Kapija sela skrivenog u vodopadima
Došla je do kapije jer je čula neku buku u blizini.Kada se približila videla je da je ulaz kompletno uprljana .
„ŠTA SE OVDE DESILO.IZGLEDA KAO DA VAS JE POPLAVA IZBACILA "!
Te se prilazi blizu njih .
Došla sam da kažem dežurnim šinobijima da očekujemo novog nindžu .Ali kako se čini malo sam zakasnila .
Smo je izdahnula
„Izgleda da sam zakasnila malo više kako se čini ,ali imam razlog zašto .Samo mi je odjednom rečeno da obavestim dežurne šinobije danas na kapiju da očekujemo novog šinobija .I žao mi na kašnjenju.
Dolazi do čoveka sa ljubičastom kosom
„Izvinjavam se na traljavo obavljenoj dužnosti.
Okreće se prema njima „A mislim da se kageu neće svideti ako vidi šta ste napravili od ulaza u selo .A naročito se neće biti srećan kada sazna kako si se poneo prema putniku gospodine Kiyoshi.Ako ti je toliko bitno mogu otići kod kagea u kancelariju i pitati ga za dozvolu "?
Samo je prekrstila svoje šake koje su bile obmotane kaznom preko grudi i samo ih gleda i čeka odgovor i reakciju .
„Razumem .Samo nam još fale da pomru na ulazu u selo.To se nebi nikako svidelo kafeu , mada mislim da neće biti srećan ako sazna šta se desilo sa ulazom u selo.Mada da nije bilo pametno napasti nekog putnika odmah .Još nam samo fali da se poubijaju međusobno.Kao da u selu nismo imali dovoljno pometnje ." .
Samo se kreće sa njim u pravcu klinike .
Uklanjanje blata sa kapije
Stigavsi na mesto radnici su ocistili malo blata tek tolko da se moze proci:
Uredu dosta je sad cu ja da resim ovo.Pomeri te se sa strane.
Cekajuci da se svi pomere je stavio ruku na blato te zatvorio oci i fokusiro chakru kroz blato.
#card98
Uvlaci sav ostatak blata u sebe te se skamenuje u njega i postaje deo tela:
Ufa taman.
Te radnici gledaju začudjeno nije bilo nikakvih ostecenja samo obicno blato preko kapije.Wertzuir se okrece nazad ka selu i krece ka kuci kojoj Ami rekla
Samo dolazi do dežurnih stražara na kapiji te ih pozdravlja .Malo im je bilo čudno pošto je nikada ne viđaju u ovo doba .Te su je upitali šta radi ovde .?Samo im se nasmejala .
„Iskrsla je neka bitna stvar , ma moram hitno napolje .Zato niste bili obavešteni o meni .Znam da će to izgledati problem. ali je nešto što moram da uradim .Zato razumite me ."
Samo je pomere i puste je da prođe .
Sam zastane na trenutak .Ne okreće se.
„Idem tamo gde imam svrhu .Ja nisam ti Werte .Nisam kao drugi tamo .Jer mi na kraju krajeva ja sam ipak oružije.Oteta od porodice .Odgajana kao oruđe ,bez sećanja ,bez imena , bez ičega".
Napravi par koraka napred .