Kapija sela skrivenog u vodopadima
Samo kreće da se histerično smeje
„HAHAHA!Ne pričaj gluposti .Ne znaš kako je to kada moraš da ubiješ da ostaneš živ .Ne znaš kako je to kada ubiješ osobu koju si zavoleo jako brzo ,ali radi opstanka moraš .Ja as kao ljudsko biće nemogu vratiti.Nemogu vratiti vreme nazad .NE MOGU VRATITI RODITELJE !SAMO SAM TEK NEDAVNO SKONTALA DA SAM ŽIVA .DA IMAM IME .I DA SAM NEKADA IMALA PORODICU .!Malo je glupo što im se jedino sećam glasa i par rečenica .To je sve .Ja sam poput pepela ili vatra koja nanosi bol "?
Kapija sela skrivenog u vodopadima
„NIJE ME VIŠE BRIGA .NIJE !Ako si mi prijatelj pusti ćeš me da odem .Ove kapije za tebe možda znače sigurnost i zaštitu ali za mene ne .Nikada nisu .Samo sam sebe varala .Znaš zašto mi rane nikada neće zarasti .Jer koliko se trudila ne možeš da spereš krv .Imaš onaj osećaj koji te samo podseća da si to što jesi.Tasim ovo za selo .Možda ću u njihovim očima biti izdajica ,ali mi to nije važno .Zavolela sam neke ljude u tom selu .Zato imam važan zadatak za tebe .Molim te čuvaj svakog slabog tamo znam da to možeš .Ako me zovu izdajicom .Neka tako bude ".