Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Main Town Square

Main Town Square GxCNLdE

Main Town Square u je živahno središte ovog gradića, okruženo štandovima koji prodaju ninja opremu i tradicionalnu hranu, prepuno razigrane djece posmatrača. Krajevima trga nalaze stražari, a sam trg obezbeđen je sealovima koji blokiraju akcije koji nisu u korist grada poput napadanja i slično.

Dok se sunce spušta nad glavnim trgom, uzbuđenje raste među mještanima. Ljudi svih uzrasta skupljaju se, šuškajući o nadolazećem događaju. Djeca u ninja odorama trče okolo, a trgovci ubrzano prodaju svoje proizvode. U daljini, delegacija se priprema da izađe na centralnu pozornicu, noseći sa sobom važno obavještenje koje će promijeniti tok večeri.

(Video sam plakat da se skup odrzava u velikom gradu, bez previse informacija delovalo je zanimljivo tako da sam svakako odlucio da odem. Nasao sam staru biciklu u podrumu spakovao neke najosnovnije stvari i lagano zapedalao ka svojoj destinaciji nakon par dana putovanja bez prevelikih pauza i problema na putu stigao sam na odrediste)

Došao je u oblast posle Kurinog poziva, u putu do ovamo video je oglase svugde po banderama. Nije mogao da veruje kako bilo ko može da organizuje ovako nešto u gradu koji je bio siguran za sve.

Taisei je sa zanimanjem kročio na Main Town Square, oči pažljivo osmotrile živopisne štandove i razigranu atmosferu. Video je opet reklamne postere , koje je video onog dana, i dalje mu je bilo jako čudno sve ovo pa je odlučio da bude na oprezu.

Main Town Square 248t

Dok je prolazio kroz gužvu, osjećao je napetost u vazduhu. Pogled mu je lutao s dečjih osmeha do stražara na krajevima trga. "Ovo je zaista nešto drugačije" , promrmljao je sebi, pitajući se šta ga čeka na ovom neobičnom događaju i kako će se uklopiti.

Došao sam u oblast za koju sam video na novinama, rane uz rame sa svojim prijateljom koračali smo do ovde, razmišljao sam malo kako se sve ovo izdešavalo na ovako sigurnom mestu poput ovog, iz tog razloga sam i došao. Stao sam sa strane sa Beom te smo čekali naredna dešavanja ili nekoga da nam pridje za razgovor.

Main Town Square Ea61d689217a23ed100f5bc71dc55907

Uz lagani povjetarac u popodnevno doba na jednom od štandova bijaše par letki sa slikama ovog mjesta i samih upustava za ovo mjesto, Ipak Xin nije došao sam. Došao je uz pratnju jednog djecaka koji je bio mali kao i on ali ipak nije mu znao ime. Nakon cega je dosao ovdje sacekao je koji trenutak da vidi hoce li jos ikog biti od ljudi ili djece.
https://64.media.tumblr.com/a4611e679deae2555e6b29848edebf74/725536be3220f4fc-70/s1280x1920/b301377fdb11c4e63cc3315902d343b8743b3af8.gif

Guasuki je sa jasnom zeljom i namerom dosao na ovaj prelepi trg koji je obasjavao prelepom hranom i raznim mirisima, ovde je dosao prateci za sada jos ne poznatog mladica svojih godina. Bio je jako zaintrigiran samim centrom grada te kada je video da jos neko tamo ide odlucio je da mu se pridruzi i da zajedno prozive ovaj prelepi, nimalo najvan trg.

Dosao je u grad pricalo se da grad ima suvenira dobre hrane pica i da je tehnologija ovog grada na jako velikom nivou, sve je ovo pisalo na plakatima koji su bili zalepjeni svugde. Dosao je ovde jeo je susi i ramen posle toga je otisao na pice koje se nalazilo nedaleko od toga.

FUkushuki je dosao na ovaj preljepi trg zato jer je cuo da ce se nesto ovdje desavati tako da je odlucio da i on dodje vamo da upozna druge ninje, a imozda i nove prijatelje. Kda je dosao tamo vido je standove pune hranom tako da je odlucio da sebi kupi koju poslasticu, nakon toga je otisao na pice gdje vidio drugog ninju pod imenom Shindai odlucio je da sjedne pored njega i da zajedno popiju pice.

Taisei je prišao plavokosom momku s nekim neodređenim osmehom, očima koje su odašiljale misteriozan sjaj."Dobro veče," pozdravio je pristojno.

"Mesto odiše nekom tajnom, zar ne? Taisei, drago mi je. Čuo sam da se ovde dešavaju neobične stvari. Šta misliš o svemu ovome?" Upitao je, postavljajući pitanje gotovo prelagano, što je delovalo čudno u kontekstu okoline. Njegov pogled je lutao i prema ostalim ljudima oko njih, pažljivo prateći njihove reakcije.

Nakon što su došli na ovo mesto, prišao nam je jedan belokosi dečak sobzirom da je bio pristojan odlučio sam da budem isti. "Dobro veče, ja sam Kuro i meni je drago."

Obratio mu se te se naslonio na neki prazan štand pored kojeg su stajali, te je nastavio finim tonom."Da, ali ipak nemam neko mišljenje o svemu ovome samo mi ništa nije jasno, kako neko može da održi ovako nešto ovde."

Taisei je klimnuo glavom, kao da je potpuno saglasan s Kurovom izrazom čuđenja.
"Da, izuzetno je neobično. Sigurno je neko jako moćan pokrenuo sve ovo," rekao je, njegov pogled ostao tajanstven dok je analizirao ljude oko sebe zbog svojih sociopatskih tendencija.

Nakon trenutka posmatranja, obratio se ponovo Kuru. "Interesantno mesto za susret. Odakle si, Kuro? I čime se baviš?" pitao je, priželjkujući dobiti više informacija o svom novom sagovorniku.

(u neverici sto Favele jos nema odlucio sam da prozujim malo naokolo i vidim ko su ovi debili koji su se skupili na trgu i znaju li nesto sto ja ne znam uz to bi mogao da kupim novi upaljac eventualno pojedem nesto)

Video sam da smo Taisei i ja skoro isti, imali smo toliko zajedničkih stavova o nekakvim dešavanjima, sve do jednog trenutka kad sam počeo da sumnjam na njega želeo je da zna sve više o meni ali nisam znao iz kog fazona. "Pa Taisei, ne volim tako odjednom da pričam ljudima o sebi, nadam se da me razumeš."

Prativši direkcije do sad već izbledelog i zgužvanog postera, stigao sam do glavnog trga. Iskreno, sam koncept civilizacije nije mi bio poznat pojam, putovao sam na razna ovakva mesta koja nude bezbednost i utočište, ali ni jedno do sad nije uspelo da se održi u životu ovoliko dugo. Ako ništa, drago mi je bilo da me je iskustvo prevarilo u ovom momentu.

Šetao sam se unaokolo, analizirajući okolinu, bacajući po koji smešak nasumičnim prolaznicima u znak pozdrava.

Taisei je primetio Kurovu rezervisanost, ali je prihvatio odgovor bez vidljivog izraza.
 "Ne razumem, ali okej." rekao je s nenarušenim osmehom, ali njegov pogled je zadržao onaj tajanstveni sjaj. Nenametljivo se povukao unazad, ostavljajući dojam distanciranosti.
 "Ako se ikada predomisliš, tu sam," dodao je, pre nego što se sa sličnom nenametljivom elegancijom udaljio.
Main Town Square Tumblr_mrqz8yYHd01rzy5ixo1_500

Ulazim u grad dok je moja hrabrost je kao svetionik usred oluje, bacajuci svetlost na mracne talase izazova s neoskrnavljenom odlucnoscu.
A moj osmeh je poput sunceve svetlosti u kisovitom danu, prosvetljujuci okolinu i rasprsujuci svaku kap sumornosti poput magicne carolije.
Odmah primecujem da je moj drug iz sela stigao u grad pre mene iako je krenuo biciklom.

(primetio sam favelu stigao je) pozdrav brate kako prodje u putu ajde ovamo da nadjemo nesto jestivo i da sednemo negde udari me ovo sunce dobicu zuticu. Cuo sam da su otvorili plavi bik ovamo iza coska da vidimo kako stoje cene

Nakon sićušnog razgovora sa Taiseiom i verovatno njegovog razočarenja malo sam počeo da razmišljam u sebi zašto sam oduvek tako tajanstven, pa čak ni Beo koji zna sve moje tajne zapravo ih ne zna sve, nešto sam morao da promenim u svom životu ali i dalje nisam znao šta niti mi je išta padalo na pamet.

Pozdrav brate moj, nije bilo lose na putu overall ali sam primetio da nemam goriva u jednom trenutku pa sam morao da svratim do sela pored na pumpu.
Ae brate mogli bi da pojedemo po jedno punjeno belo al nzm jel si cuo da su poskupeli od proslog puta.

Nakon kraceg vremena odlucio je sacekati svog prjjatelja druga ninju koji je hio takodje ovdje sa njim te je sacekao koji trenutak da zajedno dodju prohodaju ovom oblascu te istraze citavu oblast i sam enterijee svih prostorija ovog grana

Taisei je šetao oko trga, kada je primetio velikog nabildovanog crnca i još nekog lika pored njega. Umesto da padne u iskušenje rasisitičke fore, odlučio je pristupiti s radoznalošću.
"Zdravo, prijatelju," pozdravio je, pokušavajući održati neutralan ton. 
"Ja sam Taisei. Šta vas dovodi ovde?" pitao je, pokušavajući izbeći neprijatnosti.

A zatim je malo zastao i progovorio.

"Jel su ti tu negde gospodari? Voleo bi da te otkupim."

Gledao je ninje na trgu dok se spuštao niz stepenice jednog obližnog dućana. Video je razne rase, razne boje, možda previše. Izdahnuo je neki nevoljan dah predpostavljajući šta ih čeka. Išao je dalje niz trg, razmišljao da li da uzme neki burek, nešto mesa da jede ali bi ga najverovatnije kiselina uhvatila odmah na želudac.

Tiramisu jedan.

Rekao je prodavačici kolača na trgu kada je prišao štandu.

(mali anemicni lik mi prilazi) zdravo decace drago mi je da se upoznajemo ja sam Oliva. Predpostavljam da smo se nasli na ovom mestu iz istog razloga (zbog plakata). Ne razumem na sta mislis ((nasmejao sam se pristojno))

Taisei je uzvratio Olivi s nenametljivim osmehom. "Zdravo, Oliva. Ma, ko zna zašto smo ovde, zar ne? Kontam da si i ti došao zbog plakata" rekao je, lagano mahnuvši rukom. "Sviđa mi se taj tvoj opušteni pristup," dodao je, ne otkrivajući previše o svojim mislima.

"A što se tiče gospodara, izgleda da sam se zeznuo nešto. Nebitno.." , odmahivao je glavom pa nastavio "A okej video si plakate, ali što si došao ovde jel imaš neku skrivenu nameru?"

MIslim da niko nije siguran zasto smo u stvari ovde a sto se tice mojih skrivenih misli ja sam otvorena knjiga ali ipak pisana glagoljicom samim tim na prvi pogled predvidljiva ali ipak prikrivene sustine neukom oku (uzimam cigaretu i neocekivano duvanje vetra pepeo odlazi na glavu ovom malom decaku)

Ipak kada je cekao svog prijatelja niko nije naisao ipak nije imao sta da radi te je otisao da saceka da dodje napokon jer ga je smaralo cekai ga toliko vremena nadam se da ce biti nesto zanimljivo otpakovao je ruksak te sama pomisao za sendvic koji mirise ix ranca mu je ulivao povjerenje te ga je pojeo

Taisei je pažljivo saslušao Olivine reči, pokazujući neko razumevanje u svom izrazu. "Zvučiš kao da imaš zanimljivu priču," rekao je sa smirenim tonom, zadržavajući misterioznu notu u svojim rečima.

Main Town Square Tumblr_mf7zvh5wxd1ro8cnpo1_500

Taisei je pažljivo saslušao Olivine reči, ali kada je pepeo završio na njegovoj glavi, Taisei je izrazio nezadovoljstvo. "Mogao biš paziti gde pušeš pepeo. Pušenje može ti oduzeti život, ali možda bi se to moglo desiti brže nego što ti misliš," izgovorio je hladno, prenoseći pretnju uz ton koji nije izgledao kao pretnja. "Vredi razmisliti o tome," dodao je, okrećući se da ode, a dok odlazi, promumla sebi "Nisu nikada trebali da im skinu okove."

Dok šećem ulicom, uživam u svakom koraku pod suncem. Držim sendvič u ruci, osjećajući miris svježeg kruha i sočnosti sastojaka. Zvuk koraka prati me dok koračam, a prvi zalogaj otkriva ukuse koji se savršeno stapaju. Gradski šum postaje pozadina mom trenutku uživanja, dok prolaznici brzo prolaze, a ja usporavam ritam, diveći se jednostavnom zadovoljstvu hodanja s sendvičem u ruci.

izvini decko moja greska nadam se da mi ne zameras ((pamtniji popusta)). Moracemo da se rastanemo hrana mi je verovatno stigla durgar je otisao da je pokupi. Budi mi pozdravljen decace i povedi racuna o manirima
Main Town Square Biscuit-Oliva-1-1-768x484

((Vracajuci se sa hranom, frapiran cenama u kiosku, primetio sam da se Oliva rastaje od nekog malog decaka sa sedom kosom i kako sam isao ka njemu video sam crnog macora kako mi se priblizava jer je verovatno namirisao nasu hranu i morao sam da ga nahranim i pomazim)).
Main Town Square Bleach-kisuke

Fukushuki je nakon sto je popio pice odlucio otici malo setati ovim preljepim trgom, i posmatrati prelijepo nebo i gradjevine koje se nalaze na ovom mjestu. Dok je setao posmatrao je nebo i divio se kako je vrjeme suncano jer je ocekivo da mece bas viti divno, nakon toga je nastavio hodati dalje.

Nakon uzastopnog stajanja odlučio sam malo da prošetam ovim haosom, rekao sam Beu da ostane ovde i da me čeka da se brzo vraćam. Uleteo je u hrpu ljudi te je krenuo da se gura sa njima, ovo je bila prava borba za glad ovo se nije moglo videti ni u filmu, svi su tako bili radoznali oko poziva ovde da su jednostavno hodali u krug.

Kakva je to macka brate i ciju to hranu jede ((vidno uznemiren i u dilemi da li ce ostati gladan)) aj da sednemo negde pa mozemo da prosetamo ima masa zanimljivih ljudi okolo mozda neko moze da nam kaze nesto korisno

Na jednom štandu je bila lepa hrana koja mi se tako jela, odlučio sam da se proguram kroz rulju te da uzmem sebi i Beu da jedemo. Stao sam u red koji je poprilično bio dugačak za razliku u ostalim radnjama, ne zavisno od njegove gladi mrzelo ga je da čeka pa je odlučio samo da se vrati ka Beu.

Fukushuki dok je setao odlucio je da sjedne na klupu koja j e ila blizu njega u tom trnutku u kojem mu se sjedilo. Lada je sjeo puhnuo je blagi povjetarac koj ije otpuhao jedan list u Fukushukija tako da j eFukushuki odlucio da ga uzme.

Xin je sjedio na stijeni, pogleda uprtog u daljinu, dok mu misli lutaju poput ptica slobode. Razmišljao je o svom putu kao ninji, o teškoćama koje je svladao i o nevjerojatnim vještinama koje je stekao. Osjećao je snagu u svojoj unutrašnjosti, poput mira prije oluje. Njegove oči odražavale su dubok introspektivan pogled, dok je u tišini razmatrao životne lekcije koje su ga oblikovale.

Taisei luta trgom, posmatrajući šarenu gužvu. Odlazi do kafića, naručuje kafu sa mlekom i diskretno seda. Dok posmatra ljude, njegovi misli lutaju ka ranijim susretima, svi su malo čudni i poremećeni, ali šta je tu je. Vetar njiše njegovu kosu dok pokušava da dešifruje niti tajanstva koje povezuju njegove susrete, razmišlja o tome da li su možda povezana, ali shvatajući da opet kao i uvek preterano razmišlja samo je odlučio da ugasi mozak i da uživa u njegovoj kafi.

Stajali smo sa strane Beo i ja na Main Town Square-u, živopisnom središtu gradića. Oko mene štandovi prepuni ninja opreme i tradicionalne hrane stvaraju živahnu atmosferu. Djeca razigrano promatraju svaki detalj, dok stražari na krajevima trga čuvaju red.

Evo me nazad Oliva, brate ne znam naso sam ga ispred standa, tu odlucio da kampuje u nadi da ce mu neko dati hranu, poteracu ga malo samnom, vidi kako je sladak. Ne brini dao sam joj moje hrane malo.
((Ugledao sam neki skup ljudi tamo))
Main Town Square Pfp

Nakon što smo ovde proveli duže vremena nego što smo planirali počeo sam da razmišljam o odlasku, mada onda mi poenta ne bi bila što sam uopšte dolazio, nakon nekoliko trenutaka mojih fix ideja samo sam otišao za jedan štand ne bi li sebi kupio malo vode, nakon toga vratio sam se kod svog prijatelja.

Došao je na glavni trg grada Akumetsu, sa svojim saputnikom Karakom. Obojica umorni od tegljenja ogromnih ranaca sa zalihama hrane i opreme za putovanje svetom.

Konačno smo stigli u grad. Valjalo bi sesti i odmoriti. Hoćeš Vode?

Izvadio je čuturicu sa rakijom i ponudio je gestikulacijom tela Karaku. Mora da će se iznenaditi kad okusi prepečenu šljivovicu.

Nakon nekog vremena putovanja sa Neo-om konacno su stigli na njihovu zeljenu destinaciju. Reo je prosto bio odusevljen kada je video na kakvo mesto su dosli, nije ocekivao da ce biti ovoliko zivahno i sve u tako veselim bojama. Gotovo je i zaboravio pravi razlog zasto je dosao ovde kada je sve to video. Odma je krenuo da setka od standa do standa i razgleda sta sve ima, kao i dobre tete koje su se nalazile okolo.

Neooo, izgleda da uopste nismo pogresili dolaskom ovde.

Stigavši do mjesta koji je bio oznacena na posteru vidio je veliki broj ninji kako se vec skupio i iscekvia glavni događaj sta god bio. Uzeo je flašu koju mu je Ushiwakamaru dao te krenuo da pije. Krenuo sam da gucam kao deva ali poslje drgugog gutljaja grlo mi je krenulo gorjeti.

E moje djete nemoj ogresicu se

Rekao je dok je kretao prema fontani da ispere gorak okus rakije koje je malo previse uzeo

Stajajući u jednom mestu sve je više ljudi dolazilo, sve više ga je smaralo to i sve je više hteo da ide kući, ali ipak najviše ga je zanimalo ko je tvorac svega ovoga te je zato ipak odlučio da ostane, odaljio se malo od trga sa svojim partnerom te su seli ispod nekog oraha s pogledom na ceo trg i da li ima dešavanja.

Hahahahahahaha!

Umirao je od smeha dok je ovaj tražio izlaz od oštrog ukusa gorčine oplemenjenog notama prepečene šljive.

Hajde znaš me već godinama kako ovo nisi očekivao? Hahahhaha!

Tapšao ga je po ramenu dok je ovaj ispirao usta u fontani.

Videvši sve te ljude i tu razdraganu atmosferu nije mu se to činilo kao zamka. Svakako nije želeo da spušta gard i trudio se da ostane u neposrednoj blizini Rea koliko je situacija to dozvoljavala.

"Ne budi tako siguran." - reče stežući balčak svog mača.

Iako su ga dosta puta prekorili zbog toga što je bio previše sumljičav i oprezan to mu je dosta puta spasilo život, a većina tih ljudi koji su ga opominjali da se opusti više nije prisutna u ovom svetu.

"HAHAHAHA!!!"

Znao sam da će praćenje postera dovesti do raznih persona

Makoto nije mogao da susdrži smeh. Nije ni obratio previše pažnje na sadržaj, samo se odmah uputio na pomenutu lokaciju. Nadao se da će tu biti raznih ljudi ne bili ih zapamtio i jednog dana izazvao.  Šetao je trgom i pažljivo pregledao sve ljude oko sebe. Jedan specifičan lik mu je zapao za oko.

"Vidi crnac koliki je."

HAHAHAHAHAHAHA!!
Dok je razgledao okolo po standovima naisao je na jedan koji bi voleo da oproba sa Neom, te ga privuce zagraljajom kraj sebe te mu rece.

Vidi ovo Neo, sta kazes da se oprobamo malo da vidimo ko je bolji?

U pitanju je bila neka vrsta pikada, samo sto se umesto strelicama koje su se inace koristile, bili plasticni shurikeni. Mogle su se razne nagrade osvojiti, ali to je njemu bilo manje bitno, jedino sto je hteo jeste da se zabavi i takmici sa Neo-om.