Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Main Town Square

First topic message reminder :

Main Town Square - Page 3 GxCNLdE

Main Town Square u je živahno središte ovog gradića, okruženo štandovima koji prodaju ninja opremu i tradicionalnu hranu, prepuno razigrane djece posmatrača. Krajevima trga nalaze stražari, a sam trg obezbeđen je sealovima koji blokiraju akcije koji nisu u korist grada poput napadanja i slično.

Ustao je sa klupe i krenuo je da seta, pomislio je da bi mogao da ode u kafic mozda nadje nekoga jako a i mozda neoga lijepog. Stigao je u kafic i tamo se nalazilo puno ljudi odlucio je da sjedne za sank i rekao je konobarici:
"Dajte mi jedno vino, ako nije problem"
Konobarica je odma krenula po vino koje je musterija narucila da ispostuje svoju duznost.

"Vreme je da krenemo." - reče kratko ustajući sa stola.

Već mu je pripala muka od tog zagušljivog vazduha i jedva osvetljene prostorije. Iako je hrana bila lepa kao i sam objekat, atmosfera je ono što bi ga odbilo da ih poseti ponovo.

"Idemo ovamo." - pokaza rukom u suprotnom pravcu od kojeg su došli.

Jednu ruku držao je na balčaku mača, dok mu se druga klatila pored tela. Vojničkog držanja i ujednačenim korakom zaputio se ka središnjem mestu tog trga.

Osetivši iza njega aktivaciju Nara jutsua okrenuo se istog momenta i video da su dve ninje uhvaćene u taj prljavi jutsu. Iako je znao šta ih sleduje nije ima volje da ulazi u raspravu sa njim. Okrenuo je pogled, tiramisu je bio gotov. Samo na tren je vratio glavu i video ih ovog  puta kako hodaju ka toj kući. Ponovo se  samo okrenuo. Ninje u okolini nisu reagovali.  

Čašu vode, ako vam nije problem.

Rekao je ženi koja je radila tu za štandom i buduću da je bio u blizini mesta događaja koji se dešavao sa ovim ninjama spremio je ryo da plati kolač i da zbriše odatle da ne sluša potencijalne zvuke.

Azori nije imao dugo ovakvu zabavu bilo mu je lepo i drago sto su ga deca pozvala da se igra sa njima. Dok su se igrala ugledao je dete kako je samo nije svi su ga izbegavali to je Azorija potecilo na njega kad je bio mali, sam, nigde nikog, dosla su mu sećanja iz prošlosti. Imao je osećaj ko da su prošli sati a ne sekunde trgo se iz secanja i krenuo je ka klincu jer nije hteo da bude kao on.

Odma nakon jedne minute konobarica Fukushukiju daje njegovo vino koje je narucio, reko je:
"Hvala na picu, i nastavite posluzivati ovako i ostale musterije"
Kada je popio prvi gutljaj njegova dusa se osjecala kao nova, jako mu se svidjelo vino i odlucio je da ce cesce dolaziti u ovaj kafic. Izasao je van i nastavio dalje kud ga sudbina goni.

Uputili su se prema centru trga, razgledao je okolo ne bi li nasao nesto zanimljivo po standovima sto bi jos mogao da obidje pre pocetka glavnog dogadjaja. Za oko su mu zapali standovi sa slatkim ponudama. Secerna vuna mu je najvise privukla paznju, zaista je dugo nije jeo, gotovo otkad je bio mali klinac.

Eee Neo, vidi! Secerna vuna, ko zna kad smo je zadnji put jeli, jos kad smo bili klinci. Mogli bi smo uzeti po jednu.

Azori je prisao klincu seo pored njega i pitao ga je
Sto si sam decace
klinac podiže glavu tihim glasom govori
Jer niko ne želi da bude oko mene i jer me svi mrze
Azori kad je cuo to sećanja su mu opet dosla jer je i on rekao te reči kad je bio mali. Sve vise i vise mu se činilo da gleda u sebe kad je bio mali

"Mislim da stvarno nema potrebe, nisi dete." - reče prekornim glasom pre nego što je ovaj stigao do štanda.

Stvarno je bilo vreme da se Reo uozbilji bar malo. Iako je taj vedri duh ljudima uglavnom prijao nije uvek bilo vreme za njega. Sledeći štand bio je sa nekim oružijem.

"Uozbilji se, možemo ovde pogledati neke stvari." - reče aludirajući na štand sa dve ukrštene katane kao reklamom.

Iako se od svog mača nikada nije odvajao, mogli su da pogledaju i opreme se sa nekim stvarima tu, bio je siguran da će im trebati.

Mladi Koga Yari je doputovao iz daleka, umoran od puta, stigao je na glavni trg grada. Po prvi put u životu Koga se našao toliko daleko od svog rodnog kraja, "Daleko od Sunca". Životnost ovoga grada ali i ova ludačka atmosfera na trgu ga je naterala da zastane i vidi, pogleda i očuje. Koga je video da se nešto dešava na trgu i da veliki broj ljudi čeka nešto, odlučio je da i sam vidi šta to drugi čekaju. Prišao je gomili i uklopio se u nju. 

Azori nije mogao da ga gleda takvog pa je ustao pružio ruku klincu i rekao
Ajde idemo da jedemo mozda ti bude bolje posle jela
Klinac ga uze za ruku i krenuo je sa Azorijem pratio ga je do standa sa hranom.
Azori govori prodavcu
dve porcije vase najbolje hrane
Dobili su da jedu Azori je pogledao u klinca i video je da je srecniji kad su zavrsili sa jelom klinac je otisao svojim potem.

Koga je stajao na trgu, u masi i pomno posmatrao grad i ljude koji ga okružuju, učio je. No, u trenutku dok je on bio zanesen pojavom papirnog zmaja i decom koja su se igrala sa njim, dvoje mladih je projurilo pored njega i jedan od njih, po svemu sudeći, ovaj malo krupniji i čudniji, uspeo je da ga odgurne (sasvim slučajno) i obori Kogu. Posle toga Koga ustade, mladić koji ga je oborio stade.

Koga: Hej! Pazi kuda ideš. (viknu Koga na nepoznatog mladića)

Azori je slučajno oborio malog decaka nije ga video kad je cuo kako mu govori da stane stao je i okrenuo se ka njemu i rekao
izvini nisam te video
Pa mu Azori pruza ruku u nadi da ce mu on oprostiti i govori
Izvini još jednom ja sam Azori ti

Jedan čudan prvi susret u gradu, Koga je prvi put ovde i ne poznaje ove ljude ali ni njihove običaje, pa odlučuje da pruži ruku čoveku koji ga je pre samo nekoliko momenata odgurnuo. I samo promrmlja: "Nadam se da vi ovde ne tretirate ovako strance. Moje ime je Kōga Yari, drago mi je". Posle kratkog predstavljanja, Kōga odluči da se malo raspita kod Azori,ja.

Kōga: Prvi put sam ovde....(Kōga je delovao malo kao preza i da se ustručava.) Da li znaš možda šta se ovo dešava?

Azori se nasmejao na ono ali nažalost nije imao odgovor na pitanje
Izvini ali ne znam ni ja ali nas to ne sprečava da se zajebavamo jesi gladan ja častim
Azori je sve to rekao sa osmehom na licu u nadi da ce bolje da ga upozna

Kōga nije bio siguran da li želi da propusti glasnike na trgu, Kōga je sam po sebi bio veoma znatiželjan momak i ovo mu se, zaista činilo, kao nešto važno i želeo je da ostane i isprati celokupnu situaciju. No, Kōga opet nije znao ni mnogo sa ljudima, tako da nije mogao odbiti ponudu koju mu je uputio njegov novi "prijatelj".

Kōga; Uredu...ali nemojmo puno lutati, čekam nekoga na glavnom trgu u ovom gradu. (Kōga je bio prinudjen da slaže.)

Ne brini se ima puno štandova nećemo ici do nekog daleko ima eno jedan tamo blizu je 3 min odavde
Azori je krenuo ispred njega u nadi da ce ga pratiti njegov novi prijatelj. Azori tokom odrastanja nije imao puno drugova ovo mu je bilo čudno da neko hoće da bude pored njega i da prica sa njim

Kōga je pomislio: "uuf". Slagao je svog novog prijatelja i još će za to dobiti besplatan ručak. Kōga tek što je bio stigao u ovaj grad a putovao je danima iz jednog malog pustinjskog sela Asahon. Kōga je pomislio da je njegov novi prijatelj odavde te je bio nestrpljiv da ga sve ispita.

Kōga: Izvini kako si rekao da se zoveš...(Kōga je ućutao na par sekundi i kada je shvatio da ne može da se seti njegovog imena odmah je skočio na temu koja ga zanima.) Da li si dugo u ovome gradu? ( Kōga je samo počeo pratiti svog novog prijatelja i zajedno sa njim i ovim trećim je počeo lutati od štanda do štanda)

Ime mi je Azori nisi nesto dobar sa ljudima, nisam dugo u ovom gradu preselio sam se ovde zbog mame nego što si ti odlučio da dodjes ovde
Dok su pričali bilu su sve blize i bliže standu sa hranom kad su došli Azori je seo i naručio

Kōga, uvidevši da Azori nije lokalac, pomislio je kako neće imati šta da nauči o lokalnoj kulturi, govori, književnosti ili o lokalnim običajima. Folkloristika i onomastika su bile pasije za Kōgu i želeo je da napiše svoju knjigu ali se previše bojao kritike i osude drugih ljudi. Pošto su seli, Kōga samo urade ono što je i Azori uradio: naručio je apsolutno istu hranu i isto piće. Primetivši da je ime štanda Danyong, Kōga se nasmeja i upita Azori,ja: "Šta ti radiš ovde? Čime se ljudi bave u ovome gradu?

Azori je video da je Noga znatizeljna osoba izgleda da mora da mu odgovori na pitanje
Ljudi u ovom gradu su uglavnom ninje kao ja možeš da ides na ispit i postanes najbolji ninja koji postoji mislim da ti to stoji

Kōga je bio zbunjen, ču reč nindža i stade, ukopa se od znatiželje. Kōga prvi put otkriva ovu reč i ne razume je što će ga navesti da sada istraži.

Kōga: Ovde su ljudi mahom nindže? Šta to znači?

Upitavši Azori,ja ovo, Kōga poče već nestrpljivo da očekuje njegov odgovor. Kōga izvadi jedno svoju malo sveščicu i grafit.

(poslao sam goluba pismonosu zeni da vidim kako je i kako su deca) nadam se da ce stici brzo da ne brinu i da znaju da sam stigao bez poteskoca (palim zadnju cigaretu) hoce li nam neko reci sto smo dosli ovde ((razmatra odlazak))

Ninje su ti osobe koje imaju moci da zastite ljude koji ne mogu sebe zašto si ti dosao ovde ako ne znas ništa o zemlji u kojoj si dosao
Azori je bio zbunjen sto bi neko dosao bez znanja o mestu gde ide

Shvativši da je nindža ono što u njegovog kulturi zovu Saemon, Koga otpoče sa pričom.

Koga: Ah, ti misliš na Saemon,e. Oprosti. Jedan moj prijatelj je Saemon tj. nindža...sa njim sam se dogovororio da se nadjem ovde, baš u ovome gradu i ovih dana. Ako želiš mogu ti reći nešto više o sebi posle....(Koga navali na hranu kako bi dao do znanja da je gladan i da nije željan dati objašnjenje.).

Azori misli u sebi(sta nije u redu sa njim i odakle je iz kakve je on zemlje dosao) Azori nije hteo da ga pita ništa za sad jer je i on bio gladan tako je uzeo da jede tokom jela su mi misli dolazile o ovom tajanstvenom dečaku.
Možeš mi reci vise o mestu iz kog dolazis

Favela mogli bi da se upoznamo sa ovim ljudima ovde ((klima glavom ka skupu ljudi)) mozda mogu da nam pomognu da ubijemo vreme dok nam ne kazu sta treba da uradimo ali prvo ajmo do trafike po duvan

Posle završenog jela, a Koga svakako nije mogao to da uradi ranije, počeo je pričati o sebi i mestu odakle dolazi.

Koga: Moje ime je Koga Yari i ja dolazim iz jednog malo pustinjskog mesta Asaho iliti Heian-kyō . Moj narod je poznat kao Heian, mi smo malo i zatreno mesto ali sa veoma bogatom kulturom. Ono što vi u ovom gradu zovete nindžama mi u našoj kulturi zovemo Saemon. No, ja nisam nikakav ratnik i ovde sam sasvim slučajno došao, na poziv svog prijatelja iz detinjstva. Ruri je rekao da mi želi nešto pokazati i da mi želi nekoga predstaviti i eto me. Nažalost, ako je ovo grad nindži, ja onda zaista nemam šta tražiti ovde. U mom mestu ja sam poznat kao Heian-kyōshu, moja misija je da zapisujem sve o svom životu i životu drugih ljudi. Drago mi je Azori!

Kada je Koga shvatio da se raspričao, opet ga je stigla ona njegova stid i bojazan i odlučio je da ućuti, shvatio je da je rekao i više nego što je možda trebalo i da je možda dosadan svom novom "prijatelju".

Ajmo Oliva taman da nam uzmes po jedan sokic i keks i meni zvake.  
Kako smo prilazili trafici ugledao sam onog malog sedog decacica tu sa jos jednim likom i Oliva odlucio da ih pozdravi prvi.

Opaa evo mojih novih prijatelja aj da vidimo kakvi su ((prilazimo makotu i taiseiu)) mi dosli da posjedimo ((otvaram novu paklu< pruzam cigaretu ljudima da uzmu)). Jel ste saznali nesto novo vrtimo se ovde u krug niko nista ne zna mozda se vratimo nazad u selo ako niko nista ne javi

Pozdrav braco, ja sam Favela, vidim da ste se vec upoznali sa Olivom.
Da li vi znate zasto smo ovde i kakav ce se ovo event odrzati?

Frapirano gledam malog decaka i ne mogu se nacuditi zasto ima sedu kosu.

"Evo ga veliki brat! HAHAHAHAH! Pozdrav... srednji brate! HAHAHAHAHA!!"

Makoto je možda previše uživao u svojoj upitnoj fori. Posle par sekundi smejanja preglasnog za ovu situaciju nastavio je da priča.

Ne znam ja što sam ovde, veliki brate. Ja se samo nadam da će neko da se izudara. HAHAHA!

Nasilje nije resenje nicega druze samo nam trebaju informacije svi ovi divni ljudi deluju druzeljubivo mi samo ne znamo njihovu pricu moramo otvoriti svoje srce i umove za razumevanje drugih. Mogli bi da odemo zajedno i popijemo nesto ja castim (nek se prica)

Taisei je pažljivo saslušao sve prisutne, primetivši njihove različite pristupe situaciji.
"Pozdrav, Favela. Trenutno, izgleda da smo svi u istom položaju - u neizvesnosti," rekao je, zadržavajući suzdržan ton.
Nije želeo previše da se obraća crnom čoveku iz svojih nekih uverenja, pa je njega samo zanemario a zatim nastavio.

"Lagano Makoto, biće valjda nešto, ako ne napravićemo mi.. Dosadno mi je"
Taisei je već ludeo od dosade , jedino što može da uruši njegovu mirnu i analitičnu ličnost jeste ako mu postane previše dosadno, tada se u njemu bude lude ideje i više ga nije briga za njegovu sliku u društvu i manipulaciji već samo traži izvor zabave , traži destrukciju.

"Ma ne kenjaj ti, vidi koliki si. Ako se ti nisi udarao ceo život, niko nije.  To je samo najveća zabava koja postoji. HAHAHA! A kakvi su ovo ljudi to me ne zanima, sve dok su spremni. HAHA!"

Zaneo se svojom pričom i potpuno je zaboravio da ga je Oliva ponudio pićem. Nastavio je da se kezi dok se Taisei nije prokomentarisao njihovu situaciju. Pogedao ga je i kako je čuo nagoveštaj da on ima nameru nešto započeti samo se zasemjao.

HAHAAH!!

"Ne sudi knjizi po koricama , možda su njega udarali bičem ceo život, ko će ga znati.." , rekao je to dovoljno tiho kako bi samo Makoto čuo , a zatim se osvrtao okolo i uočio dva neandertalca koji prete nekom čoveku.

"Eta šta oni rade" - shvatao je da situacija nije toliko ozbiljna ali da opet možda nije toliko pametno da se vade oružja na ovako prometnom mestu i sa toliko čuvara , smatrao je da to što su oni radili samo nedostatak koeficijenta inteligencije. U tom trenutku je senka krenula prema toj dvojici, koji su nekontrolisano krenuli da idu u jednom pravcu.

"Izgleda da njihova glupost ima cenu.." - lagano se okrenuo prema Makotu i sa uzbuđenjem gledao nastavak situacije

FUkushuki je postao pomalo umoran tako da je sjeo u park da se malo odomri i da vidi da li ce se ista zanimljivo desiti, sjeo je i nekoliko minuta poslije mu prilazi jedna zena i govori gdje se nalazi neki restoran. Fukushuki nije bas obracao paznju sta zena uopste govorila tako da joj je samo hladno rekao "Ne".

Kako je ugledao egzotičnog čoveka, prišao sam mu s leđa i tapnuo ga po ramenu

'Pozdrav Brate'

Toliko je izgledao opasno da sam morao brate da napišem velikim slovom. Pogledom sam pogledao ostatak male ali dovoljne grupice, mahom iza ledja sam ih pozdravio

'Ja sam Isak'

Dobar dan dobri covece kako si izgleda da se skupila grupica ((pod noge hvata put)) odakle dolazis i imas li jos prijatelja da se upoznamo ja sam Oliva a ova dva belokosa coveka su moji novi prijatelji (pruza ruku i baca topli osmeh)

Dok je samo stajao i posmatrao situaciju ljudi su samo nadolazili, najverovatnije zbog ove gorile koja nije baš bila neprimetljiva.

Ćao Isaac, ja sam Taisei. Drago mi je!

Taisei je bio jako ekstrovertan tako da mu ovoliko ljudi oko njega nije smetalo, ali mu je smetala jedna stvar, nije voleo životinje.

Pozdrav brate, ja sam Favela, a ovo na glavi je moj novi ljubimac Crni, izvinite sto ga nisam pre predstavio svima Vama.

Hocete da mi pomazite macora?

Uzimam i skidam macora sa glave i pruzam ga ka ljudima ako zele da ga pomaze.

"Pozdrav..." Razočaran što njegova loša for nije mogla da se nastavi, Makoto je glasno izdahnuo.
"Ništa, pozdrav brate i tebi.

Okrenuo je glavu i gledao u prazno, bez osmeha, strašno razočaran time što mu se desilo iako je to samo on primetio. Najduže što je do sad bio bez debilno keza na licu. Ipak je to opet trajalo samo par sekundi i isti taj osmeh se vratio.

HAHAHAHAHAHAHA!!
'Drago mi je ljudi!'

Da ne izignorišem kompletno pitanje od Olive, nisam ni imao neki pravi odgovor. Ljude bliske imao nisam, a ni dom.

'Lutam tu i tamo, ne vezujem se baš za jedno mesto, a ni za ljude toliko često.'

Pružio je ruku i pomazio je Favelinog mačora.

Vidjevsi sjenku da ide ka njemu odlucio ju je pustiti da ga pogodi isto to je uradio i Ushiwakamaru , Ne boj se mora da je neki moj daljni rođak sve cu ja to srediti.
Cekao je da ga senka odvuce u kucu te krenuo da pricam Pa kojim dobrom ste nas dovukli ovde ? Rekao je cekajuci da deaktiviraju svoju teniku sjenke..

Na drvenu daščanu pozornicu se počela stvarati gužva, žene i deca u svilenim odorama su nosile stolice. Sluge su postavile čak i stočiće sa ćupovima za čajeve koliko se moglo primjetiti iz daljine. Na sred pozornice je postavljena drvena govornica što je ukazalo na dogadjaj koji sledi. Ljudi su se okrenuli videvši da se sprema dogadjaj i počeli da se približavaju tom mjestu. Par ljudi u svečanijim odorama je došlo i sjelo na pozornice. Većina njih je bila ozbiljna par njih se samo smješkalo posmatrajući masu i veći broj prisutnih nego što su očekivali. Nekoliko minuta potom došao je i ostatak ljudi. Tačno onoliko mesta koliko je donešeno stolica je i popunjeno. Izgledali su nalik svatovima pred svadbu koji će uskoro mladu da prose mada ovo nije verovatno bila ta prilika. Za pozornicom još niko nije došao, očigledno se čekala ta osoba.

Taisei je pažljivo posmatrao okolinu, primetivši svečanu atmosferu koja se stvarala. Dok su ljudi zauzimali svoja mesta, njegove oči su skenirale svaki detalj. Ostao je suzdržan, ali očekivao je da će se na pozornici pojaviti neko baš bitan, čak i previše bitan. Miris neizvesnosti visio je u vazduhu dok su oči prisutnih bile usmerene ka praznom prostoru pred pozornicom, čekajući da se tajanstvena osoba pojavi.

Okeeej, šta sad? Dolazi neki zeznut lik izgleda.

Prizor dvojice koje je senka odvodila mi je ulila mešana osećanja u vezi svega ovoga. S jedne strane, bezbedan sam, al s druge isto tako se može i meni desiti ako se ne pripazim. Dok sam mazio Favelinog mačora, pogledao sam ka pozornici sa pristojne daljine.

'Videćemo'

Rekao sam kao odgovor na Taisei-a, zanimalo je i mene šta će proizaći iz ove situacije

Bas si neki namcor.

Rece Neu, iz razloga jer je hteo da nekako ubije vreme dok glavni dogadjaj ne pocne ovde. Na trgu se zaista nalazilo dosta zanimljivih stvari koji bi mu pomogli u tome. Posto su prosla dva puta posetili mesto koje je on hteo ovde, odlucio je da se nakloni njegovoj ideji i odu tamo gde je on hteo.

Hajde, razgledaj malo. Mislim da ovde nema nista interesantno za mene. Ja sam, sam svoj krojac oruzja.

Okrenuo sam se ka pozornici upravo dok je Isak mazio mog macora i pazljivo gledao sta se to tamo desava, u pocetku mi nije nista jasno bilo, pa sam glavom skrenuo paznju ljudima oko mene na to.
Kao da se ceka neko i dalje da bi pocelo.

Makoto umalo nije ni primetio ljude koji pripremaju nešto čudnovato. Verovatnoh ih je instinktivno izignorisao jer izgledaju kao da su običeni za slavu a ne borbu. Onda se setio da je to možda mamac za početnike, a on nije početnik. Ipak je on Nindža Ratnik. Obratio je pažnju na pripreme.

HAHAHAHAHAHAHA!!
Nakon nekoliko dešavanja konačno je nešto počelo da se dešava na sceni, gledao sam na sve to kao jedno obično gubljenje vremena ali sam pak prećutao. Dvojica što ih je uhavatila senka nisu više bili ovde, senka ih je odvukla negde da niko ne zna gde. Stajao sam pored mase ljudi sa pogledom na scenu te smo čekali dalja dešavanja.