Klimnuo sam dok sam slušao Arona, pažljivo beležeći sve što je rekao. Njegova priča, koliko god zvučala iscrpljujuće, odražavala je borbu koju je prošao, a svaki detalj ukazivao je na ozbiljnost situacije kroz koju je prošao.
"Masato i ja smo odmah krenuli u potragu za tobom," rekoh ozbiljno, "tražili smo te, pratili svaki trag koji smo mogli pronaći, ali... ništa. Kao da si jednostavno nestao bez traga, i nijedan znak nas nije vodio u pravom pravcu. Na kraju, morali smo da odustanemo i odlučili smo da se vratimo kako bismo obavestili Kagea i sve nadležne o situaciji."
Zastao sam, osvrćući se oko nas, dok su prolaznici povremeno bacali poglede ka kapiji. "Sada, međutim, za to nema potrebe," rekoh, dajući mu mali osmeh. "Drago mi je što si se vratio živ i zdrav, Arone. Mnogo toga se desilo, ali najvažnije je da si ovde."
"Jedanog mog člana tima, Karinkushija ako se ne varam, sam poslao da podnese detaljan izveštaj misije Kageu. On je gotovo do samog kraja bio uz mene tako da je upoznat sa svim detaljima. Verujem da je taj izveštaj već podnet pošto su imali veliku vremensku prednost u odnosu na nas."
Dao sam im do znanja da je misija gotova, da više ništa ne moraju da rade i da su slobodni. Svi protokoli bili su ispoštovani i sada je bilo vreme da se krene sa drugim obavezama.
"Sada kada sam konačno utvrdio da si dobro i na sigurno vratiću se svojim obavezama. Čeka me misija na samom severu zemlje, pa bi bilo bolje da što pre krenem. Ostajte mi pozdravljeni."
Rekavši to otpozdravio sam ih obojicu, a onda se odmakao od njih i prišao momku koji je bio zadužen za brigu o konjima. Izabrao sam jednog Doraka i ubrzo ga zajahao gubeći se na horizontu.