Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Takigakure Gate

First topic message reminder :

Takigakure Gate - Page 9 8whlAZL

Baš pod mestom gde se jedan omanji vodopad obrušava i krivudavo nastavlja svoj tok ka istoku diže se tori kapija sela skrivenog u vodopadu. Vrata su otvorena za sve sa dobrom namerom, i selo rado prima nejake i one kojima je zaštita potrebna. Kapiju okružuju studene zidine, ali selo kreće odmah za njom - znak neustrašivosti pred onima dovoljno naivnim da okušaju svoju snagu rušilačkim namerama.

Napokon na horizontu mogao sam videti obrise kapije. Iz galopa konje je pod mojom komandom prešao u lagani kas. Misije i obaveze koje su se vremenom nakupile konačno sam uspeo da rešim. Iako mi je trebalo više nego što sam se nadao sada je to sve iza mene. U tom razmišljanju ubrzo sam došao do same kapije sela.

"Pozdrav momci, kako ide? Nema nikakvih problema?"

Silazivši sa konja upitao sam dva, meni već dobro poznata lica, čuvara koji su neumorno kontrolisali ko ulazi i izlazi iz sela. Nakon par razmenjenih reči u neformalnom razgovoru, konja sam predao momku zaduženom za njihovo održavanje i onda se zaputio ka centru sela. Posle dosta vremena konačno sam bio nazad u selu, dalje od kapije.

Kada sam se vratio sa porodicnog okupljanja osetio sam veliki umor tako da sam odlucio da ovaj put ne razgledam selo i da ne setam po njemu.

Javio sam se strazarima te tako umoran i iscrpljen krenuh nazad ka svojoj kuci. Dok sam se kretao dalje od kapije pomislih.

Jako zanimljiva noc plus sam dobio poklon od mog rodjaka. provericu ga kad dodjem kuci.

Stajao je na kapiji Takigakure-a, pogledom uprtim ka selu. Posmatrao je pejzaž koji je bio njegov dom od kada je prvi put ušao u shinobi cipele, pa sve do ovog momenta ali nije osećao tugu zbog toga što odlazi. Naprotiv, ovaj rastanak bio je ništa do novog početka, još jedna važna stanica, peron života kroz koji je bilo neophodno proći. 

Uz blagoslov Takikagea i dodeljenu pratnju koju je odlučio da ipak eskivira, put ga je navodio ka selu Kiše i u susret njegovom Saninu, Divusu. Lokacija mu beše poznata, ali nije znao gde se tačno selo nalazi. Niko sa dovoljno razuma ne bi naveo tako nešto u jednom običnom pismu koje je lako kompromitovano. 

Preko ramena nosio je omanju torbu. Nije bilo baš puno stvari u njegovom posedstvu. Nešto crnih majici, kaputa, rolki i donjeg veša. Odlučio je da putuje sam, uprkos dobronamernim upozorenjima usled odsustva sopstvenih moći. 

Upio je poslednje slike sela pogledom, a potom se okrenuo i otisnuo vani, pravo u nepoznato i bez drugog razmišljanja. 

Takigakure Gate - Page 9 PHjLaHf
Nakon dugog putovanja stigao je do kapije sela, prošao je i sreo stražara, prilazeći mu i dajući mu skrol da potvrdi uspešnu misiju koju je obavio. Odlučio je da ode do ćevabdžinice, jer je osetio glad, pozdravio se sa stražarom i zaputio se dalje.

I know I usually seem like a pretty lazy guy, but not today

Stigao sam do kapije kako bih krenuo na svoju drugu misiju kao ninja.
Bio sam spreman mnogo spremniji nego prvi put zeleo sam da se  dokazem da pokazem koliko mogu da napredujem. 
Kada sam prisao kapiji javio sam se strazarima kako idem na svoju misiju i sa zarom u ocima sam krenuo dalje kako bih izvrsio svoju misiju i ispunio ocekivanja

.

Kada sam se vratio u selo adrenalin je i dalje tekao kroz moje, telo bio sam uzbudjen zbog osecaja borbe, svideo mi se taj osecaj i bilo mi je zao sto moram da sacekam novu misiju

Dosao sam do kapije javio se strazarima te krenuo nazad ka svojoj kuci. 

.

Stigao je do kapije, a kako bi mogao da prođe, trebalo je da pokaže stražaru pozivnicu. Prišao mu je i pokazao je. Stražar je uzeo pozivnicu i pročitao je. Nakon par sekundi, vratio je pozivnicu i dopustio Masatu da prođe. Masato se zahvalio i zaputio ka lokaciji. Na daljini se njegov trag gubio što se više udaljavao.

I know I usually seem like a pretty lazy guy, but not today