplimentu! Zovem se Nafuzi vi? Drago mi je što vam se cevapi dopadaju i meni su omiljeni ovde. Vidim da ste bili bas gladni. Nema boljeg osecaja nego nakon dobrog obroka, zar ne? Sta vas je dovelo ovde danas?

Slušajući kako mi momak persira,u sebi sam osetio neki neprijatan osećaj jer mi po izgledu ovaj momak deluje skoro istih godina kao ja.Šta više činio mi se baš ljubazno i ispuštao je nekakvu prijatnu energiju i atmosferu.Izgleda da je i on bio baš gladan te je pojeo skoro sve.

Moje ime je Matsuda,ovde sam se slučajno zadesio na ručku posle napornog dana.

Govoreći to mahnuo sam konobarici rukom da nam donese još po jednu porciju da malo zavarmo ovu glad.



The Strongest Medic
Drago mi je, Matsuda. Izgleda da smo obojica nasli utociste ovde nakon napornog dana. Mogu da razumem osecaj iscrpljenosti nema boljeg leka od dobre hrane. Vidim da ste i vi ljubitelj cevapa, kao i ja. Dok smo čekali novu porciju, osmehnuh se i dodadoh: Znate, drago mi je što sam sreo nekoga s kim mogu podeliti ovaj trenutak. Ponekad, posle teskog dana, i jednostavan razgovor uz dobru hranu moze popraviti raspolozenje.

U trenutku kada smo vodili naš razgovor,stižu naše verovatno poslednje porcije za danas.Posle ovo malo vremena provedenog razgovarajući sa Nafuzijem sam shvatio da ima dobru dušu ali isto tako i dobar apetit.Moglo bi da bude zanimljivo ostati u nekom kontaktu sa njim zbog mojih budućih planova koje planiram da sprovedem.

Slažem se,hrana je uvek dobro došla.

Ostalo vreme provedeno ovde smo proveli pričajući o raznim stvarima,a i naravno jeli.Ipak bio je trenutak da se rastajemo i svako krene svojim putem.

Bilo mi je drago Nafuzi ali ja sada moram da idem.Vidimo se nekad.
Pozdravivši se sa Nafuziem izašao sam iz ćevapdzinice i uputio se u laganu šetnju selom.



The Strongest Medic
Drago mi je, Matsuda. I meni je bilo prijatno sto smo proveli vreme zajedno. Dok smo razgovarali, osecao sam se opsusteni , kao da smo već duže vreme prijatelji. Povremeno, takvi slucajni susreti donose iznenadjujuce zadovoljstvo .

Gledajuci vas kako se spremate da krenete, primetio sam kako vam je olaksano i vedro. Nadam se da ce vas planirani dan biti uspesan. Ako budete u prilici, voleo bih da se ponovo sretnemo uz jos jedan obrok i razgovor. Uzivajte u laganoj setnji selom, i nadam se da cemo se uskoro opet videti. Pozdrav, Matsuda!

Dozivam konobara da bi platio racun.
Konobar: Vas racun je 2500 ryo
Dajem 2700 ryo-a
Uredu je.

Nakon što sam završio kupovinu na pijaci, sa kesama punim svežeg povrća, voća i domaćeg sira, krenuo sam kući. Dok sam prolazio ulicom, iznenada me privukao neodoljiv miris roštilja. Pogledao sam oko sebe i ugledao obližnju ćevabdžinicu, iz koje se širio taj poznati, primamljivi miris pečenih ćevapa. Noge su me same vodile prema njoj, iako sam imao plan da se vratim kući i spremim obrok od svežih sastojaka. Pomislio sam, zašto da ne? Sa kesama u ruci, odlučio sam da se počastim porcijom vrućih ćevapa, uživajući u trenutku i prepuštajući se tom mirišljavom iskušenju.

Prišao sam šalteru i pogledao konobara. "Dobar dan, mogu li da poručim dve lepinje sa po deset ćevapa?" započeo sam.

Konobar je klimnuo glavom i odgovorio, "Naravno, želite li nešto dodatno?"

"Da, molim vas, puno luka i malo kajmaka u obe lepinje" rekao sam.

"Naravno, puno luka i kajmak," ponovio je konobar, upisujući porudžbinu. "Želite li možda neko piće uz to?"

"Ne, hvala, samo ovo za sada," rekao sam.

"U redu, stiže brzo," reče konobar s osmehom. Dok sam čekao, osećao sam miris ćevapa kako se peče i znao da me čeka savršen obrok.

Kad su mi stigle lepinje sa ćevapima, odmah sam znao da sam napravio dobar izbor. Prvi zalogaj bio je savršen—sočni ćevapi, hrskava lepinja, puno luka i kajmak koji je sve zaokružio. Uživo sam u svakom zalogaju, osećajući kako me topao obrok ispunjava. Kada sam završio, misteriozno sam ustao, tiho se zahvalio konobaru i uredno platio račun. Ostavio sam nekoliko zlatnika više, kao znak zahvalnosti za odličnu uslugu i ukusnu hranu. Bez mnogo reči, izašao sam iz ćevabdžinice, zadovoljan i sit, ostavljajući za sobom samo miris ćevapa.