Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kafana Garizonac

Garrison Pub je tradicionalno mesto za okupljanje i druženje, gde se mogu probati razni ukusni specijaliteti i lokalna pića. Pub se nalazi u periferiji grada i predstavlja autentično mesto sa bogatom istorijom i tradicijom. U pubu se može osetiti topla atmosfera i gostoljubivost lokalnog stanovništva, dok se uživa u razgovoru sa prijateljima ili upoznavanju novih ljudi.

Kafana Garizonac 414f054be065b5c25a2046ba5a6d7d08

Fukushuki je nakon onog sto se desilo na trgu odlucio da malo izsdrazi ovo mjesto koje sada naziva domom, usao je polako i razgledao da li ima ista sumljivo. Sve je bilo uredu tako da je sjeo za sto koji je bio blizu prozora da moze da posmatra da li se ista desava napolju ili je sve isto.

Želeo sam da idem na misiju ali pomislih u sebi da sačekam da se gužva sa trga raziđe, da potpuno slobodan budem bez straha dal me iko prati. Kako sam hteo to da sačekam otišao sam u mesto o kojem su svi pričali "Garrison Pub", kada sam ušao u sam pub ugledao sam čoveka koji mi je bio poznat sa trga sa prijave, prišao sam te sam mu se i obratio sa pristojnim tonom.

"Da li je slobodno?"

Fukushui dok je cekao da neko dodje da naruci sta je htio dosao je neki misteriozan covjek kojeg je Fukushuki jedva cuo kad je pricao, poslusao ga je sta je reko i obratio mu se:
"Ko si ti, i zasto bi moga da sjednes samnom"
Rekao je dok se podsmjehljivao i cekao je sta ima da kaze.

Nakon što mi nije prijao odgovor mladog ninje sa prijave, ostavio sam svoju facu u neutralnom položaju nepokazivajući emocije, nasmeših se čoveku koji je sedeo te odlučih da mu odgovorim opet pristojno.

"Ja sam novi član ovog grada, predpodstavljam da si i ti, baš iz tog razloga bih voleo da se upoznamo."

Fukushuki je pomslio da ce se ovaj covjek okrenuti i izaci ali mu je rekao da je ninja tako da Fukushuki je odam shvatio da nije ko i ostale bitange nego zapravo radi nesto pametno. Tako da je rekao malo povisenim tonom:
"Ooooo, to je dobro za cuti u tom slucaju naravno da mozes sjesti da vidim da li si vrijedan titule ninje."
Nakon toga dolazi konobarica i pita sta zele naruciti.

Sada je već krenuo opasno da me iritira ovaj mladi dečko koji je bio pored mene, no u istom trneutku kada sam hteo da mu se najebem svega živog konobarica je prišla, pogledah u nju te naruči.

"Može li jedna čašica sake?"

Nakon što je ona otišla kroz šalu sa osmehom na licu obrati se malom.

"Bolje bi bilo da ja tebe proverim, klinjo.. No, kako se zoveš?"

Nadao se da će klinja malo spustiti svoj ego koji je i dovoljno bio uzvišen.

Kada je cuo sta je covjek rekao Fukushuki se krenuo smijati i rekao mu je:
"Hahaha, hvala na komplimentu ali ja sam stariji nego sto izgledam"
Nakon toga htio mu je odgovoriti na njegovo pitanje da ga ne ispali tako da je rekao:
"Zovem se Fukushuki i mene ne treba niko provjeravati, a kako se ti zoves"

Ovo je već počelo da bude prepucavanje izmedju kretena i mene, video sam ovog čoveka da će morati da bude sklonjen skorije, ali ne još pošto smo tek došli. Nastavio sa, konverzaciju ne bi li postao čudan.

"Onda mora da imaš preko 50, matori jarče. Ja sam Kuro, onaj Kuro verovatno si čuo."

Kroz šalu sam mu pričao svoje ime te sam tako krio svoje pravo mišljenje o njemu.

Polako je postajao iritiran stavom ovog covjeka, ali to mu se i svidjalo tako da mu je rekao:
"Pocinjes da mi se svidjas, nedas na sebe. I ja nikad ne otkrivam koliko godina imam, tako da neces znati"
Nije mu se bas svidjelo sto ga je nazvao matori ali suzdrzao se.

Želeo sam još da pecnem matoru drtinu te sam ga ubo gde ga verovatno najviše boli.

"Matori ne bi ni ja otkrivao da sam rodjen pre po veka."

Našalio sam se opasno na njegov račun, iskreno mogao sam očekivati svašta od matorog, u trenutku kada sam završio reč konobarica nam je donela piće koje sam polako ispijao.

Fukushuki se citavo vrjeme smjeskao dok nije cuo sta mu je Kuro rekao, nije mogao da trpi pa mu je rekao:
"Mali nemoj vise da se samnom tako zezas dok ti nisam odrezao taj jezik skim pricas tako"
Nakon toga g aje pogledao u oci i krenuo se smijati.

Sedim sa ovom matorom drtinom i dalje u pubu, već jedno pola sata je tako i sve što duže pričamo sve je gustije. No sad već prekinu sa šalom, eksira svoju saku te krete pričati matorom.

"Matori, tu sam još malo. Dok sam tu pričaj mi malo o sebi, lepo mi te slušati."

Sa osmehom pozvao je konobaricu, te je naručio isto.

Mali se konacno smirio i odlucio da fino prica tako da je Fukushuki rekao:
"Pa ima puno tog aza pricati a neda mi se sad pricati sve, al uglavnom prije sam zivio sa jednom osobom na tajnom mjestu i sada smo obojica ovdje. Ali se vise ne druzimo toliko koliko i pre"

Pažljivo sam slušao matorog dok je pričao da bi znao šta da mu odgovorim, skoro pa je imao istu priču kao i ja samo što sam ja sa mojim ortakom najbolji što mogu da budem, uvek smo tu jedan za drugog i tako dalje... Iz tog razloga nisam imao ništa da kažem matorom pa sam samo prećutao dok je konobarica donosila novu turu.

Kada je Fukushuki rekao sta je imao da kaze mali je samo to precuto i pio pice,rekao mu je Fukushuki:
"Mogao si i ti nesto da kazes, ali se pozuri posto udkoro moram da idem ali opet bez brige brz sam ja."
Nakon toga je prekrizio ruke i gledao u plafon i cekao odgovor malog.

Dobar dan dobri ljudi ja doso da popijem nesto (seda na kraj lokala otkupcava dugme na kosulji vadi cigaretu pali) ako moze jedna pepeljara takodje. i ako nije problem jel moze jedan frape od banane ((imaju banane valjda ako ne icice u samoposlugu, led imaju i mleko nadam se))

Nakon što sam video kako želi znati nešto više o meni, odlučio sam da mu dam isti odgovor kao Taiseiu sa trga.

"Ne volim da pričam puno o sebi ljudima koje sam tek upoznao. Ako moraš idi slobodno, ionako ja idem na misiju još malo, piće je na mom računu."

Pozvao je konobaricu ne bi li platio, te se nakon toga nasmešio matorom starcu.

Fukushuki nije bas ocekivao taj odgovor od maloga ali dobro svejedno mu nije bilo bitno, rekao mu je:
"Moram ici tako da idem, bolje ti je da se pojavis na chunin ispitu da vidimo ko je bolji"
Nakon sto je to rekao uputio se napolje i krenuo je svojim putem kuda ga sudbin a nosi.

Nakon što je bilo vreme da se raziđemo, odlučio sam da odem do kuće da pokupim neke potrebne stvari te da polako krenem na misiju. Dok je matori izlazio mahnuo sam mu te sam sačekao par minuta pa sam i ja krenuo za njim.

Vidim samo neku nakurcenu nevaspitanu decu izgleda da sam doso van radnog vremena iako je pisalo da je otvoreno, vuce dim gasi cigaru ni do pola izgorelu o dlan baca je na pod ustaje i odlazi.
Nista vidim da ovde necu dobiti pice tako da dovidjenja

Nakon sto sam se probudio u svojoj rezidenciji odlucuo sam da se prosetam gradom i vidim da li ima neka dobra lokacija da kupim nov lokal.
Ugledao sam pab u ulici kojom sam setao i odlucio da bi mogao da popijem jedan duzi sa mlekom da bi jutro pocelo onako kako Bog zapoveda (Ulazim u lokal).
Sedam za sto pored prozora da bi me sunce obajsalo i da bi se lakse razbudio i laganim potretom ruke dozivam "dete" da me usluzi, nakon par sekundi konobarica  dolazi i ja odlucujem provesti neko vreme u lokalu.

prolazim pored kafane i vidim Favelu na prozoru ulazim unutri i sedam za sto nova tura nova avantura vidim da tebe ima ko da usluzi mene juce niko. Doobra kelnerica moze ovde jedan zaleni caj ako nije problem i pepeljara

Posle pola sata sedenja Sunce je pocelo da udara jako morao sam da izvadim lepezu da se hladim, kada Ovila ulazi u lokal, prilazi i obraca mi se.

Pozdrav brate moj, pa nisu li ti to valjda uradili, mene je ova zgodna konobarica usluzila odmah. Sta ima bate sta se radi?

Kafana Garizonac Urahara-kisuke-kisuke-urahara

Covek se hladira a nije toliko vruce evo brate kuca zena deca malo protegnem noge i eto me sad ovde a eto i tebe samim tim eto mene a eto i vas i znamo sta onda sledi. Aha evo je konobarica sa mojim cajem crni je donela ne zeleni ali boze moj

Izgleda da te je skemovala za caj brate ali ako nista dobio si cajni kolutic.
Odoh ja da bacim oko na neke lokale pa se vidimo popodne bani kod mn da ti pokazem imanje.

Ustajem i odlazim da pisam prvo u wc-u, placam racun i za Olivu jer sam sirok covek pre svega pa izlazim iz lokala.

Posrkao sam caj lagano ustao i ostavio baksis finoj konobarici ajde pa cemo se videti odo do ceentra da vidim jel ima nesto na trgu zanimljivo dok jos imam vremena izlazi i zalupi vrata prejako nesvestan svoje fizicke snage ali osecaj krivice za puklo staklo na vratima ga odmah navodi na to da uleti unutra i pocne da skuplja komadice polomljenog stakla i tako opet dosta dobroj konobarici pokaze koliko je muzevan i da je pre svega gospodin. briznim pokretom ruke stavlja konobarici koja se sagla da pomogne oko krša gutu para u dekolte, onoliko koliko je mislio da je dovoljno da pokrije troskove reparacije

Pratio sam pobratima sve do paba u kojim sam bio sa onim debilnim starcem, iskreno sam bio zadovoljan sa odlukom pobratima za mesto, gotivio sam ga od prvog dana od kako sam došao. Zaseli smo za jedan sto, konobarica je odmah prišla po našem zasedanju.

"Neki sok negazirani, šta ćeš ti pobratime?"

Prateci put iz parka videli su fin pub, pravi engleski obicaj. Hteli su da vide da li ima neko dobro pice, da mogu i dalje da se vracaju tu, da to bude njihovo mesto ubuduce. Seli za prvi sto u izlogu, nakon cega ih je konobarica usluzila gde je na Kurov odgovor rekao:

" Daces mi crni caj sa mlekom sa strane."

Konobarica nam je donela sve što smo tražli, iskreno pušilo mi se ali nisam hteo da za dzabe sikiram pobratima. Pokrenuo sam novu temu sa pobratimom dok sam polako ispijao svoj sok.

"Pa, šta ima novo, jel se događa nešto?"

Posto nije bilo previse ljudi, sanker je brzniski spustio dva pica na sank, konobarica na ajncer i spustila na njihov sto. Tada je prestala interakcija sa osobljem samog kafica pa je Beo mogao da se opusti i krene sa pricom.

" Kako klise spika kad se sedne na pice. Ajmo ispocetka, kad se vec znamo toliko dugo."

I tako sedeli smo u ćošku paba, za malim stolom ispijajući svoje piće, pab nije bio toliko pun skoro da su samo njih dvojica bili tu. S puno ozbiljnošću slušao je Bea kako priča o životu, te je krenuo i on da mu kaže malo.

"Ne znam da li sam ti rekao da sam položio za chunin titulu. Što se tiče titule kakav si ti?"

Dolio je malo mleka u caj, pola meda i krenuo je kasikom da muti dok je slusao svog pobratima. Klimao je glavom dok nije zavrsio i onda rekao :

" Svaka cast, ja se jos nisam oprobao. Mislim da ima jos vremena, al kapiram da kroz 2 do 3 dana probam samo da vidim na cemu sam sa konkurencijom u selu."

Srknuo je caj i rekao:

"Kad ti mislis da odes za jounina?"

Nakon što sam ispio svoj sok zatražio sam još jedan isti, velikom brzinom konobarica je donela piće za naš sto te sam samo razmišljao kako ovako dobrim ljudima treba ostaviti bakšiš.

"To je super, nemoj da ideš dok ne budeš siguran, tako sam i ja." - Napravio je malu pauzu te nastavi o jouninu. "Što se tiče mog Jounina, trenutno ne ispunjavam uslove, moram imati dve odradnjene misije, a ja imam 1."

Beov caj je i dalje pario na sve strane i pravio distrakciju za njega. Ali je i dalje mogao ful fokus sto se tice razmisljanja da usmeri na razgovor. Srknuo ga je i onda rekao :

"Pa dobro, naspavaj se onda veceras dobro pa idi do table sa misijama da pogledas neku C ili D rank misiju, mislim da ces moci lako da ih resis."

Opet sam ponavljao redosled od malopre, ispijanje pa ispovedanje. Sok me je polako već smorio malo pa sam hteo da pitam pobratima da predjemo na nešto žestoko, ali prvo sam sačekao da završi svoju rečenicu.

"Pa to mi je i neki plan, ali mislim da nisam i dalje spreman nekako. Usput, hoćeš da pređemo na nešto žestoko?"

Zavrsio je caj koliko je mogao, sa strane su ostali pola meda i mleka. Bilo mu je zao sto ce morati da se bace, ali opet je na trosak samog kafica jer ce svakako Beo platiti racun tako da mu nije bio problem sto se tice novca. Podigao je ruku i gledao u konobaricu kad je cuo pobratima pa joj je rekao:

" Ovo je slobodno " - pokazujuci rukom na pica koja su ispijena.

"A nama ces dati po dupli sake domaci, ako ga imate, ako ne daj nam neki najskuplji brendirani."

"Tako treba bre. Vreme je da predjemo na ozbiljnije teme, imal neka ženska?"

Pitao sam svog pobratima dok sam čekao jaču dozu, usput sam ispio svoj negazirani sok, i dalje razmišljajući o svojoj cigari, koja mi se u tom momentu previše pušila.

Kako je stizala zestina uz koju je Kuro toliko zeleo da prica, stiglo je pitanje koji nije bas ocekivao, iscudio se i onda rekao:

" Za tako nesto cekam, nema te zelje u meni da jurim. Kao sto vidis zgodna konobarica prilazi al meni to ne daje nikakvu zelju da ja krenem pricu sa njom. Sigurno ce doci neka u nekom trenutku. Kod tebe?"

Kada je stiglo to žestoko, kez je krenuo da mi se vidi na licu, uzeo sam dve staklene čaše te sam sipao sake i sebi i pobratimu, nazdravio sam gledajući ga pravo u oči, lupili smo tako da se čulo kc, te smo krenuli da ispijamo.

"Kod mene je skoro ista situacija, mada slažem se sa tobom za konobaricu baš je lepa i zgodna."

Kafana Garizonac Tumblr_orki4z1Usx1vefoo6o1_540

Popio je pola case da fino krene razgovor dok je slusao pobratima sta prica. U ovom trenutku nije znao kako da nastavi konverzaciju pa je krenuo da gleda na prozor, pa se u tom trenutku setio :

" Da li mislis da ima smisla da se zdruzimo sa ostalim ljudima iz grada, poput onih sa sastanka?"

Pomalo smo više krenuli da komuniciramo od kako smo došli u grad, od tad skoro se nismo ni čuli, ovaj dan smo ceo dan blejali, što mi se i svidelo da provodim većinu dana sa ljudima kojima verujem, mislio sam sve ovo u svojoj glavi te sam krenuo da izgovaram dok sam ispijao sake.

"Ne znam baš, ne čine mi se kao pouzdani ljudi. Mada, ako ti to želiš ja sam za, ipak si ti mozak našeg tima, a ja snaga..."

Prosao je kroz tu recenicu i onda se naterao na razmisljanje da li ima stvarno smisla da udju u bilo kakvu druzinu ovde, ipak su ti ljudi imali samo zajednicku zelju da se obezbede za buducnost. Sto samim tim znaci da zele verovatno vise sebi dobro nego drugima. To je takodje znacilo i za Kuroa i Bea.

" Da, mislim da nema smisla da dolazimo do bilo kakve interakcije sa njima dok ne budemo morali. Radicemo misije, sve dok nam se putevi ne susretnu sa njima."

Ispio sam celu čašu sake, te sam sebi i pobratimu sipao po još jednu. Dok sam sipao piće u čaše pažljivo sam slušao pobratima šta ima da mi kaže za ove ljude koje smo malo pre upoznali u sali za sastanke.

"Tako je, ovog puta delimo isto mišljenje, kao i inače... Što se tiče razilaženja puteva, mislim da su ovi pečati vezani za to, da se baš to ne bi desilo."

" Konacno i ti neku ideju da ubacis u moju glavu, o tome nisam razmisljao. Probacu da proverim ako dodjem u neku interakciju sa glavnim iz sela cemu ovo zapravo sluzi posto ne volim neizvesnost."

Ispio je casu do kraja i spustio casu.

Došao je sa dugačkog poslobnog puta nazad u grad i naravno da mu je bilo potrebno da se malo opusti i popije nešto. Kada je ušao u pub seo je za šank i naručio točeno pivo. Konobar iskusan natoči pivo bez prosute kapi van čaše. Pozvao je ostale goste da sednu pored njega na sledeći način.

Ko hoće da pije sa mnom ima tri ture dzabe.

Hvala bogu lokal je bio skoro prazan inače bi bankrotirao.

Zavrsio je sa svojim sakeom, a u tom trenutku nasao covek koji je izgledao domaci u gradu. Nije ga video na sastanku pa je i imao zelju da zasedne pored njega. Ustao je sa stola, i krenuo polako ka sanku. Znao je da Kuro nece biti toliko zainteresovan, pa je ocekivao da ce ovu turu provesti sam sa svojim potencijalnim komsijom.

" Ajde natoci i meni jedno." - rekao je sankeru, kada je zaseo pored novog tipa."

Jedan stasit mladić odgovorio je na njegov poziv pozitivno i seo je pored njega. Sada je imao društvo koje će mu ubiti samoću i vreme. Sa točenim pivom nazdravio je sa strancem.

U zdravlje kolega!

Popio je oko četvrt čaše, a onda opet propričao.

Ushiwakamaru, ti?

Cekao je da sanker zavrsi sa tocenjem piva, dok je fokus okrenuo ka gospodinu sa njegove leve strane. Stiglo mu je pivo, podigao ju je odmah i nazdravio. Te je onda rekao:

" Kolega? Je l sam toliko providan ili si samo pogresio?"

Pruzio je ruku i rekao :

"Beo, drago mi je ."

Iako je došao da pije i opusti se sada je napregao mozak što je više mogao zbog ovog susreta. Mladić sa kojim je pričao bio je jako dovitljiv i pametan što se moglo videti iz njegovog veštog i uviđajnog odgovora.

Ne bojiš se susreta sa strancima, pa sam znao da si sposoban i verovatno shinobi.

Uzivao je u ukusu hmelja povremenim ispijanjem.